Alla inlägg den 31 augusti 2012

Av Mikaela Billström - 31 augusti 2012 18:33


Jag fick jätte fina blommor av Micke när han kom hem ifrån jobbet idag. Han hade även köpt med sig oxfilé och potatisgratäng, ska bli så gott. Nu ska vi åka och hyra en film innan vi ska börja med maten.

 


 

Gud vad härligt det är med FREDAG!!





 

Av Mikaela Billström - 31 augusti 2012 13:26


Hej mina fina!

 

Just nu är jag lite halvtrött på att gå i detta vakum, det finns så himla mycket saker jag vill göra och borde ta tag i men orken finns inte. Jag mår nog i det stora hela rätt så bra men det är just detta tillstånd som drar ner mig i soffan igen, och som ett mantra i mitt huvud hör jag "det där kan du göra sedan"..:)

 

Har inte sovit mycket i natt för det kändes som lill tjejen hade beslutat sig för att det är alldeles för trångt i magen. Hon sparkade och slog i timmar - Har nog aldrig varit så aktiv som i natt.. Men det gör mig ingenting alls, jag ha ringen tid att passa på morgonen så hon får leka runt bäst hon vill. Det gör även mig lugn..

 

I går kväll låg Charls mot min mage. Han har börjat gjort det den sista tiden och jag tror att han fattar att något är på G. I allafall, när han låg där och myste så fick han en rejäl spark i huvudet. Han blev helt paff, han satt sig snabbt upp och tittade på mig med frågande ögon, ungefär "Vad fan gör du?". Sedan lägger han huvudet klokt på sidan som han alltid brukar göra när han är fundersam och bara kollar på magen..

 

Jag tror att både Chanel och Charls känner att det är något i magen, eller är det omöjligt?Chanel slickar väldigt ofta på magen nu vilket hon aldrig tidigare har gjort. Hon slickar på folk när hon vill visa sig snäll och lojal så kanske förstår även hon..

 

 




 




Challe chillar mot magen..




   


Chanel har tagit över bebisens filt..  

 

 

 

Nu ska jag göra lite nytta innan M kommer hem ifrån jobbet.

 

Ha en regning och mysig Fredag nu.

 

 

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards