Alla inlägg under oktober 2013

Av Mikaela Billström - 4 oktober 2013 15:18

God eftermiddag!


Idag träffade vi Terese och Helene och dears familjer för en lunch på Biteline. Efter lunchen så gick vi en sväng på stan, jag var tvungen att köpa en ny hårinpackning och hårfärg. Köpte lite hudprodukter också som jag ska testa ikväll, älskar att testa nya produkter. Nu sussar Mira middag så jag ska passa på att röja lite innan Micke kommer hem från jobbet. Vi ska dricka lite vin ikväll och göra iordning en god middag, självklart blir det Idol också.. Man kan ju inte svika kevin Walker.


 

Av Mikaela Billström - 4 oktober 2013 15:11

Igår var jag och Mira och hälsade på i syrrans nya hus. Vi utforskade även skogarna där och vi hittade faktiskt lite guld..



   

Av Mikaela Billström - 2 oktober 2013 20:50

Hej på er!


Idag har jag och Mira varit på Fresk´s och köpt virke och lite annat. Jag håller på att snickra lite till hennes rum, jätte roligt när man väl har kört igång. Lite terapi faktiskt, jag gillar att jobba med händerna och koppla bort hjärnan för en stund. Nu har vi precis ätit middag, hjärtat gjorde sina hemgjorda hamburgare och det var lika gott som vanligt.


Nu ska jag boka en resa till Berlin.





     

Av Mikaela Billström - 1 oktober 2013 00:40

Godkväll!


Jag ber om ursäkt för att uppdateringen har varit dålig, jag ska som vanligt bättre mig. Vi har haft en lugnt och skön helg utan måsten och stress. I Lör   dags var jag på belle visage och fixa läpparna, denna gång var det Dr Lennart som utförde behandlingen. Han kan jag verkligen rekomendera, han hade gyllene händer. Jag brukar tycka att det är olidligt att ligga där och få sprutor intryckt i läpparna men denna gång kände jag knappt någonting. Helt otroligt. 


På lördagkväll var vi ut och åt med några vänner sedan gick vi på bio och såg Livet deluxe. Filmen var helt okej och maten var god men det hände en sak på resturangen som inte var så trevlig. När vi hade satt oss till bords och han kommer och ska servera oss så kallar han min kompis för "mamman", alltså han trodde att hon var gravid. Vi säger ingenting och han tar våran beställning, när han kommer tillbaka igen början han prata om hon vad det var för kön på bebisen men då säger jag - Vadå? är det någon som är gravid?min vännina beställde dessutom in vin men inte ens då begrep han. När han kommer tillbaka till bordet den tredje gången så frågar han vad bebisen ska få för namn. Den sista gången han kom till vårt bord bad han min vännina kolla så köttet inte var för blodigt eftersom det är farligt för gravida kvinnor att äta blodigt kött.  Om han skulle ha gjort detta mot mig så skulle jag tycka att det var väldigt pinsamt och genant, jag vet inte om han missuppfattade oss och verkligen trodde att hon var gravid men det är väldigt oproffsigt agerande, även om hon hade varit gravid så har han ingenting med det att göra. Helt otroligt..


Idag har jag och mira varit hos Annie och hjälpt henne att flytta. Imorgon ska vi titta på deras nya hus, jag har sett bilder på det och det ser riktigt fint ut.




Som vanligt var det mer eller mindre kaos när vi ska göra något..


       

Haha närbild på Annie



Mira sitter och Hejar på.. Korven fick hon av faster men det var roligare att leka med den än att äta.


   

 

Hjärtat gjorde iordning "middag" till oss ikväll. Vi har myst och tittat på Ensam mamma söker. 

 

 

Ajaj!     

 

 


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards