Alla inlägg under augusti 2009

Av Mikaela Billström - 12 augusti 2009 20:42


Igår efter jobbet åkte Jag Micke Challe och mickes pappatill skogen för att plocka blåbär. Vi satt mer och pratade och fikade än att plocka blåbär men vi hittade rätt så många ändå. Idag har vi varit till Härnösand med maria och Jörgen och grattat maria och Mickes farmor som fyllde år.

Där blev det alldeles för mycket tårta, blev näst intill illamående.

Men det stoppade inte oss för att stanna på max påvägen hem för att äta hamburgare. När vi kom hem gick vi över till Farmor för att fika lite med henne. När vi sitter där och pratar så känner jag att Challe har någonting stort bredvid det vänstra ögat, självklart har ha fått en äcklig fästing där.

Som tur var hade farmor köpt en fästing borttagare men det var svårt att få bort den. Den satt som satan..Urscha.


Vi har inte fått besked om Charlies värden än heller. Dom skulle ha ringt igår men det behagade dom inte göra. Tycker det är jävligt dåligt.

Fattar dom inte att man är orolig och när dom lovar att ringa så sitter man som klistrad vid telefonen. Ska ringa dom imorgon bitte och fråga vad som händer.


majsan har kommit på en toppen ide om att vi och några till ska till Hassela och rida islandshäst. Jag är sämst på att rida men jg tycker det är grymt kul. Efter Nathalie hade dött skickade våran mentor oss till Hassela för att rida islandshästar och ha team bilding och det var skit kul.

Vi ska även rida den  6 september, samma dag som Natta dog. Vilket sammanträffande.


Fick även en present av Maria och jörgen idag. Jag fick massa hår produkter som jag ska prova nu. Det luktar underbart gott :)

Tacktack.






Lägger upp lite bilder till er. Observera hur fina kläder jag och Micke har på oss:)Vi fick låna dom på high chaparall.



Av Mikaela Billström - 9 augusti 2009 17:27


Det åskar ute och snart börjar nog regnet ösa ner. Jag har fotbollsträning p vallen om två timmar men det ser ut som att det inte blir någon. Måste logga in på laget.se och kolla om dem har uppdaterat någonting där.


Igår reste vi hela dagen och kom hem sent på kvällen men resan gick bra.

Vi lyssnade på "Livstid" och den va faktiskt rätt bra.

Har även köpt filmen paradiset som vi ska se ikväll, vi har fått en marklund-hysteri ;)

 


Nu har jag precis pratat med Kristina på jobbet om lite av varje.

Fick några timmar övertid för Juli månad även fast jag bara hade jobbat dom timmar jag blev tilldelade. Jag har inte tagit på mig några extra timmar heller. Pratade med våran tillfälliga chef och hon sa att det blev så ibland. Att det inte var så konstigt. Jag hade en kladd timrapport på jobbet där jag hade råkat skriva in några timmar extra på ett pass. 

Jag hade aldrig tänkt lämna in rapporten utan den var där för min skull bara. Kristina ville att jag skulle veta om det iallafall för det var en person som hade sagt att jag hade skrivet i 2-3 timmar för mycket på ett pass.

Men nu när jag lämnade in min riktiga rapport bad jag en annan tjej på boendet om hjälp så hon hjälpte mig och kollade så allt stämde, så nu är allt rätt.




Imorgon får vi domen. Jag ska inte följa med för jag ska jobba men det är nog lika bra. Allt måste gå bra nu, det måste bara det.Lillgubben måste bli frisk nu.




Av Mikaela Billström - 7 augusti 2009 19:11


Nu sitter vi på vårat nya hotell rum i Karlskrona. Vi kom hit igår från Jönköping. Mamma och pappa valde att åka hem igår och inte följa med oss till karlskrona. Micke var på swedcert imorse och testade kaminen och den gick igenom, det ska vi fira ikväll.


Imorgon ska vi åka hem. Kommer att ta ca 10 timmar men det går nog bra.

Vi har ju några ljudböcker att lyssna på och då går ju tiden så mycket snabbare. På söndag ska vi ta med Farmor och gå en sväng på Selånger marknad och titta lite.


På måndag ska Charlies till veterinären och få svar på dom nya proverna, är grymt orolig inför det. Jag jobbar även på måndag så jag kan inte följa med och det gör ju det hela ännu jobbigare.

Men Micke är ledig så han får åka sedan kanske svärföräldrarna också ska med.


Nu ska jag göra mig iordning inför middagen.


Slänger upp lite bilder senare ikväll.



Av Mikaela Billström - 3 augusti 2009 21:38

Vilken start på den här semestern alltså. Det första som händer är att jag lägger min nya mobil på biltaket under tiden jag packade in alla väskor i bilen. Sedan hoppade vi in och körde. Men mobilen på taket.såklart

När jag stog på statoil dingersjö 10 minuter senare och valde vilka ljudböcker jag skulle köpa frös jag plötsligt till is. FAAAN, mobiljäveln.

Vi kastade in oss i bilen och åkte hem igen. Efter ca 15 min letade så hittade jag mobilen liggande på e4:an och tro det eller ej - Den var inte trasig.

Helt otroligt, Hur kan en mobil ligga mitt på e4:an utan att blir påkörd?

Jag sjöng av lycka och hoppade in i bilen igen och åkte mot bunsta där vi skulle lämna Challe. Men min jävla tur så fastnade vi såklart i ett asfalt bygge som tog en evighet att komma förbi vilket resulterade i att vi kom till sthlm två timmar senare än beräknat.


Men nu är vi iallafall framme. Vi har ätit en god middag i gamla stan och shopat lite. Var in på face och  fyllda på sminklådan lite.

Dom har grymt härligt smink på face, mycket bättre än make up store.


Imorgon bär det av till Jönköping men först ska vi på skansen och en sista sväng på stan.



Av Mikaela Billström - 2 augusti 2009 19:04



Nu sitter jag på jobbet och slöar. Ringer Micke ett stup i kvarten om olika saker som han måste packa ner. Det är jävligt svårt att be någon annan att packa åt än. men det får gå, glömer jag något får jag köpa nytt, så enkelt är det!


i fredag var jag och gubben och såg Sommar med göran och den var faktiskt väldigt rolig. men så brukart det ju vara med filmer som ha fått dåliga recentioner. Vi gick även på bio igår oxå och såg Year one som oxå var rätt kul. Jack black är förmodligen den roligaste skådisen som finns, vilken jävla karisma karln har.


Imorgon när jag har slutat jobba bär det direkt av till sthlm. ska kolla på en ny väska som jag har trånat efter länge. Ska även köpa ett par nya skor, det är jävligt svårt att hitta ett par schysst skor med rätt klack som inte gör att jag blir för lång. det är okej om den är 5 cm men inte längre. Jag vägrar bli över 1.80 det svider i hjärtat när jag hittar dom perfekta klackisarna med dom alldeles för höga klackarna. Gynning har alltid skyhöga klackar även fast hon är lika lång som mig, och hon gör sig jävligt snygg i dem. Men jag är för feg.Jag har nog fortfarande kvar min längdkomplex sedan jag var liten, då jag alltid gick med böjda knän så jag skulle se kortare ut som mina vänner.

Missförstå mig inte, jag vill inte på något sätt vara kort men det skulle inte skada att vara 1.70 istället för 1.76


Vilket dilema?


Nu ska jag tvätta håret och göra en härlig inpackning.


Hoppas att ni mår bra.



M


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards