Alla inlägg under maj 2012

Av Mikaela Billström - 10 maj 2012 19:51

Hej hej!


Gud, jag är så himla hungrig. Micke står i köket och lagar middag och jag sitter i soffan och tittar på Cheaters. I morgon är jag ledig och då ska jag och min Milf sister gå en sväng på Birsta och snacka skit..Och vi har en massa skit att snacka om ;)!



Har en massa saker att berätta för er men just nu är inte tiden inne..Men det kommer ;)!




 

Av Mikaela Billström - 10 maj 2012 19:46


I dag klockan 16:15 gifte sig Sandra med sin älskade Sebastian!

Är så himla glad för din skull vännen och jag önskar er all lycka, även fast jag tror att ni inte ens behöver en massa lyckoönskningar i erat perfekta förhållande :)!


Idag var det 10 år sedan dom blev tillsammans så det är lite romantiskt av dom att gifta sig just idag..




Grattis Vännen!!





 

Av Mikaela Billström - 8 maj 2012 22:14


I helgen var jag och tittade på Gucci´s egendesignade bil som dom hade på Northcar.


Jag hade höga förväntningar men det blev en liten besvikelse. Bilen var en liten ynka Fiat 500, ungefär samma size som en fiat Uno. Designen får dom cred för men valet av bil är ett stort minus. Jag vill ha stora bilar,  inga små hundkojor. 


Jag och Micke surrade om bilar förut idag. Han visade mig en Ferrari F1 som jag total sågade.. Jag tycker det är fruktansvärt omanligt när vuxna män åker omkring i en te.x pippigul liten leksaksbil. Jag tycker det är tusen gånger manligare att ha en stor stadsjeep eller en schysst sportigare Audi än just dessa leksaksbilar.


Jag har säkert en skev världsbild men det är bara vad jag tycker.




 






MEN ...




..I stället för bilen så kan jag gärna ta denna Gucci ring istället. Kostar endast 6550 dollar och den skulle även matcha mina blåa ögon..





 


Pris; $6550

..

Av Mikaela Billström - 7 maj 2012 19:05



2012.05.07


I dag har det varit en fin dag, kanske den finaste dagen någonsin!


  


                   

Av Mikaela Billström - 6 maj 2012 20:16


Hej mina fina!


Jag har tappat mina blogg skills någonstans, jag har varken ork eller lust så då har mina inlägg gapat tomt i fem dagar. Ska försöka bättra mig, jag har ju en rätt välbesökt blogg och det är roligt att ha såmånga som följer mig och mina utsvävningar.


I går var jag och Micke på Northcar och kollade på en ny bil. Jag har alltid älskat Jeep och Micke har nu gett med sig så vi har ställt in oss på det nu. Vi provkörde en skönhet men vi blev dock lite besviken - bilen hade ett underbart yttre men när vi öppnade dörrarna så var den inte riktigt lika underbar. Vi pratade med en säljare där om inbyte av våran bil men vi får se hur vi gör. Dom gav oss ett rätt dåligt bud för Saaben så vi säljer nog den privat. Fick ett erbjudande som låg minst 30000-40000 under vad vi skulle kunna få på blocket för den. Vi har mejlat på två andra bilar nu som vi hittade på just Blocket så vi får se hur detta slutar.



























Provkörning..








































 








 



 


 


 

Ligger just nu i soffan men värk. Ska träffa läkaren imorgon så vi får se det ser ut. Har fått lösviktsgodis och jordgubbar av hjärtat mitt, han tar hand om mig när jag har ont. Min klippa och mitt stora stöd..








 

Nu ska jag ta en varm dusch och mysa ner mig i soffan. Ska nog titta på Big Brother ikväll, harinte tittar på tre veckor nu men jag såg på Classes blogg att det mer eller mindre är missär nu.





 



 

Ha en underbar avslutning på helgen nu.



 

 

Love







 


 

 






















       


 

























































Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards