Alla inlägg den 12 juli 2012

Av Mikaela Billström - 12 juli 2012 19:35

 

 

I går var jag och besökte doktorn pga av smärta i svanken och sammandragningar. Det har gått väldigt tungt att jobba då jag oftast gör 9 timmars dagar och jag är helt slutkörd på eftermiddan när jag kommer hem. Jag berättade hur det var för doktorn och hon bad mig vissa vart någonstans jag hade ont och jag pekade vart. Då sa hon efter en 10 sekunders "undersökning" att jag hade foglossning. Hon sa att jag borde sjukskriva mig och jag höll med henne men jag ville inte blir sjukskriven heltid som hon föreslog utan jag valde att försöka jobba 50%. Anledningen till det är för att jag inte orkar sitta hemma hela dagarna, jag behöver få komma ut och träffa folk och få röra på mig. Det är skönt att få röra på sig även fast det gör ont, och jag tror att det är bra för Lillan i magen också om mamma aktiverar sig lite.

 

 

Nu gäller det bara att jag får till alla papper med förskringskassan.. Jag har hört att det har en tendens till att strula och det är det sista som jag vill oroa mig för nu.

 

 

Någon annan som blev sjukskriven under graviditeten?

 

 

Jag kan söka gravidpenning from sista Juli så det är ju inte så långt dit.

 

 

 

 

 

Av Mikaela Billström - 12 juli 2012 19:10


Jag funderar mycket på vad som är normalt när det kommer till viktuppgång under graviditeten. Jag försöker alltid äta nyttigt men just nu spricker det, det blir rätt mycket glass och godis. Jag vill inte vara den kvinnan som tänker "Eh, Whatever!!jag ska ju ändå blir tjock" för det är bara skitsnack. Om jag släpper spärrarna och bara vräker i mig så kommer jag få ett helvete att komma ner till min vanliga vikt igen.


Vackra Jessica Simpsson har fått tagit emot väldigt mycket skit för sin övervikt efter graviditeten- och även under graviditeten. Hon har gått upp 50 kg under sin graviditet och där ligger lite av min mardöm. Absolut att vår tös är värd 50kg övervikt och mer där till men jag vet att jag inte besitter den disciplinen att kunna gå ner så mycket i vikt och det skrämmer mig lite..






.  




 

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16 17
18
19
20
21 22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards