Alla inlägg under september 2011

Av Mikaela Billström - 18 september 2011 21:17





Jag var ju till frissan för ca två veckor sedan och färgade håret. Tanken var ju att jag skulle bli brunett. Jag hade samlat mod till mig och beställt tid för det men när jag kommer dit så får frissan mig att spara några ljusa slingor. Okej, sa jag.. Men ja, några "Ljusa slingor" blev mörkt underhår och fyra bruna slingor på huvudet. Ni vet när man gick på högstadiet och satt upp över håret och fägade under håret mörkt - Precis så ser det ut. Det ser inte så bra ut, tyvärr..


Nu ska jag färga det själv. Dom två senaste gångerna jag har varit till frisören och färgat har jag gråtit när jag har kommit därifrån. Gången innan denna så skulle jag göra en massa blonda slingor i mitt mörka hår men det hela slutade med att jag tappade allt hår som hon hade blonderat. Allt hår låg på golvet och resten hade blivet som tuggummi. 


Nu står jag bara och funderar på om jag ska göra det mörkare eller om jag ska göra det blondt igen. Jag tror att jag ska göra det mörkt för det är lättast att göra.



Vad tror ni?

Snälla, HJÄLP MIG!










Blondin..




   


Brunett..

Av Mikaela Billström - 18 september 2011 21:02


Igår när jag kom hem efter jobbet tog jag med mig Micke, Charls, Chanel och mammas hund Clever till skogen. Det var så himla härligt att komma ut i naturen denna perfekta Höst dag.


Här är lite bilder som jag knäppte med systemkameran.



                   

Av Mikaela Billström - 18 september 2011 16:07


Det är en härlig dag så vi ha varit ute och fixat på gården.   Jag har kört omkring på åkgräsklipparn och klippt och samlat upp gräs, jag har blivet en jävel på det nu.

Jessica var här på förmiddagen och satt hår. Vi satt 100 slingor och det blev grymt bra, färgen på det nya håret passade precis. Tyvärr tog jag ingen bild på det men jag ska göa det när jag träffade henne. Vet att det är många som vill att jag ska lägga upp ett foto på håret jag sätter men jag är dålig på det.. Ska bättra mig.


I Fredags så var vi och tittade på en ny bil. Jag vill så himla gärna ha en Audi, och då helst en A5:a. Vi tittade på en ny A5:a som skulle kosta strax under fyrahundratusen vilken nog är liiiite för mycket pengar för en bil. Ska kolla upp hur mycket jag skulle få för 9,3 om jag ska sälja den. Den är ju bara fyra år gammal så lite borde man ju få ut. Sedan man man ju titta lite på en begagnad Audi A5 och se vad man hittar.


Den som lever får se...


         

Jag och Nellen myser..

Av Mikaela Billström - 15 september 2011 18:38


Herregud, personen som har kommit på den här appen är ett geni.


Nu finns det tydligen en App att ladda ner som säger till när lapplisorna börjar närma sig. När appen varnar så är dessa fredsförstörare 200 meter i från ditt fordon.


Jag kommer med andra ord att tjäna pengar på att ladda ner den här appen :)



 

Av Mikaela Billström - 13 september 2011 18:41


Hej mina fina!


Ligger i soffan och väntar på att Micke ska komma hem med lite mat. Det har varit en bra dag på jobbet, nästan inge stress alls och dom dagarna är väldigt sällsynta. Sprang ner på Apoteket på rasten för att hämta ut mitt recept som min läkare har skrivet ut, Jag fick en chock när jag skulle betala då det visade sig att det skulle kosta 5 000 kr, Jag behövde inte betala mer än två tusen kronor för högkostnadsskyddet gick in men ändå. Jag är absolut inte snål, inte speciellt ekonomisk heller men jag tyckte det var sjukt dyrt. Jag hade ju fått en liten Marc Jacobs för dessa pengar, nästan i alla fall ;).. Skoja bara mer er..


Nu kom Micke med maten..


Smell u later !




   

Av Mikaela Billström - 11 september 2011 20:59








Hur kan man vara glad över någon som inte har hänt? Ni vet känslan av när man tror att man har tappat mobilen och sedan hittar man den längst ner i väskan. Då är man överlycklig över att det man trodde inte har hänt.


Just nu är jag glad för någnting som inte har hänt. Jag stack mig på en insulin nål på jobbet och jag har gått omkring och varit orolig över om jag har fått någon sjukdom. Jag har försökt att intala mig själv att denna gamla dam aldrig kan ha några sjukdomar men man vet ju aldrig. I veckan fick jag mina provsvar och dom visade negativt på alla sorts blodsmittande sjukdomar. Vilken jävla lättnad.. Nu ska jag vara sjukt försiktig i fortsättningen.



Nu ska jag titta på Tru talent och äta ostbricka med Snuffsen.


Godkväll





                 

Av Mikaela Billström - 11 september 2011 20:51



Denna vackra säng har jag fått utan älsklingen. Han har byggt den själv och det gör sängen ännu finare. Så typiskt han, jag har nämt några gånger att jag alltid velat haft en himmelsäng och när jag inte hittade någon så sätter han igång och bygger en. Han har gjort ett flertal möbler här hemma, han är verkligen jätte duktig. Blir mycket mer orginelt än att ha bokhyllan Billy i vardagsrummet.




 


Tack för min nya fina säng hjärtat.. I´m so happy!




Av Mikaela Billström - 9 september 2011 22:06


Hej mina fina!


Efter en lång och jobbig arbetsvecka så är det äntligen helg. Jag och älsklingen gjorde en god middag och titta på idol och kristallgalan. Nu ska vi strax titta på Jersey shore och äta en god efterrätt. 


Micke knäppte kort på mig och Nellen när vi slumrade till tidigare ikväll. Jag vaknade av blixten från hans iphone. Mammas lillhjärta, hon är knäckt just nu för att Charls springer efter henne och flåsar hela tiden. Vet inte om han känner lite lukt från henne sedan hon löpte eller om han helt enkelt är upp över öronen glad att se henne. Det är skönt att ha honom hemma igen men just nu är han lite jobbig ;).


 

 


Nu ska jag tvätta håret och göra en hårinpackning från Kerastas. I morgon blir det en sväng till Birsta eller eventuellt en sväng till marknaden i Hudik. PÅ kvällen ska jag ha middag hemma för nära och kära. det är surströmming som står på menyn.. Snacka om att ta en kula för laget ;)



Xo

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards