Alla inlägg den 22 maj 2013

Av Mikaela Billström - 22 maj 2013 20:21


 



 

Jag följer allt som händer i Boden flera gånger om dagen och igår när jag fick reda på att Missing people hade hittat kroppsdelar så känns det som att hoppet är ute. Jag trodde faktiskt att hon levde, kanske var det en önskan eftersom jag inte vill ta in vilken sjuk jävla värld vi lever i. Vem fan mördar en 20 årig tjej och sedan styckar henne? Finns detta verkligen i våran värld och ska vi bli tvingad att leva i den isåfall? Jag ber till Gud om att gärningsmannen åker fast och att det inte blir ett nytt Mats Alm fall.

 

Hoppet är ute..

Klockan 21:00 tar dom upp Vatchreeya fallet i Efterlyst. 

Av Mikaela Billström - 22 maj 2013 17:52


Har ni läst någon bok som Buthler och Öhrlund har skrivet?



Om inte så måste ni göra det, dom är fantastiska författare och man riktigt drunknar i deras böcker. Dom har te.x skrivet böcker om Christoffer Silfverbielke som jobbar som sjärnmäklare i Stockholms finansvärld och han är avundan av många, men helt känslokall och hänsynslös under den charmfulla ytan. Van att få vad han vill. Han är mångmiljonär men framgångarna är inte nog utan han vill hela tiden ha mer och mer. Han är ute efter spänning och han får det genom att utnyttja andra människor. 

 

En nästan vanlig man är den första boken, sedan kommer Grannen, återvändaren och nu denna vecka släpps uppgörelsen som är den sista boken. Jag har väntat på den sista boken länge och har nu beställt den i cd bok så jag kan lyssna här hemma medans jag leker med Mira.

 

Alla som jag har rekomenderat denna bok till har fastnat så ge den en chans, ni kommer inte att ångra er.

 

 

 

Av Mikaela Billström - 22 maj 2013 12:06

God förmiddag!

 

Jag och Mira har haft en stressig förmiddag men nu sitter vi ute på altanen och ska äta torsk och potatis. Jag kokade upp lite mat till lillhjärtat igår så vi ska testa den idag då. Jag har börjat att ge henne hemlagad mat men jag brukar också köpa färdig gröt och ibland frukt förutom banan som är lätt att mosa. Min mixer är försvunnen så måste köpa en ny och det är svårt att göra mos av äpplen och päron. Jag har ingenting emot att köpa färdig barnmat eftersom det finns dom vitaminer som dom behöver i den maten och jag vill tro att den är väldigt bra gjord. När jag gör mat själv till henne så vet jag ju faktiskt inte heller vad som finns i mina råvaror, te.x köttfärsen - Vet jag att den är okej?Nej det vet jag inte, lika lite som jag vet att barnmaten är okej. Jag känner lite 50/50 där..  Jag kommer att fortsätta göra egen mat men jag kommer även att köpa färdig ibland eftersom det är så praktiskt. 


Dessa brukar jag köpa åt Mira. Hur brukar ni göra med barnmaten?Litar ni på vad som finns i burkarna eller gör ni egen? Roligt att höra eran åsikt!




 


 

 

Om två timmar är det sista föräldrargruppen, känns lite sorgligt faktiskt.

 

Ne, nu är det matdax säger Mira.

Av Mikaela Billström - 22 maj 2013 11:49




Helt ärligt nu, jag har ALDRIG ätit något som ens är i närheten av denna chocklad. Den är helt fantastiskt och nu tror ni nog att jag använder lite för stora ord men jag är helt seriöst.

 

Ni måste testa denna nya chocklad från Lindt strawberry intense.  


Pengarna tillbaka om ni inte gillar den, ÄVEN om chokladen är slut.. ;-)

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards