Alla inlägg under juli 2013

Av Mikaela Billström - 6 juli 2013 20:26


Godkväll!


Idag har vi haft en riktig slappardag. Vi åkte in på stan och shoppade lite och åt lunch, jag köpte en mascara och en baddräkt. Jag ska inviga baddräkten imorgon så kan vissa er en bild på den då. Jag har ju ett ärr som fortfarande är rätt synligt efter mitt KS så jag valde att ha baddräkt i år. När vi kom hem från stan så tog vi en cykeltur till affären och bolaget och nu sitter jag i köket och dricker rosé medans hjärtat lagar middag. Vi ska äta lite kräftor och lite annat, jag älskar verkligen kräftor. Jag kan sitta i timmar och äta.







Mira har börjat att ställa sig upp överallt, jag tycker att det är otäckt då hon ibland kastar sig bakåt och lätt kan slå huvudet. Funderar på att köpa en sån där hjälm/mössa som barn som lär sig gå har för jag är livrädd att hon ska slå sig illa..Mitt lillhjärta.




  



Nu ska vi äta. Jag önskar er en trevlig fortsättning på helgen så hörs vi lite senare. Ni som har ställt frågor här i bloggen får snart svar på dom.


Kisskissbangbang.






     






Av Mikaela Billström - 6 juli 2013 16:24

 

 

Eftersom jag är frälst så vill jag inte missa att dela med mig av detta till er - mina darlings!!




 
 


Jag har lätt att få finnar och speciellt när fröken röd är på besök och innan hyn har tagit igen sig så är det dax för nästa period och så där håller det på. Jag har testat det mesta men ingenting har hjälp mig förnst jag hittade Bareminerals.


Det finns nu ett nybörjarkit som ni kan köpa för endast 998kr (Ordinarie pris 2200kr). I detta kit får ni allt ni behöver för att kunna lägga den perfekta grunden som håller hela dagen. Ni väljer vilket kit ni ska ha beroende på vilken hudfärg ni har, jag tror att det finns Light, Medium, Tan och Dark. Produkterna är väldigt dryga och dom täcker allt som du vill täcka utan att du känner den där tjocka känslan i ansiktet. Denna produkt är för alla åldrar och hudtyper så alla kan använda bareminerals.



Detta är innehållet i startkiten


- Två Foundations i olika nyanser, 2 g x 2 
- Bisque 0,85 g (i Medium, Tan och Dark kit) / Foundation Primer 15 ml (i Light kit) 
- Mineral Veil, 3 g 
- All-Over Face Color Warmth, 1,5 g 
- Full Flawless Face Brush 
- Flawless Application Face Brush 
- Maximum Coverage Concealer Brush 
- “How To” DVD där ni ser exakt hur det fungrar




Detta kanske låter som reklam men det är det inte. Jag vill bara tipsa er om det bästa sminket som jag har testat och jag skulle aldrig kunna rekomendera något som jag inte tror på. Jag tjänar inga pengar på bloggen och jag har köpt alla mina produkter själv.


Av Mikaela Billström - 6 juli 2013 09:56


 Inte alla som får såna här chanser.  So long sucker´s!!!  


 

 


Hej vackra kvinna 

Vill du ha en man som gör allt för dig?

1. Betalar dina räkningar 
2. Betalar resorna fram och tillbaka till Stockholm 
3. Följer med dig på krogen och får kolla när du raggar på andra killar
4. Du får låna min 3a på Östermalm och ta hem dina/dina killar 
5. Jag ger dig massage varje morgon och kväll
6. Du får pengar så du kan handla när du vill
7. Jag städar upp efter dig - du pekar jag gör.

Låter det intressant? 

Mejla mig på classe356@gmail.se

 

 


Seriöst.. vad tror karln? Herregud.. Vad är det för värld vi lever i?

Av Mikaela Billström - 6 juli 2013 09:46


Filmtips!




En snabb resume av filmen -


Denna film handlar om rehabilitering av missbrukaren Mia och hennes vänner och bror som tar med henne till en stuga i skogen. Där hittar man blodspår som leder ner till en jordkällare med resterna av uppeldade djur och den där mystiska boken ligger. Eric börjar läsa besvärjelser ur boken - kanske inte helt smart då den är inlindad i taggtråd och full av varningar som "Don't read this!". Något väcks i alla fall till liv ute i skogen och helvetet brakar loss.



Jag har aldrig, och då menar jag ALDRIG sett en värre skräckis. Om ni gillar skräckisar så får ni verkligen inte missa denna MEN om ni är känsliga så rekomenderar jag er att hoppa över denna

 




   

 

Av Mikaela Billström - 5 juli 2013 15:21



Fick så fina presenter av tjejerna idag. Tack så mycket   


   

Ossian, Lola och Mira. Ossian är en riktig tungviktare nu, brås på pappa sin   ..



 

Pappas glada tjej.



  

Älsklingen köpte munkar idag.. Gud vad gott   



Av Mikaela Billström - 5 juli 2013 15:11


Jag har satt hår idag på Tina, det var ett bra tag sedan jag slutade med det men det är kul att hålla på ibland. Tina har kort och mycket hår  med tunnare hårstrån och hon ville ha 60st nailslingor 50 cm. Håret är inte fixat så det har inte "smält" in i hennes hår än så det är svårt att se resultatet men nyansen var helt perfekt till hennes hår.


När hon fixar det så tror jag att det kommer att bli jätte fint. Roligt att vara långhårig under sommaren så man kan fixa fin frisyrer.



 

 

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards