Alla inlägg under september 2011

Av Mikaela Billström - 8 september 2011 17:20



Ni som vill ha större läppar utan att göra injektioner har jag ett väldigt hett tips till!


Gå in på Stylebytyra  och köp hem deras läppsyl Proclé. Du får en reaktion inom en minut och dina läppar blir markant större. Läppsylen ger en ljusrosa färg och kostar endast 35kr.



 




(Jag har själv läppsylen så jag kan garantera er att det funkar.)






   

Av Mikaela Billström - 8 september 2011 16:38


I dag har mina tankar funnits hos Stefan Livs familj. Jag känner ett stort medlidande, och då främst för hans fru Anna. Detta är så otroligt sorgligt, att ett helt hockeylag utplånas på några få sekunder är helt ofattbart.


Jag har försökt att sätta mig in i hans frus situation men bara tanken av det gör mig uppgiven och ledsen. Detta får bara inte hända.


Det finns verkligen ingen som helst rättvisa..





 

(Bild lånad från googel)

Av Mikaela Billström - 7 september 2011 08:53


..Innan jag ska ut och jobba igen. Är lite trött och slut i kroppen men det beror säkert på vädret. Micke är hemma och är sjuk så när jag kommer hem så får jag ta hand om honom, lill stackarn :(. Denna vecka ska jag ta hem Charls också som har fått varit  hos sin farmor och farfar medan Nellen har löpt. Jag har saknat honom jätte mycket men jag vet att han lever som en prins där så det går nog ingen nöd på honom :)



Jag vet att min blogg har tappat lite på slutet och jag ber om ursäkt för det. Jag är glad över att min läsarkrets är så pass stor ändå. jag har haft denna blogg i fyra år snart, helt otroligt:)


Nu ska jag ut och jobba igen.


Xo


 

Av Mikaela Billström - 6 september 2011 22:23


 


Eftersom jag är en stor Idol nörd så var jag väldigt kritisk till att Peter Jihde inte skulle vara med detta år. Det var ju Jihde som var hela Idol. Nu är det ju Pär  Lernström som har tagit över och han gör det så där. Varken bra eller dåligt. Men en annan som har positvit överaskat är nykomlingen Cecilia Forss som är en så kallad "Talang scout" som åker omkring och delar ut guld biljetter. Fy fan vilken härlig brud, hon har en sån energi och karisma så det skulle räcka åt en helt land.


NU i Höst blir det femte året i rad som jag åker ner och tittar på Fredags finalerna i Sthlm. Haha, vilken jävla tönt jag är.


Av Mikaela Billström - 6 september 2011 22:10



I dag är det ju den 6 September vilket innebär att det är 8 år sedan Nathalie gick bort. Herregud, vart tar tiden vägen? Jag var bort på graven en snabbis efter jobbet och tände ett ljus. Passade även på att gå förbi morfar och kusin Anna-Carin också .



 


Tänker på dig och din familj idag, Natta..


Vi kommer aldrig att glömma dig.




Av Mikaela Billström - 4 september 2011 22:57


Hej mina fina!


Jag har ju jobbat hela helgen och det har ju gått så där. Under hela dagen har jag känt mig så himla vilsen och ledsen. Anledningarna är många men det är inget specifikt som har hänt just nu egentligen men det kom som en våg över mig. Jag har tagit en semester dag imorgon för att få ta det lite lugnt och för att hälsa på min älskade mormor. Det är tungt att åka dit men ingenting kan få mig att inte åka dit heller.



Micke har gjort i ordning lite blåbärspaj med vaniljsås till mig för lite uppmuntring. Hoppas att det funkar..



 


Micke och Nellen myser 



 


Mormor våran -10

Av Mikaela Billström - 4 september 2011 22:45


Min lilla syster Annie fyller 21år idag, tiden går så himla fort. Hon ska ju alltid vara 13 år och tjuvlåna mitt smink och mina kläder. .


Hoppas i alla fall att du har haft en underbar födelsedag lillasyster  



   

Av Mikaela Billström - 3 september 2011 19:31








Hej mina fina!


I går så färgade jag mitt hår. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det, jag sa att jag ville bli brunhårig men frissan föreslog att vi skulle ha några blonda slingor för att ljusa upp det lite. Men alltså..Mitt hår är fortfarande blont - fast med mörkt underhår. Det var inte precis så här jag hade tänkt det. Jag tycker inte att det är fult men jag vet att jag kommer att färga om det inom en snar framtid.


I går kväll så åkte jag och Micke ut till Berga för att äta middag med Fredde och syrran. Efter maten så åkte vi in på filmstaden och såg "Jägarna 2" som faktiskt var väldigt bra, mycket bättre än förväntat. 








 

Jag och syrran på Bergafjärden


       

Smile :)




Jag har jobbat hela dagen så nu är jag helt slut. Är lite sliten och känner mig lite febrig men men.. Jag måste jobba imorgon ändå. Jag var hemma en dag för tre veckor sedan så jag känner att jag inte kan vara hemma även om jag skulle bli sjuk.



Todels!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards