Alla inlägg den 4 februari 2011

Av Mikaela Billström - 4 februari 2011 22:40


Jag skulle hälsa på min kära mormor på Tingsta idag och Helené och Sara följde med mig. Dom har träffat henne mycket förr när hon var lite mer klar i knoppen. Vi fikade lite med henne och hon var oförskämt pigg och fräsch idag. Är så kul att hälsa på henne när hon är så.


När vi skulle gå ifrån avdelningen och tryckte på hissen så står det en tant bakom hörnet och tjuvkikar på oss. För att få upp hissen måste man ange en kod, det är för att vårdtagarna inte ska kunna lämna avdelningen utan uppsikt eftersom många där är dementa.


När hissen väljer att komma efter en evighets väntan så ska vi precis kliva in när tanten trycker sig in i hissen framför oss och trycker snabbt på knapparna så hissdörrarna går igen. Hon ser hårt nöjd ut och sjunger "FREEEDOM, FREEEEEDOM". Vi kollar chockade på varandra och tar den andra hissen ner för att leta reda på tanten. Då ser vi henne springa ut genom entré dörrarna medans hon fortfarande sjunger "freeedom, freeeedom". Precis när hon vänder sig om mot oss och säger "Nu drar jag" så ramlar tanten på rumpan och bryter lårbenshalsen. 


Det blev inte många sekunder av Freedom för henne men det var ju värt ett försök, helt klart.




Av Mikaela Billström - 4 februari 2011 22:21


Björn Ranelid borde stämma salongen som har gjort hans usla spray taning. Jag trodde i första avsnittet utav Let´s dance att det var en engångs grej och att han var tvungen att se ut så där för att färgen inte gick att tvätta bort men nu har han sett ut så där i fem avsnitt.


Han kanske tycker att han ser fräsch ut. Jag tycker att han ser ut som om han har drabbas utav gulsot .. 





Björn, åk till Thailand istället och sätt dig i en solstol och gnugga din geniknölar och börja på en ny roman. Förena lite nytta med nöje och lämna Brun utan solen hemma..



Av Mikaela Billström - 4 februari 2011 17:18


Hej min fina!


Idag slutade jag tidigt så jag Helene och Sara drog ut till Birsta för lite shoping inför helgen. Jag skulle hitta ett par nya stövlar men som vanligt fanns det ingenting i denna kassa stad. Hittade iallfall en ny bh och lite kosmetika på Kick´s. Jag är fortfarande i det oklara om vad jag ska ha på mig i morgon men det löser sig nog. Köpte ett par snygga byxor här i veckan så det blir nog dom och en body..


Ska strax åka och hämta Micke på jobbet sedan blir det middag och let´s dance. Har även fått hem nya avsnittet utav Jersey shore som jag ska titta på i kväll--


Nu ska jag titta på Jerseylicious innan jag ska åka.


Ha en underbar Fredags kväll nu raringar .


  

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards