Alla inlägg den 2 februari 2011

Av Mikaela Billström - 2 februari 2011 10:56


I morse skulle jag få sova ut eftersom jag börjar klockan 13:00 idag men då skulle såklart några hantverkare komma så jag fick snällt kliva upp klockan 0800 i allafall..

Ligger just nu i sängen och lyssnar på The Killers och väntar på att få åka på jobbet.



Ska beställa en tid på Nagel kliniken idag också. Måste verkligen få någon ordning på mina trash naglar nu. Jag mår dåligt bara av att titta på dom, nästan lika dåligt som när jag tittar över höger axel och får se mina randoms tatueringar på armen. Herregud, jag hatar dom.. Jag måste verkligen ta tag i det och tatuera någonting över eller om jag ska använda laser för att få bort allt. Det är inte roligt att begränsa sig själv när det gäller kläder bara för att täcka två tatueringar, jag som alltid hade t-shirt på mig förr men det är det inte på tal om längre. Bhuuhuu.


Jag har fem tatueringar - en på vristen som står för "Mamma och Pappa", sedan har jag en på handleden som står för mitt sjärntecken och är en syster grej mellan mig och min syster. Hon har en likadan på samma ställen som står för hennes sjärntecken. Jag har också "Amor vincit omnia" på höften.Dom tatueringarna skulle jag inte vilja ta bort för allt i världen men dom på armen är väldigt smaklösa.. Kan ju bero på att jag valde att göra min första tatuering som 15 åring och ni kan ju gissa hur mycket man uppskattar den tio år senare.. Den andra gjorde jag i Thailand när jag var full och tuffast i stan.. Jag hade ågren när jag vaknade dagen efter och upptäckte att jag hade tre fula kinestecken på insidan utav armen..




Of all the songs I've ever heard, This is my favorite.. Sorry Robbie.. :)


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards