Alla inlägg den 16 februari 2013

Av Mikaela Billström - 16 februari 2013 18:02

 

Hej hopp!


Imorse kl 10:00 vart den 1 1,5 h på gymmet. Jag hade noll lust, jag ville stanna hemma med Mira och Micke men jag åkte ändå och det kändes så bra efteråt. Annars har vi bara varit hemma idag, vi har försökt fått bort isen på taket och ätit en god lunch. Mamma och pappa kommer snart hit för vi ska titta på melodifestivalen och äta pizza/thai mat och dricka ett glas vin. Dom åker ju till Spanien tillsammans med syrran och Fredde på Måndag morgon. Vi funderade på att följa med dom, Micke tog tillomed semester denna veckan men vi kommer att stanna hemma. Tankarna kring att Mira är lite för liten är det störstra orsaken och även att vi borde lägga pengarna på att fortsätta renovera huset.  Micke förslog igår att vi skulle åka till Ullared i veckan och det kändes som en bra idé fast sedan tänkte jag om. Miris ska bila i ca 18 timmar isåfall och det känns lite för länge men något roligt ska vi allt hitta på. Vi tänkte åka och bada i Matfors på Måndag för då har dom uppvärmd bassäng, ska bli så mysigt att få bada med lillhjärtat.



Nu måste jag städa till lite här innan päronen kommer.

 

Trevlig Lördag.

 

 


  



Dagens - 45 min kondition och 30 min styrke.





Av Mikaela Billström - 16 februari 2013 17:53


Hej mina vänner!


Jag hör från många mammor att dom får lite hjälp med barnen, om dom ens får någon hjälp alls. När dom väl ska få lite egen tid så är det max för att åka till affären eller dyligt, pappan är då "barnvakt". Hur kan pappan till barnet vara barnvakt?Det är för mig helt obegripligt, man kan inte vara barnvakt åt sina egna barn. Jag tror papporna skjuter sig själva i foten lite där för när dom inte hjälper till skapar dom en dålig stämning som kommer att tära på förhållandet. Dessutom blir det en ond cirkel för barnet kommer inte vilja vara med pappa pga av att barnet blir "mammigt". 


Det är vanligt det här.. Tycker papporna borde skärpa till sig och komma tillbaka från 1800talet och hjälpa till med barnen. Vi mammor behöver våran egna tid för att orka vara bra mammor.

 

 

 

 

 

 


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards