Alla inlägg den 16 september 2008

Av Mikaela Billström - 16 september 2008 17:22


hej


jag är sjuk.

Åkte och lämnade Challen imorse som vanligt hos farmor, men när jag var på väg därifrån så kände jag mig så jäkla svag, och näsan rann som ett vattenfall typ, så jag var tvungen att ringa till gruppboendet och säga att jag måste vara hemma. Måste ringa dit nu snart och berätta att jag kommer imorgon, får proppa några iprem om jag är dålig för jag vägrar att missa hela fältstudien.

Kände mig som en dålig människa.


Fick ialf tag på en tvätt tid ikväll , har inga trosor rena och jag har ca:100par..så det var ett tag sedan jag tvättade nu :P

Får gå omkring med majkels kalingar här hemma.


Micke hade ringt runt på olika ställen där dom säljer typ biljetter ala ticket.

Han skulle överaska mig med att vi skulle gå på idol-finalen, fast det fanns inge biljetter så vi ska leta vidare. Det skulle verkligen vara super kul att gå, ska kolla runt på blocket nu, där kan man juh hitta alla möjligt!


Föresten så följer jag ivrigt nyhetern, Caroline som försvann i piteå är fortfarande försvunnen. Helt sjukt, varför är det alltid just kvinnor som försvinner??!Vad är det för fel på männen som inte kan bete sig,?vad ger domk för rätt att våldta/mörda någon?hur kan man tillåta sig själv att göra någon sånt`? Nu menar jag inte att caroline är mördad, för dte hoppas jag verkligen att hon inte är.

Faan, kan det inte bara gå bra den här gången, låt det inte sluta som det brukar.


vad är det för fel på piratebay som inte kan ta bort bilderna på max och saga?och vad är det för männsikor som tankar hem bilder på två små barn som är helt sönderslagna?det är en sjuk värld vi lever i .


 Nu avslutar jag.


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards