Alla inlägg under april 2012

Av Mikaela Billström - 19 april 2012 19:58

Väntar Brian Austin och Magan Fox smått?Det ryktas om det nämligen och om så är fallet - Hur vacker kommer inte deras bebis bli?Detta kan ju inte misslyckas!
Jag håller alla tummar och tår att detta stämmer !

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Av Mikaela Billström - 18 april 2012 15:16


Hej på er..



Ursch och fy vilken jobbig natt. Jag har haft en sån värk så jag har knappt sovit någonting alls så idag har jag bara legat på soffan och små sovit och tittat på film. Mobilen ligger nog ute i bilen och det känns faktiskt skönt att inte behöva svara i telefonen när man inte är på topp. Ska ta en lång dusch nu och se om jag orkar åka på affären och handla middag, måste rycka upp mig och komma ut lite. Har legat hemma i soffan i två dagar nu och det går ju inte..




 




Jag skulle ha gjort så mycket idag. Jag skulle ha fixat med lite saker på hemmaplan och jag skulle ha besökt Tatueringsmaskinen för lite planering om hur jag vill ha min tatuering. Det får bli imorgon efter jobbet, för jag hoppas att jag kommer att  må bättra då..Jag måste må bättre då :)..



Ne, Nu väntar duschen på mig..





   

Av Mikaela Billström - 17 april 2012 16:20







Jag ligger i soffan och tittar på filmen om Ann Nicoles liv. Filmen  skildrar modellens liv från upptäckten vid 17 års ålder fram till hennes död 39 år gammal i februari, hennes skandaler och äktenskapet med oljemiljardären J Howard Marshall II. Huvudrollen spelas av sångerskan och dansösen Willa Ford, mest känd för hitsingeln I wanna be bad från debutalbumet Willa was here. Regisserar gör Keoni Waxman. Anna Nicole Smith levde ett minst sagt turbulent liv. Men hennes fall blev tragiskt och hårt. I september förra året födde hon en liten dotter. Men lyckan förvandlades till tragedi då hennes 20-åriga son Daniel kollapsade under ett besök hos henne på BB och dog. Orsaken tros vara en kombination av droger och receptbelagda medel. Anna Nicole Smith tog hans död hårt och utvecklade en djup depression. Hon fick antidepressiva medel och missbrukade alkohol. Men det som blev hennes död var, ironiskt nog, en skönhetsspruta som orsakade en infektion. Den i kombination med sömnmedel och flera lugnande medel gjorde att hennes kropp inte orkade längre. Den 5 februari hittades hon livlös på Seminole Hard Rock Hotel i Florida. Hon avled på sjukhus efter flera återupplivningsförsök.



Ann Nicole största idol var Marilyn Monroe och hon gjorde allt för att efterlikna henne.. Vilket även hennes död gjorde.





 

Av Mikaela Billström - 17 april 2012 09:33

 




Huset brann ner till grunden, alla minnen och ägodelar är borta.

Att en familj ska få uppleva så mycket ont är inte rätt..





Om ni kan, och  om ni vill - Gå med i gruppen "En hjälpande hand" på FB..

Av Mikaela Billström - 11 april 2012 14:55


Chockladpudding till frukost, I brist på nyttig mat. .... Där ljög jag.. Jag har hela kylskåpet fullt med sallad, ägg, grovt bröd. et.c men jag valde chockladpuddingen. Jag känner mig som en äcklig tjej som kommer att gå ifrån min nuvarande strl 38 i rasande fart. Det är min största skräck,  att man lever i förnekelse och en dag vaknar man upp som en tjockis. Jag tränar knappt, förutom promenader då men  det räknas inte. Jag äter inte heller speciellt nyttigt, på min hälsodeklaration som vi fick fylla i på jobbet var jag inte ärlig. Jag fick lovord om min tillsynes fina hälsa men jag visste att jag böjde på sanningen..en aning.





 


Är detta jag år 2015?;)




Ligger i soffan och väntar på att M ska komma hem.. I brist på annat så ska jag nog titta på Den sista dokusåpan. Har ni sett den serien?Den går på tv6 på Tisdagar och är nog bland det roligaste som jag har sett. En sjukt komisk serie där vi får se Sveriges B (eller om det är U) kändisar bli jagad av zoombies. Kanske är det min barnsliga humor som räddar upp det men även min seriösa pojkvän tycker att denna serie är grym. 

Ni kan titta in på tv6play om nu vill se alla avsnitt.



   




Nu ska jag vila en stund innan det är dax för att ta tag i disken.



Xxo



 





Av Mikaela Billström - 11 april 2012 14:46


Chanel fick hem en polare igår, hon saknade Charls så himla mycket så vi åkte iväg och köpte henne denna underbara lilla varelse. Milly är en vuxen chihuahua och är 6 cm hög.



Är hon inte bedårande?




 

Av Mikaela Billström - 8 april 2012 14:16






Ligger i soffan och äter chips och kollar på SATC. Mitt huvud värker, känns nästan som att jag vore bakfull men så är ju inte fallet. Skönt att bara ha en degdag, ska nog som pricken över I;et köpa en en tjockis pizza. Micke har somnat bredvid mig, han sa att han hade sovit dåligt i natt. Kanske är han trött på mitt gnäll men som den fina man han är så håller han det inom sig och istället ler han åt mig och frågar om jag behöver något. Men nu ska han få lite vila..Tills han vaknar ;)..


I love U Snuffsen.. 






 

Av Mikaela Billström - 8 april 2012 14:02


En kvinnas drömväska är nog en Hermes Birkin men 99,5 % av dessa kvinnor kommer aldrig ha råd att skaffa en sån väska eftersom dom kostar en förmögenhet. För ca 300.000kr kan du få en enkel modell och det är ju inte något som man hostar upp på en kafferast därför blev jag lite förvånad när jag idag gick in på Fröken Nataschas blogg och såg att hon i förbi farten hade slängt upp ett foto där hon står och posar i sin nya Birkin. Och inte vilken Birkin som helst utan en crocodil Birkin. Birkins Rolls-royce.. 




Dom som vi kan se bära denna väska är te.x Victoria Beckham som är kanske världens största modeikon. Till och med Eva Langoria har en replikan av denna väska och det säger ju allt. Jag tycker det är väldigt konstigt att Natascha som jobbar som anställd på ett smyckesföretag (har jag nu för mig) med en vanlig Svensson lön ska ha råd att köpa denna väska när hon dessutom badar i andra märkesstuffs. 



 



 




Jag vill inte spä på hennes eskort- och sällskaps dam rykte nu men hon måste ju förstå hur det ser ut när hon slänger upp såna bilder?Vad får hon dessa fina ting ifrån?




Kanske är jag bara avundsjuk för jag själv skulle förmodligen kunna döda för denna väska medans hon vissar upp den som om det vore en ica kasse:) Men har Natascha ett gott samvete så är ju ingen skada skedd..


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards