Alla inlägg den 8 januari 2013

Av Mikaela Billström - 8 januari 2013 16:12


Hej mina fina!


Igår fyllde min vackra man 31 år. Han hade önskat sig en appel tv men den fanns inte att köpa i Sundsvall så igår på morgonen åkte vi till Hudik där dom hade en kvar på Elgiganten. Efter Hudik så åkte vi hem och gjorde i ordning lite inför kvällen då familj och vänner skulle komma och fira honom. Helene hade tipsat mig om en tårtfyllning som kallades för fluff där man blandar ner godis tillsammans med grädde och värmer sedan låter man det stå i kylskåpet i sex timmar. Man ska sedan vispa upp smeten så det blir "fluff" av det.. Det gick så där för mig att göra fluff. Jag gjorde två kastruller med fluff, en men dumle och en med geléhallon och dumlen vart riktigt bra men när jag skulle ta ut min lilla geléhallon smet så såg den ut som på bilden nedan. Alltså helt stenhårt, hade jag slagit denna klump i huvudet på något så hade det varit nangijala direkt. .

 

 


  


Jag som skulle bli en riktig bullmamma under min mammaledighet... Tur att jag har Helene som kan vägleda mig lite ialf..:)




Jag fick iallafall till två stycken tårtor till slut och Micke blev jätte nöjd. Jag gjorde en Dumle tårta med marängbotten och det blev faktiskt riktigt god, den ska jag göra om igen snart. Micke fick många fina presenter och vi har många fina buketter hemma nu. Finns inget finare än blommor, speciellt buketter..






Annie och Fredde provar våra nya 3D brillor 


   

 

Det vart två tårtor till slut..

 


 

 

Sandra träffar Mira för första gången

 


 

Mina fina flintisar är slut efter kalaset

 

 

I dag har jag och Mira bara varit hemma. Jag har haft huvudvärk så vi har inte gjort så mycket, vi var upp en sväng på skroten i Svartvik för att kolla om dom hade en växelspaksknapp till saaben. Vi har en köpare på den nu så jag hoppas att det går vägen, även om jag kommer att sakna den men den är alleles för fin som andrahandbil för oss. Nu när vi köpte Volvon så skulle vi ha haft en äldre och lite skrutigare bil som Micke kan ta på jobbet dom dagarna jag och lillan ska hitta på något och måste ha Volvon..

 

Mira har börjat att lägga sig på sidan nu, hon gör det hela tiden och hon vill inte alls ligga på ryggen när jag ska byta hennes blöja. Hon är en bestämd tjej, du ska inte tro att det går att lirka med henne..Nej nej..:)

 

 

 

 

 

Så här ligger min lilla skrutt när det är dax för blöjbyte

 

 

 

Detta kort knäppte jag nyss på Mira. Hon verkar tycka om sitt nya täcke som är leopardmönstrat



Nu ska jag ringa älsklingen och kolla vad han vill ha för middag idag sedan ska vi åka över till byn och shopa lite.


Hörs lite senare 


LovE





Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards