Alla inlägg den 7 april 2012

Av Mikaela Billström - 7 april 2012 14:02


Filmtips!!




En ung kvinna kommer under 1940-talet till kuststaden Seabrook i North Carolina för att tillbringa sommaren tillsammans med sin familj. Fortfarande i tonåren möter Allie Hamilton Noah Calhoun på ett nöjesfält. Noah känner på en gång att det är meningen att han och Allie ska vara tillsammans. Trots att hon är en rik debutant och han fabriksarbetare finner de två kärleken under denna passionerade och sorgfria sommar. 
Omständigheterna - och det plötsliga krigsutbrottet i Europa - skiljer dem åt, men båda följs av minnet av sommaren. När Noah återvänder från kriget flera år senare har Allie för alltid försvunnit ur hans liv, men inte ur hans hjärta. 
Men Noah vet ännu inte om att Allie återvänt till Seabrook där de träffades för första gången. Nu är hon förlovad och står i begrepp att gifta sig med Lon, en rik man och soldat som hon träffade då hon arbetade på ett sjukhus under kriget. 
Flera decennier senare läser en man, Duke, ur en sliten dagbok för en kvinna, Allie Calhoun. Kvinnan besöker han regelbundet på sjukhemmet där hon bor, och även om hennes minne och hennes sinnen lever ett eget liv fascineras hon av Allies och Noahs öde - och för ett ögonblick får hon möjligheten att återuppleva den passionerade tid då de lovade varandra evig kärlek.
 

 




 



 




Detta är en film som jag skulle kunna se 100 gånger om..Historia visar innebörden av äkta och riktig kärlek, någonting som förtappats väldigt lätt idag.  Filmen är händelserik och man måste noga följa vad som händer för missar du lite så kommer du att missa mycket. Filmen byggs på detaljer, någonting du måste iakta för att förstå hela innebörden av filmen. Denna film är något i toppklass och den påminner väldigt mycket om Pearl Harbour, Titanic och A walk to remember så gillade ni dom så se denna film för jag kan varm rekomendera den.







Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards