Alla inlägg under september 2012

Av Mikaela Billström - 14 september 2012 20:11


Hej mina fina!


Jag och Helene var en sväng till Birsta idag. Hon är också höggravid så det ser nog lite lustigt ut när vi kommer gående med stormagarna. Jag köpte ett par mjukisbyxor och en jätte fin ljuslykta från Indiska. Köpte också bokstäver i trä på Panduro som jag precis har målat. Ska hänga upp dom i skruttans rum sedan när dom har torkat. Kände mig riktigt huslig när jag satt här på golvet och målade dom. Såklart så skulle Charls trycka med sig under målningen så det vart en hel del hår som fastnade i färgen men det blev bara charmigt.


Micke står just nu i köket och lagar snitzel. Själv ligger jag i vardagsrummet, jag är så himla trött i kroppen så jag har blivet lovad massage sedan:). I morgon ska vi ut på Birsta en sväng, måste bla kolla på en ny mobil eller om jag kan lämna in min och få den fixad.


Ha en fin helg nu.


Kram M

 

 

   

Av Mikaela Billström - 14 september 2012 20:06



Några har frågat om vilken barnvagn som vi har köpt så jag slänger upp en bild på den här. Jag är super nöjd med den och den är enkel och lättkörd. Längtar tills jag får vara ute och köra med den :)



       

Av Mikaela Billström - 14 september 2012 19:16

  




 Tycker Chris Browns nya tatuering är slående lik en

misshandla Rihanna, tycker ni inte?

 


Hur tänkte han här?







Av Mikaela Billström - 12 september 2012 15:34

Igår kväll så åkte jag över på macken för att köpa nässpray till Micke. Jag parkerade bilen precis utanför och gick in. Jag vill köpa nässpray sa jag. Kvinnan i kassan tar fram sprayen men ger inte över den till mig utan istället säger hon -" har du leg?".

Jag trodde först hon drev mrd mig men när jag såg på henne så var hon väldigt seriös! Nej, jag har inget leg men du såg ju att jag kom körande och dessutom är jag höggravid!

Då säger kvinnan i kassan att en 14åring också kan vara gravid. Jag tände till och sa att jag är faktiskt 27 år. Du såg ju att jag kom körande en bil och för att kunna ta körkort i Sverige så måste man vara 18år.

Men noll respons i kassan!


Herregud, det är en nässpray vi pratar om!

 

 

 

 

 

Av Mikaela Billström - 12 september 2012 00:43

Jag ligger just i sängen med Micke snarkande bredvid mig. Jag har vänt lite på dygnet och är klarvaken på nätterna och dödstrött på dagarna. Jag gör ett premiärinlägg nu från ipaden så ni får ha överseende med att det kanske ser lite konstigt ut.


Det har varit en ganska tung dag idag. Jag blir så lätt irriterad, hundarna och Micke får ta lite skit just nu. Imorse skulle jag släppa ut hundarna för en snabbkiss med Charls kom inte på engång när jag ropade, då får jag spel och ryter till åt honom och då kommer han in. Jag får då så fruktansvärt dåligt samvete, dels för att jag skrek på Charls och dels för att bebisen skulle bli rädd och ledsen. Jag började då att asböla, Inge små snyftningar utan det vart en riktig "cry me a river" fest.

Jag älskar verkligen att vara gravid och jag tror att min kropp är som gjord för att vara det men jag har mina svaga stunder ibland och Jag tror att det är viktigt att få ha dom för nu känns allt mycket bättre igen.


Nu måste jag springa ner på toaletten och kissa :)

Hoppas att ni får sova gott i natt.

Av Mikaela Billström - 10 september 2012 18:45




..Sista föräldrargruppen idag. Lite sorgligt men skönt med vetskapen om att nästa gång vi träffas så kanske det blir i den nya mamma gruppen tillsammans med våra små dvärgar. I dag på förmiddagen var jag ut till Birsta en sväng och köpte lite nytt smink , en tröja och en halsduk. Det är verkligen pest att köpa kläder just nu. Ingenting passar, har väldigt få kläder i min garderob som jag kan ha nu. Vägrar köpa tröjor i storlek L som jag (förhoppningsvis)inte kan ha om en månad..


Många klagar på att jag är dålig på att svara i telefonen..Jag vet, ni har helt rätt. Det är värre än vanligt nu för jag sover väldigt mycket och är lite små förvirrad så har i princip aldrig med mig mobilen när jag är ute. Ska bättra mig, men jag tror inte att det kommer att hända innan förlossningen.. Tyvärr. Jag behöver lugn just nu, det är en kort tid av ens liv som man är gravid så jag tar mig rätten att pausa verkligenheten en stund så jag kan leva i min bubbla..Det behövs, mina batteier är på noll just nu.

 

 

Nu ska jag väcka Micke som har tagit en liten powernap för vi ska börja med Miras dockskåp. Det ska bli kul att ge henne ett ett dockskåp som vi har gjort tillsammans,sedan om hon vill ha det är en annan femma ;)..Det är en fin tanke ialf :).

 

 

 

 

(Bild från googel)  

 

 

Av Mikaela Billström - 10 september 2012 18:36




Kolla vilka fina plagg som jag har budat hem:).. Jag är helt förälskad i Burberry baby kläder, finns fan inget sötare ;)



Och självklart så måste hon ju ha en Pippi tröja till Hösten. En lika dan som mamma har såklart.

 

 


 




 

Av Mikaela Billström - 10 september 2012 18:20





Jag har hört att under en livshistoria träffar man 3 människor som man är helt kompatibel med.


En av dessa persoer är Micke.. Och damen i magen är den andra.


Vem den tredje är återstår att se :)..

 

 

  

 

 

               

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards