Alla inlägg den 5 januari 2013

Av Mikaela Billström - 5 januari 2013 23:55


Hej mina fina!


Vi ligger uppe i sängen och kollar på film nu. Jag har precis nattat Miris så hon sover gott bredvid mig, rätt som det är så hör man en snarkning.. Finns nog inget mysigare än att ligga och lyssna på hennes ljud när hon sover. Hon låter som en liten delfin, världens finaste lilla delfin ofc.. I morgon bitte ska jag och mina milfvänner gå en långpromenad, jag går faktiskt minst tre km varje dag och ibland längre. Det är en bra start tycker jag, Micke har som nyårslöfte att gå ner lite i vikt och jag tänkte hänga på han lite, har ju fortfarande kvar några envisa gravidkg men dom ska bort.


 

Jag har funderat lite på framtiden ..Jag känner att jag vill gå vidare och göra något annat liksom, vad vet jag inte än. Att jobba inom vården är ett yrke som jag egentligen trivs med, jag vill hjälpa människor men efter åtta år så tror jag att det kan vara bra att byta syssla. Jag ångrar inte min utbildning för ska man jobba inom vården och få någon som helst stadig lön så måste du vara utbildad. Man går upp 2-3000 mer i lön och det är en väldig skillnad då lönen annars inte är så hög. Fast lönen har aldrig varit speciellt viktig för mig, jag har mer värdesatt att jag får jobba med någon som jag tycker om men nu börjar jag ifrågasätta mig själv om jag verkligen skulle vilja jobba inom vården hela mitt yrkesamma liv? Jag vet inte.. Jag skulle vilja prova något helt nytt. Vad vet jag inte men jag håller alla dörrar öppna.. 


Skulle vara roligt om jag någon dag kunde matcha Mickes lön även fast det inte är speciellt troligt :)Fast det är ju jätte bra att någon av oss har en högre lön, att man kan köpa det man behöver är en stor trygghet.. 

 

 

Nu ska jag fortsätta att titta på filmen. Ha en fortsatt fin helg nu raringar.

 

LovE

 

 

 

 

 

 

Min och Mickes middag idag. Så himla gott!!



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards