Alla inlägg under mars 2012

Av Mikaela Billström - 13 mars 2012 20:20



Tror denna kvinna att hon kan sjunga eller driver hon med mig?







Av Mikaela Billström - 13 mars 2012 13:42


Legat i sängen och tittar på Oprah Winfrey hela morgonen och förmiddagen.

Är så himla slö och känner mig allmänt konstig.. Det ser ut som ett bombnedslag här hemma men jag har inte orkat städa.. Jag har inte ens packat upp resväskorna än..



Nu ska jag ta en varm dusch.


Vi hörs lite senare istället..





 




Chanel med sin nya poncho :) 

Av Mikaela Billström - 13 mars 2012 12:54








Reaktionerna på Snooki´s graviditet ..






 






 


Mike är förtvivlad över att hans first love was off the market..for real.






 


Pauly var skit förbannad när han hörde att hans dj skills inte behövdes på det blivande dopet.





  


Vinny blev glad.."Good for them, can we go to Karma now?"




 



Dena blev hysteriskt när hon hörde att hennes meatball having a meatball.

Av Mikaela Billström - 11 mars 2012 20:25


Hej mina fina!


Vi är nu hemma. Resan hem gick bra och trafiken var lugn, tog exakt tre timmar att köra hem vilket är rätt så bra. Melodifestivalen igår var faktiskt riktigt bra. Jag hade inte förväntat mig nått speciellt så jag blev positivt överaskad. Det var helt klart att Loren skulle vinna, det blev nästan pinsamt när hon skulle uppträda för typ alla 15000 människor som befann sig i Globen blev helt galna och gapade och skrek. Var inte alls sån uppståndelse när dom andra skulle upp på scen. Jag höll faktiskt på Danny men efter att jag har läst tidningen idag så tyckte jag att det var bra att han inte vann. Jävla diva.. Hans ansiktsuttryck när Looren vann var väldigt beskt, han rusade därifrån utan att ens titta när hon skulle framföra vinnarlåten..




Min åsikt om finalisterna 











Ranelid och Sara Li.


Var mycket sämre än vad jag minns det. Kansk var det därför det var live jag vet inte men hädanefter så tycker jag att Ranelid ska hålla sig till sina böcker. Sara Li sjunger dock bra men hon hamnar lätt i bakgrunden och glömms bort..


 




Molly


Nja.. Har ingen kommentar här..





  








Loren


En värdig vinnare, helt klart. Hon hade ett bra och inlevelserikt nummer.


 


















  

















Erik Munther (Heter han så?)


Duktig kille och jag gillar låten men han är inget eurovision ämne.






j 








Torsten Flinck


Ja, vad ska man säga.. Tycker han gör det bra även fast han inte kan sjunga.. Tycker det är helt fel forum enligt mig.


 






 























Lisa Miskovsky


Kommer inte ens ihåg denna låt så det säger väl allt..




  














Dead by April


Gillar denna låt väldigt mycket och killarna ger verkligen allt på scen.

 











 


  





























Top Cats


En låt man blir glad av även fast det inte alls är min musikstil.Ett gäng glada bönder så verkligen bjuder på sig själv och det gillar jag.







  



Danny


Danny, Danny.. Det är dax att kliva ner från dina höga hästar och inse att det inte bara är du som har talang. Jag ville först att han skulle vinna men efter hans beteende så ångrade jag mig. Vem fan säger att "Svenska folket, Nu gjorde ni en rejäl miss för mitt nummer var det fetaste någonsin" Yaada Yadaa.. Se hur det gick nu..



Nu ska jag krypa ner under täcket och titta på Big Brother. Har lite ont i magen så jag ska ta en pet flaska med kokhett vatten i och lägga på magen. Det är det bästa man kan göra vid te.x mensvärk eller liknande. Smärtan försvinner efter en stund och du slipper då ta en massa tabletter i onödan. Detta funkar mycket bättre än värmedynor och dyligt.



Ha en fin kväll raringar!


Xox.





Nedan kommer några bilder från igår. Lägger upp fler imorgon.



    
















           

Av Mikaela Billström - 10 mars 2012 15:10

Hej mina fina!


Sitter just nu på mitt hotell rum och väntar på att Micke ska komma upp med räkmackor. Vi har varit en sväng på stan och shopat lite. Än så länge har det bara varit lite små grejer men vi tänkte åka ut på Kista gallerian imorgon och kolla lite där. Har liksom inte hittat nått som jag vekligen vill ha, förutom då en Mcqueen scharf men 3200kr tyckte jag var lite väl saftigt så det får vara. Vart sugen på en liten aftonväska ifrån Mullberry men jag lägger den bak i mitt arkiv och tar en funderare på den. Inga förhastade slutsatser när det gäller något så viktigt som väskor.


Ikväll ska vi till Globen och titta på Melodifestivalen. haha, vilka Svenssons man är. Men helt seriöst så tycker jag att det ska bli roligt. Jag är ju en nörd så det är ju klart rätt forum för mig. Micke säger också att det ska bli roligt men jag vet inte om han menar det.. Det var svårt att få tag på biljetter för dom flesta biljetterna gick på 1500 kr styck och då var det usla platser men till slut fick vi tag på biljetter som kostade 900 kr styck så vi sparade ju en 1200 kr ialf..


Chanel står bredvid mig och gnäller så jag ska ge henne lite uppmärksamhet sedan efter maten ska vi ta en promenad i Humlegården innan det är dax för oss att bege oss mot Globen.






 


Vårat fina rum..Hade gärnat stanna här några dygn till..

Av Mikaela Billström - 6 mars 2012 12:40


Hola, como te llamas?


Själv mår jag bra. Ligger hemma i soffan tillsammans med pluttisarna och tittar på säsong 4 av Sex and the city. Bästa säsongen enligt mig.. Ska strax göra mig redo för att åka och jobba. Har en fin pass idag - 1400-1900 så jag ska inte klaga..


Detta underbara vårväder fick jag att tänka på hur oförskämd jag är, Jag fick en sprillans och ursnygg Burberry för en månad sedan och jag har inte ens tagit bort prislappen. Hmm.. Inte bara oförskämd mot honom som köpte den utan även för denna underbara väska som gör sig mycket bättre på min axel en dag som denna istället för att hänga upp på övervåningen i min walk in..Känns inte så aktuellt att ha den på jobbet direkt även fast jag idag använder min bruna marc jacobs så känns det mer neutral även fast den också är alldeles för fin för att bäras på jobbet. Om M får ledigt till helgen kanske vi ska unna oss en spontan Sthlms resa. Vi är värda det nu av lite personliga anledningar.. Hoppas på att vi kan åka denna helg annars får vi fara nån helg framöver.. Då är det ett givande tillfälle att ta ut min nyaste väska på en jungfru färd..









Nu måste jag hopp ain i duschen om jag ska hinna.


xo


      














...

Av Mikaela Billström - 4 mars 2012 14:03

 




Ingenting nytt under solen..

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards