Direktlänk till inlägg 13 januari 2013

Ledsen

Av Mikaela Billström - 13 januari 2013 20:58

 

 

"Men du plockade ut barnet ur magen, inte riktigt samna sak & kmr aldrig bli som en vaginal fl, tänkte bara informera om det men förstår vad du menar. "

 



Såklart kom denna kommentar utan underskrivt så egentligen borde jag inte bry mig men jag blev väldigt ledsen när jag läste den. Så vad menar du egentligen ? Att mitt barn inte är lika mycket värd som dom barn som kommer till genom en vaginal förlossning ?  Ska det vara någon skillnad på den kärlek man känner ?Jag skrev i mitt inlägg att det kan inte vara något större än att ge en människa liv, så du menar att jag inte har gett Mira liv ? När du kommer med sådana påståenden så antar jag att du har fött minst två barn, ett med kejsarsnitt och ett vaginalt - för jag antar att du har så pass mycket på fötterna innan du kläcker en sådan vidrig kommentar och om du nu känner så så borde du gå och uppsöka en psykolog för då är det nått fel.

 

Jag skulle  verkligen vilja att du utvecklar dig så du är mer än välkommen att mejla mig på m.billstrom@gmail.com. 

 


 Jag hoppas verkligen att Micke imorgon när han är på jobbet kan hitta din IP adress så jag får veta vem det är som kan vara så j*vla elak.. Gud,  Jag var inte så här känslig innan jag fick barn men nu förstörde detta hela min kväll.

 

 


 


Mamma älskar dig Mira. . 








 
 
Ingen bild

Miss Inga

13 januari 2013 21:36

Jag kan hjälpa dig kolla IP!Vilken monster som skriver detta.. Du borde fan anmäla henne för förtal eller nått.. /Missinga

 
Ingen bild

Frida

13 januari 2013 21:40

Vilken jävla nolla.. Bra skrivet, vad har hon för erfarenhet av KS?

/Friiidaan.blogspot.se

 
linda

linda

13 januari 2013 22:01

Kära du. Denna människa är inte värd din energi. Detta var nog helt ärligt det mest iq-befriade uttalande jag någonsin läst. Det skulle vara enormt intressant att få veta vad denna människa grundar detta i. Om hen har fött på två olika sätt...? Om hen ens har barn? Och om hen nu har det så beklagar jag verkligen.

http://jumelle.wordpress.com

 
Ingen bild

Nelly

14 januari 2013 03:28

Men varför ska folk såra och fälla sådana idiotiska kommentarer,blir så jäkla irriterad!!Du har satt ett underbart sött barn till livet,som betyder allt för dig och du betyder allt för henne.och du verkar ge henne all kärlek och närhet hon behöver,sen spelar det ingen roll om barnet kommer ur vaginan eller magen!!skit i den idioten som skrev detta-

 
Malin

Malin

14 januari 2013 07:03

Idiot!! Ddt är väl ingen skillnad?? Ks är väl lika mycket förlossning som någonting annat! Lägg inte energi påen sån människa, för det är denne inte värd!!

http://minbebis.com/blogg/forvantansfull

 
Ingen bild

Katrin B

14 januari 2013 10:25

Det var några år sedan jag fick barn men jag har tre barn och ett som kom till världen genom just KS och jag kan säga att jag älskar det barnet EXAKT lika mycket som jag älskar mina andra barn. Hur menar Han/hon?att man får andra känslor för barnet för att den kommer genom fi**an eller?Herregud vilka dumma människor det finns i denna konstiga värld.

 
Ingen bild

Madde

14 januari 2013 10:45

Människan är ju störd i huvudet. Ens barn är ens barn oavsett om hon eller han kom ut från magen eller nerifrån heliga Berit eller är fött i ett annat land av en annan person för den delen.
Skit i henne -hon har förmodligen inga vänner eller liv överhuvudtaget och det enda som är roligt är att sitta uppe på nätterna och skriva taskmörtskommentarer på bloggar.
Sorgligt!

 
Ingen bild

Jennifer

14 januari 2013 11:24

Men herregud vilken pantad jävla människa! Spelar det någon roll vilken dörr ungen kommer ut ifrån!?? Den som skrev den där kommentaren kan ju knappast ha egna barn om man kan kläcka ur sig något sådant eller så är hon bara bitter för att hon inte kan få egna! Ingenting att bli ledsen över, skratta istället :) många kramar Från Göteborg :) Mira är hur söt och fin som helst på alla bilder :)

 
Emma

Emma

14 januari 2013 21:26

Åh vilket ärkepucko! Du ska inte ta åt dig fina du! Ni har åstadkommit något så himla vackert sen på vilket sätt som barnet är förlöst har ingen betydelse, man har som föräldrar gjort ett riktigt toppenjobb oavsett! låt ingen få dig att tro något annat! Fina lilla Mira.

http://Emmaoliviapersson.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikaela Billström - 23 april 2014 13:43


Hej mina fina!   Jag har en liten bloggpause nu, har ingen lust att skriva helt enkelt men ni som vill får gärna följa mig på min instagram Mikaelans_ heter jag där .    Jag kommer snart tillbaka.   All kärlek till er     ...

Av Mikaela Billström - 11 april 2014 20:02

Härliga Fredag!   Imorse kom syrran hit och vi bestämde oss för att åka in på stan och kolla lite men innan vi åkte gick vi bort till lekparken där Tessan och Wille var och lekte. Vädret var helt fantastiskt och man känner verkligen att våren lig...

Av Mikaela Billström - 11 april 2014 19:56

När älsklingen kom hem så hade han presenter med sig till mig och musslan        ...

Av Mikaela Billström - 9 april 2014 20:12


  Uppdrag granskning går just nu på SVT och dom tar upp fallet om Christina Hedlund som åkte till Polen för att göra en bröstoperation. Kliniken som utförde operationen var en skandalklinik och Christina är nu skadad för livet, hon är ett "vårdpake...

Av Mikaela Billström - 9 april 2014 12:17

 .. Som den sämsta mamman jag är så glömde jag helt bort att Mira hade tid hos BVC idag.. Vi satt hemma och åt lunch och då slog det mig att FAAAN.. Marlene som är hennes bvc sköterska gav oss en ny tid och sa att det inte var någon fara då det är så...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards