Alla inlägg under januari 2012

Av Mikaela Billström - 10 januari 2012 14:21



Ursch.. Det värker som f*n i  min högra axel. Jag gjorde illa mig i Torsdags på jobbet och det har blivet värre nu under helgen. 

Micke har masserat mig en hel del och då har det blivet mycket bättre. jag vet att man inte ska få masage innan man har kollat upp skadan men vid det laget så kunde jag knappt skriva ett sms. Höjer jag armen så får jag ont men har jag armen längst sidan så känns det inte alls..


Hoppas att det försvinner snart.. Ska få träffa en sjukgymnast snart som ska få kolla på det.




Så här ser jag ut nu på ett ungefär..



 

Av Mikaela Billström - 9 januari 2012 18:57



* Jag får mindervärdighetskomplex när jag vet att någon kan en sak bättre än vad jag kan. Jag blir tillbaka dragen och som en helt annan person och jag känner mig som sämst i hela världen. En del personer kan få mig att känna så och därför måste jag försöka välja bort dom för att inte må dåligt själv. 


* Jag lägger alltid mobilen upp och ner och helst på ljudlöst.Jag är fömodligen den sämsta i världens på att svara i mobilen och det vet dom flesta i det här laget.. Men mobilen har aldrig varit så viktigt för mig, jag kan inte förstå dom som te.x går på affären och aldrig skulle kunna tänka sig att lämna mobilen hemma.. Jag menar vad ska kunna hända egentligen?


* När jag går in en port så måste jag hinna upp för för trappan innan dörren slås igen. Hinner jag inte kommer något dåligt att hända..


* Jag är en väskoman.Jag andas, äter och känner väskor..


* Jag har spelat fotboll sedan jag var 9 år och blev vid 15 årsålder utagen till landskapslaget. Nu spelar jag bara för kul.. Jag älskar fotboll och är en riktig bolltjej. Jag är ingen som svettas på gymet för jag tycker inte att det är roligt.. Sedan att jag kanske skulle behöva det är en annan sak.. ;)


* Jag är en äkta realitysåpa NÖRD.. Jag kan sitta  timmar och titta och jag tycker det är avslappnande... Men jag står ialf för det och jag tycker inte att det är något bevis på att man ska vara dum i huvudet.


* Jag bär aldrig t-shirts eller linnen för jag skäms över mina tatueringar som jag har på höger arm. Det är väldigt jobbigt och jag har påbörjat en laserbehandling men det tar ju sin tid innan dom försvinner..


* Jag samlar på Efva Attling smycken och jag har faktiskt en hel del nu.


* När jag ska sova så måste jag alltid ha typ mellan tårna. En knäpp grej som jag började med för några år sedan och jag blir galen då Charls försöker att dra bort tyget..


* Jag har ingen som helst kontakt med min farmor längre även fast hon bor 2 km bort.. 


* Jag äter för det mesta bara nyttig mat. Det blir en hel del sallad på dagarna men på kvällarna så blir det en del gott som förstör allting..







Av Mikaela Billström - 9 januari 2012 14:03





Några bilder från Victoria Secret modellen Rosies nya plåtning. 


Visst är hon helt underbart snygg?





     

Av Mikaela Billström - 7 januari 2012 23:48

Hej mina fina!


Jag har haft några underbara dagarhär i Sthlm. Nu har vi precis kommit ifrån en tre rätters middag på Sture Hof. Jag älskar den resturangen och har ni aldrig varit där så tycker jag att ni ska ge den en chans nästagång ni besöker våran fina huvudstad.



Jag har haft en smula tur när det kommer till shopingen också. Jag ska nu försöka berätta för er vad jag har köpt och jag ska

försöka att inte glömma någonting.




* En stickad beige tröja ifrån TIGER. Kostade 999 kr men när jag kom till kassan och skulle betala så var det visst 30%. Man tackar!

*En lång svart kappa ifrån ZARA. det hade kostat 1200 kr men jag fick den för 799kr.. Vilken affär :)

* En röd skjorta - ZARA

* En beige siden skjorta - ZARA

* Underkläder Lindex

* Lancome mascara Dolly eyes, Lancome sminkremover, Lancome eyeliner och lite annat smått - Kicks

* Iphone skal - Marc Jacobs

* Liten plånbok -Marc Jacobs

* Brun skinnväska -Marc Jacobs


Detta är det jag kommer ihåg och ni kan se det mesta av det på bilden nedan.





   


Jag budade ju på en liknande väska på Tradera för två månader sedan. Den väskan skulle vara helt oanvänd och säljaren lovade guld och gröna skogar men väskan kom aldrig.Som tur var så förlorade inte jag några pengar på affären. Nu när jag hittade nästan samma väska så var jag bara tvungen att slå till.Väskan är helt underbar och så himla skön att bäraoch att den är brun är väldigt bra för jag har ingen väska i samma färg.





I dag fyller ju min bättre hälft 30 år.Vi åt en stor och god frukost på rummet imorse och senare på lunchen så var vi på Lusch och köpte en stor badbomd och köpte upp champange och bara myste i badet. Micke fick också välja ut en klocka som han skulle få i födelsedags present utav mig. Han valde en Jacques Lemans klocka med svart urtavla. Den var grymt fin, verkligen..




     



Vi möte även upp Maria som hade varit i Sthlm för att hälsa på en vän. Vi gick till Saluhallen för att fika och skvallra lite sedan gick vi en sväng på stan. Hon åkte hem vid 1600 tiden till Sundsvall igen..


 



Numåste jag avsluta för vi ska se en film. Men vi hörs mer imorgon.


Trevlig fortsättning på helgen nu..


X M





                              

Av Mikaela Billström - 6 januari 2012 00:53


Gud vad ja har saknat Stockholm.. Det känns som om det var evigheter sedan jag var här även fast det bara var i November. Jag ligger just nu på ett hotellrum i Danderyd. Jobbade ju till 1630 idag så kom inte hit förnst vid 22:00 och så tog vi in på närmsta möjliga hotell för att imorgon checka in på Sergel plaza. Jag älskar det hotellet, dom har jätte fina rum och allt är nytt och fräscht. 


Jag har precis tagit en lång dusch och ska nu precis krypa ner under täcket. Jag längtar sjukt mycket till imorgon för då är det

shop until you drop som gäller..


Sleep tight.


Av Mikaela Billström - 3 januari 2012 19:50

Jag har just nu fastnat i The hills träsket. Jag har suttit varje kväll nu den senaste tiden och kollat. Är just nu i mitten av säsong 3. Det är helt sjult vad Heidi Montage har förändrats. Man ser knappt att det är hon längre och jag kan faktiskt inte förstå varför hon som var ensån vacker tjej från början valde att göra alla dessa operationer. Tjejen är i nuläget 24 år, HALLÅ?
Vart finns hennes föräldrar?Och vilken kirurg godkänner att en sån destruktiv och ung tjej att göra dessa operationer?
Detta har Heidi ändrat på sin kropp-
*Ögonbrynslyft
*Näsoperation
*Förminskat hakan
*Fettsugning
*Bröstförstorning
*Rumpförstorning
Och lagt in botox på alla möjliga ställen..
Jag tycker inte om Spencer (Heidis pojkvän). Innan hon träffade han så var hon en sån naturlig och levnadsglad tjej men nu har hon sakta förvandlas till en tragisk barbie docka..
Här ser ni Heidis förvandling 
 

 
2006.En glad och levnads glad tjej..
 
2006
 
Naturliga Heidi
 
Andra säsongen 2007..
 
2008. Heidi böjar att förändra sitt utseende..
 
och efter ytterligarenågra operationer...
 
Och Barbiedockan är ett faktum..
Här ser man verkligen hennes rumpinlägg..Och även bröstinlägg.
 
...
 
Det ser ut som om hon har pressat in två meloner innanför klänningen..
             
Och detta är då slutresultatet..Eller ja..Åtminstone hur hon ser ut just nu.        
Ne,nu ska jag fortsätta min The Hills maraton och äta Nogger glass.
XoX
 

Av Mikaela Billström - 2 januari 2012 16:14



Jag har en stor kärlek till Sex and the city. Just nu ligger jag i soffan och följer när Carrie blir lämnad vid altaret av Mr Big.

Hans förklaring var att han greps av panik - Jävla pundhuvud. Jag har aldrig varit Team Big utan jag hade hellre velat att hon stannade med Adam. Han var en kul och omtänksam kille medans Big har sviket henne gång på gång..




Jag älskar SATC för att -


* Den serien får mig att både skratta och gråta


* Man kan känna igen sig själv och olika situationer 


* Jag älskar karaktärerna


* Kläderna 


* Serien handlar om Kärlek, Vänskap och Svek - Livet helt enkelt..




Vänskapen mellan dessa fyra kvinnor är faschinerande och jag tror att det är just därför som SATC har blivet så stort. Män mode och realtioner finns också med som bihistorer men själva kärnan är just deras starka vänskap. Det är otroligt hur man lyckas bygga upp säsong efter säsong och serien har aldrig sviktat utan har varit lika stark hela vägen. Sedan att det faktiskt har funkat med två långfilmer efter det är bara stort..




Serien från början till slut i bilder





















k









g




  





   






           



  



   

Av Mikaela Billström - 1 januari 2012 00:16

Hej mina fina!


Vi har varit på tre rätters middag nu hos Mickes föräldrar. Vi åt en underbart god middag och hade det jätte trevligt.


Förrätt- Gratinerad hummer med pilgrims musslor. 

Varmrätt- Oxfilé och potatissallad 

Efterrätt- Fruktkompott med vit chocklad



             



Vi kom hem igen vid 23:00 för jag ska ju kliva upp 06:00 imorgon.. Jag och Älsklingen firade tolvslaget i soffan i pyjamas. Men det vart en stor kyss på tolvslaget i allafall och det är ju huvudsaken.


              


Jag och gubben just nu..

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards