Alla inlägg den 14 juli 2011

Av Mikaela Billström - 14 juli 2011 18:59


Just nu ä jag väldigt arg. Jag svettas redan pga av febern men detta gör att jag svettas om möjligt ännu mera. Min pappa lämnade sin motorcykel på HOJTORGET i mitten på Maj för att fixa ett mindre fel. Det skulle inte alls ta nån lång tid men veckorna gick, efter många och och men så fick pappa tillbaka motorcykeln men hinner bara att starta den och upptäcker att den spottar ur sig olja och svart rök. Motorcykeln tillbaka till hojtorget igen..


Efter ett antal veckor så ligger pappa på dom och frågar hur det går med motorcykeln, dom lovar som vanligt att återkomma. Förra Fredagen - två månader efter att pappa hade lämnat in motorcykeln så var han där för att försöka få något svar på varför han inte får tillbaka motorcykeln. Dom beklagade sig och sa att detta för ju såklart förjävligt och att så här får det inte gå till. Han lovade såklart att återkomma så fort han kunde och ni kan ju gissa om han nu gjorde det..Så klart inte.


Idag ringde vi dit och sa precis vad vi tyckte om deras företag och hur dom behandlar sina kunder. Dom har tagit mer än halva motorcykelsäsongen av oss och dessutom en massa pengar för detta har kostat oss en hel del. Vi har bland annat fått köpa en extra bil eftersom vi var ett fordon minus..


Jag hoppas att ni är nöjda med hur ni behandlar era kunder. Lyckades ni inte fixa det här skit felet (som alla andra stället säger att det är) så har man väl för fan en dialog med kunden?



Varsågod hojtorget, här är lite grattis reklam till er.. Och jag kommer att bjuda på detta inlägg till allmänheten exakt lika många dagar som ni har haft motorcykeln..




 

Av Mikaela Billström - 14 juli 2011 15:46

Hola mina raringar!


Har ingenting att uppdatera för er för jag har bara legat hemma i soffan och kollat på gamla avsnitt av Idol och Paradise hotel DK.. Jag är sjuk, jag kände mig lite bättre under gårdagen men mot kvällen kom febertopparna igen.


Våra damer förlorade igår och helt ärligt så tyckte jag inte att dom var värd att vinna. Dom spelade som om dom vore en flicklag i 10 års ålderna. Det är synd för tjejerna kan ju spela med det är som om dom blir paralyserad när dom är så pass nära en final. Japan spelade ut dom totalt och den enda i det svenska laget som ens försökte stoppa dom var Josefine Öhqvist. Lotta Schelin som har varit stark rörde inte ens bollen och sedan gråter hon ut i Aftonbladet "Jag fick inte ens vara med och känna på bollen" Nehe, men vad konstig?Du som visade hela tiden att du ville ha boll. Eller inte.


... Men all Cred till Japan. Dom har gjort en enorm prestation så här långt.


Någon ville se hur min tatuering ser ut nu efter min första laser behandling så jag bjuder på en bilder. Man ser ju knappt någon skillnad än för i första behandlingen så försöker man "suga"ut färgen som är djupare ner i skinnet.



    

Den är fortfarande väldigt röd och sårig. Nästa behandling ska jag göra om en månad ungefär och det kommer att ta minst tre behandlingar till innan den är borta.. Sedan ska jag börja på min andra tatuering som är bredvid, mina originella kinestecken ;)..


TTYL


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards