Alla inlägg under november 2013

Av Mikaela Billström - 14 november 2013 20:54

Godkväll!


Igår tog vi en promenad till badhuset tillsammans med Sofie, Therese, Thilde och William. Vi hade en mysig dag med en massa bus och skratt, vi åt sedan frukt i bastun och tog en promenad hem igen. Vi ska börja gå dit en gång i veckan nu och få in lite rutin på det för det är så himla skönt att slippa ta bilen och att man kan utnyttja det man har på orten. Idag var jag barnvakt åt William och det var verkligen jätte roligt, dom tycker verkligen om varandra Mira och William. Sofie och Thilde kom också förbi på en fika och lite bus.



 

               

Av Mikaela Billström - 14 november 2013 20:50

     

Denna varselse såg vi när vi använde en värmekamera på vårt matsalsgolv. När vi lite senare kollar efter varelsen igen så är den på ett annat ställe. Den är rätt så stor så det är ingen råtta eller dyligt.. Vi bor i ett spökhus.

Av Mikaela Billström - 14 november 2013 10:36


På denna sida hängar man ut kvinnor som har haft en affär med gifta män. Det är lustigt, männen hänger man inte alls ut för det är ju inte samma sak. Vem fan är det som är gift, har barn och har ett ansvar mot sin familj? Jag säger inte att kvinnorna gör rätt men dom gör garanterat mindre fel än männen. Vill en gift man ha en affär så kommer han att ha det så varför inte hänga ut dessa duschbags?


Tänk er att bli uthängs på denna sida efter att ha haft en affär med en gift man? Kanske visste ni inte ens att mannen i fråga var gift eller kanske har han dragot en historia om att han ligger i divorce.



?

Av Mikaela Billström - 12 november 2013 19:45

   


 Hur tänkte dom här?

Av Mikaela Billström - 12 november 2013 19:32

Godkväll mina fina!


Idag har jag och Mira varit på öppnis och busat, det är så kul att se henne leka tillsammans med andra barn och man ser verkligen hur mycket hon uppskattar det. Efter öppna förskolan så gick vi en sväng på Flavers och åt lunch, har ni varit där? Om ni har missat det så måste ni åka dit när ni har vägarna förbi Njurunda.  Hur ofta får man te.x en sallad med handskalade räkor? Nej precis, det händer inte allt för ofta. Dagens lunch där är också en stor hit. 


Nu ska jag och hjärtat äta spagetti och köttfärssås som Micke har lagat sedan ska vi titta på film. Imorgon ska vi åka och bada tillsammans med Sofie, Therese och deras små frön. 



               

Av Mikaela Billström - 10 november 2013 15:16

                                    
           
        
 

Av Mikaela Billström - 8 november 2013 19:25

Godkväll mina fina!


Jag ligger nu i soffan med ett glas vin och tittar på Vanderpumps rules medans Micke lagar middag. Vi ska tända ljus, äta god mat och titta på Idol ikväll, myspys på högsta nivå. Idag har jag och Miris varit på stan och träffat Sandra för lite skitsnack och fika, alltid lika roligt att träffa henne.


Idag när jag kom hem från stan hade hjärtat köpt blommor till mig. Behöver jag säga att jag förmodligen har världens bästa, finaste, smartaste, vackraste kille på denna jord. Det är en enorm trygghet att ha någon som man vet kan lita på till 100 % och som alltid finns vid sin sida. Jag önskar att alla någon gång i livet träffar sin klippa för jag vet att jag har träffat min.

 


 


Min man


 

Min Fredagsbukett



Två fina dockor




Mira njuter framför Babblarna med värdlens bästa pappa


 


Mira har lärt sig spela ett spel på paddan


 

  Frukost med mamma och mormor på sjukhuset imorse. Mira fick ett rejält blåmärke i pannan i Måndags när hon ramlade på Mickes jobb men nu har det äntligen börjat att blekna.


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards