Alla inlägg under november 2013

Av Mikaela Billström - 8 november 2013 10:08

Godmorgon!

Jag och Mira har följt med mamma till sjukhuset, just nu sitter vi på röntgen och Mira sitter på golvet och leker men bilnycklarna. Jag hoppas att det går bra nu, är lite nervös faktiskt ?.

Sandra frågade om vi ville luncha med henne idag och det ville vi såklart. Åker nog hem imellan så Mira hinner sova lite.

Av Mikaela Billström - 6 november 2013 13:29

Hej mina fina!


Idag har jag och Micke varit med Miris på 1års kontrollen och det gick jätte bra, hon vart väldigt ledsen när hon fick sprutorna men annars så gick allt fint. Mira följer nu medelkurvan exakt och hon ligger lite över när det kommer det längden, undra vad hon har fått det ifrån?  Nu har jag precis fått henne att sova, lillhjärtat har ont så hon har fått en alvedon så jag hoppas på bättring. Nu ska vi bara vara hemma och mysa och titta på tecknat och äta gott och ikväll ska jag och Therese på hälsokväll på Folketshus, det är syrran som ska ha nått event där så man får ju ställa upp.



 
 




Av Mikaela Billström - 4 november 2013 13:54

Ibland måste man stå upp för sig själv, är det inte okej så har jag väldigt svårt för att låsas att det är det. Är det en dålig eller en bra egenskap vet jag inte men jag måste tro på vad jag anser är rätt och vad som är fel.

 

Man kan se på ett händelseförlopp från olika synvinklar och kanske har det blivet ett missförstånd på vägen som lede till detta. Självklart tycker jag detta är/var jobbigt och det har tagit mycket energi i form av funderingar och tankar, fram och tillbaka. Det har gått så lång tid och väldigt mycket har hänt och jag tror att det är svårt att bortse från det.

 

Såklart ville jag inte att det skulle sluta så här. Jag hatar inte dig, jag tycker inte illa om dig - inte ens lite,. Jag vill dig bara väl i livet och det  menar jag verkligen. Jag saknar det vi engång hade och jag hoppas att du kan se tillbaka på den tiden någongång i framtiden med ett leende på läpparna.

 

 


 

 



Av Mikaela Billström - 3 november 2013 13:15


                 
 
 

Av Mikaela Billström - 2 november 2013 23:35

Jag tycker att det är ironi att ha med Ken Ring i Så mycket bättre. Jag undrar hur dom ska censurera hans texter när det väl kommer till hans kväll, för visst borde det bli lite konstigt när Lill Lindfors ska sjunga att dom ska storma slottet och våldta Madeleine? Eller när Ulf Dageby ska sjunga om gräs och horor. Ska det bli ett piiiiiiiiiiiiiiiip varje gång han sjunger något olämpligt?

 

Varför ska vi ge Ring så mycket uppmärksamhet?Om man offentligt uppmanar till våldtäkt på prinsessan Madeleine så är man en obehaglig människa. Punkt slut. 

 

 

   

Av Mikaela Billström - 2 november 2013 10:02

     

Av Mikaela Billström - 2 november 2013 09:42

God morgon!


Allt gick bra igår och vi hade jätte roligt, det var mycket folk och allt flöt på bra. Make up artisten från Belle visage var grym på att sminka, jag kommer garanterat gå till henne igen när jag behöver en bra make. Nu måste jag fixa iordning mig sedan ska jag åka till affären och köpa mat tills ikväll och även frukost som jag tänkte överaska Micke med som fortfarande sover. Vid 12-13 ska vi åka och tända ljus och lyssna på kören som sjunger i kapellet.

 

Ha en fin halloween nu raringar.




             
 

Av Mikaela Billström - 1 november 2013 13:48

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards