Alla inlägg den 9 september 2008

Av Mikaela Billström - 9 september 2008 21:58


Sitter i soffan hemma, har nyss kollat på dokumentären om Anna lindh

, Urscha vad sorgligt. När Anna lindh dog strax efter Nathalies försvinnande var man bara irreterad typ "faan, varför skulle detta hända nu, nu kommer det att bli mycket mindre uppmärksamhet på nathalie" Och så blev det, helt plötsligt var Natta bortglömd och nyheterna handlade bara om Anna.

Klart jag förstår varför det var så, hon var juh utrikesminister men man hann inte riktigt ta till sig det som hände henne för man hade nog med sitt.

Jag minns att jag tänkte "Faan, varför ska denna kärring bli mördad nu "

jag skämms verkligen över hur jag tänkte då, men för mig var juh anna bara en bild i tidningen eller i tv-rutan. inte en riktig person .


Nu har det ialf gått 5år, och det har verkligen gått fooort.



Idag har vi suttit på omvårdnads lektion fån halv nio till halv fem, det är jobbigt att bara sitta still hela dagarna men det är okej, vi har väldigt roligt och det är huvudsaken.

Fick föresten min fältstudiepraktik på kvisslebys gruppboende för utvecklingsstörda, jag är verkligen jätte nöjd vart jag blev placerad och jag tror att det kommer att gå jätte bra.


Imorgon har jag hemma studier så jag och Charles kommer att ta en lååång sovmorgon.




Jag träffade Jessica idag och vi pratade om att para charles med hennes shitzu tik, tror det kommer att bli en jätte fin blandning, har sett dom korsningarna på blocket och dom är hur fina som helst och eftersom vi ska skaffa en till hund så är det juh ett gyllene tillfälle att få en valp efter charles. Hon löper om ca fem månader så det blir vår/sommarvalpar:)



Nu ska jag äta glass och titta på andra avenyn.


Natti



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards