Alla inlägg under juli 2009

Av Mikaela Billström - 14 juli 2009 21:26
object width="425" height="344">


Jag älskar den här låten och den påminner mig om så många fina minnen.


Dessutom sjöng Lena den på vårat bröllop..

Av Mikaela Billström - 11 juli 2009 17:06


Har precis fixat nagelförlängningen och tagit en dusch. Nu ska jag locka upp håret lite och sedan dyka ner i spackellådan för att göra mig klar för kvällen.


Ska hem till mamma på middag sedan ska vi på pub afton i Juniskär.

Ska bli kul att komma ut lite.Ska jobba imorgon så det blir lugnt men nån cider blir det:)


Nu ska jag fortsätta.


Hoppas att ni får en härlig lördag.

??

Av Mikaela Billström - 10 juli 2009 13:06





Finns det något som gör en mer ledsen eller nedstämd än när någon ignorerar än. Det enda man funderar på är vad man har gjort eller inte har gjort?!.


Känner mig lite som ett frågetecken.



Har tagit med mig min laptop till jobbet för att jag ska kunna plugga lite på kvällarna. Har även suttit i telefon kö ett tag nu till skolan och till CSN. Skolan har inte skickat in mitt studieresultat till csn än av någon anledning men nu ska det vara ordnat.


Nu ska jag umgås med dom boende och kolla på en film.


Trevlig helg.



Av Mikaela Billström - 9 juli 2009 22:46


Jag har vänt lite på dygnet nu när jag har börjat jobba, känner mig lite lätt yr i huvudet. Jag har varit ledig idag och bara tagit det lugnt. Jag och Micke åkte till Matfors och lämnade momsen och åt middag inne i stan.


Nu tänkte jag och Gubben titta på "Rovdyr", nån norsk skräckfilm som vi har sett förut men den är rätt okej så vi ser den igen.


Imorgon ska jag jobba igen, men det känns bra. Vad ska man annars göra i detta väder? Hoppas på att det blir bättre på lördag för då tänkte vi åka till juniskär på pubafton.



Nu blir det soffmys.








Av Mikaela Billström - 6 juli 2009 20:03

Hejsan!


Imorgon börjar jag jobba igen och det ska faktiskt bli skönt.

Är lite less på att slappa omkring nu.


Igår åkte jag och Micke ut på Mio och köpte en ko skins matta, den är jävligt snygg. Vi har länge tänkt att köpa den men den var lite för dyr, men nu hade Mio rea på just den så då slog vi till.

Vi är lite rädd för att Charlies ska inviga den med att pinka ner den men än så länge ha det gått bra. Jag tror att han känner lukten utav ko så han ligger och sniffar på mattan hela tiden :)


Imorgon har jag även en tandläkar tid som är väldigt viktig då dom ska fortsätta att laga en tand så jag har fått ringt in en vikarie som ska jobba medans jag är där och plågas. Jag ska vara smart och ta med mig min mp3 så jag kan lyssna på musik på högsta volym medans dom borrar.Om jag har riktigt tur så kanske jag inte hör när dom håller på.


Jag har även suttit och kollat på carpe diems hemsida efter vilken behandling jag ska göra. Fick presentkort utav mina fina svärföräldrar i födelsedagspresent. Funderar på att göra någon peeling i ansiktet eller fixa naglarna. Mina naglar ser riktigt äckliga ut nu och måste verkligen fixas.




Ikväll är det seriestart på prisenbreak, missa inte det :)



Goodkväll-

Av Mikaela Billström - 4 juli 2009 20:40


Hej!


Idag har jag Micke mamma och pappa varit på invito och ätit middag.

Vi skulle egentligen in på gatufesten ikväll men det vart så jävla kallt, såklart när vi hade bestämt oss för att stanna hemma så kommer solen tillbaka och det blir en jätte fin kväll. Så jäkla typiskt. Men men, vi stannar hemma och äter blåbärspaj och tittar på film istället.


Shopade lite idag på stan också. Köpte blandannat en spikmatta som jag ska pröva ikväll, jag provade att ställa mig på den förut och det gjorde väldigt ont men jag ska ge den ett nytt försök senare..

Köpte även lite underkläder och en stickad kofta.


Har precis suttit på blocket och kollat runt efter en Chihuahua tik men det är svårt. Jag jämför alla hundar med Denise.

Hon passade verkligen in så jäkla bra här hemma hos oss..

Jag får fortsätta att söka helt enkelt :)


Nu ska jag göra en inpackning och ringa upp Maijsan.


Hoppas att ni får en underbar lördags kväll.


Puss.

Av Mikaela Billström - 3 juli 2009 22:16


Haft en underbar dag med mina nära och kära.


Nu ska jag kolla på "Dirty sexy money" och äta godis.


Vi hörs mer imorgon.


Xo 

Av Mikaela Billström - 2 juli 2009 18:36

Tjiing!


Efter en lång sovmorgon och med en jävla pollen allergi tog jag med mig Charlies till Klockaberget för att spela tennis med Ekman Henke och Mattias.

Eftersom jag inte kan några som helst regler så bollade jag lite och det var faktiskt jätte kul. Ska definitivt följa med flera gånger.

Efter vi hade spelat åkte vi ner till ljungan och badade, Chalies tog sitt första dopp och han simmade för allra första gången. Det var skit kul att se hur duktig han var.Mammas lillprins..


Just nu grillar Micke kött och jag ska börja med salladen, efter middagen ska vi gå hem till farmor och fika med henne.


Imorgon fyller jag 24 år, det är alltså bara 6 år kvar till jag är 30 och bara 16år kvar tills jag är 4o..Guud vad tiden går fort, alldeles för fort.

Imorgon kommer det lite folk hit för att äta mat, jag vet inte riktigt vad vi ska äta men jag funderar på att göra sallad.


Nu är det mat.


Hoppas att ni mår bra i värmen.

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards