Alla inlägg under maj 2013

Av Mikaela Billström - 25 maj 2013 09:19


Godmorgon!


Igår var jag in på Plantagen och stor shoppade sedan åkte jag hem och började rensa i rabatterna. När jag var klar så ringde jag mamma som kom över för att titta, jag var ju jätte nöjd över mitt slit men jag märker på mamma att det är något för hon säger inget. "Mickan, dom där blommorna får du inte plantera ute förnst den 12 Juni. Tyvärr kommer dom att dö nu". Jag blev så himla trött, jag köpte blommor för 1000kr och såklart lyckas jag köpa fel blommor. Mamma drog upp blommorna igen och satt dom i krukor så vi får se om dom klarar sig några veckor då. 



 

Denna lilla rabatt är en av dom som jag ska göra iordning. 

 



 

Några av blommorna som jag köpte igår.




Min kära iphone gick sönder igår också. Charls och Chanel var ute med mig på gården när det kommer en shäfer och får förbi så dom springer ut på vägen och attackerar honom. Jag livrädd efter för jag vet hur myggChanel är mot andra hundar och hon har inte någon sjävinstikt för fem öre. Jag sprang efter och då lyckas jag såklart tappat iphonen så hela displayen sprack. Jag vart helt förstörd, hela dagen hade varit crap så detta var bara pricken över i;et.. Den kostar ca 6000kr ny och jag vägrar att lägga ut dom pengarna. Om vi har tur som behöver jag bara betala några tusen och jag kan få ta den på drulleförsäkringen..


Hur som helst så var det jävlig surt..


  

Min darling..


 Nu har jag lagt Mira en stund och när hon vaknar så ska vi åka till stugan och vara där hela dagen.  Vi har plnaerat en familjedag där hur länge som helst så det ska bli mysigt. Dessutom får jag med mig ett bonusbarn idag så det ska bli roligt :)  Vädret är ju dessutom toppen så det kan ju inte bli bättre. Är lite bitter över att inte alla kunde vara med idag men det är som det är..


Idag är det en ny dag så jag ska släppa all nergativ energi och njuta av trevligt sällskap och det underbara vädret.


Ha en fin dag nu.


Pok


Av Mikaela Billström - 23 maj 2013 14:51

  


Vi har lite girltalk medans vi tittar på Lotta på Bråkmakargatan. Pappa jobbar sent idag så vi är ensam hemma hela kvällen.




Av Mikaela Billström - 23 maj 2013 13:11


Nu tänker jag skriva om ett ämne som jag länge har funderat på -

Är det okej att puplicera bilder på sina barn på nätet?

 


Kan det verkligen få konsekvenser om jag väljer att lägga ut bilder på Mira (Fullt påklädd såklart) på nätet? Hon har varken vetskapen eller gett sitt medgivande till det men ändå väljer jag att publicera bilder på henne. Många kanske tycker att det barndomen är privat och att man lägger ut lite av deras barndom till allmän beskådning. Barn är ju barn tills det fyller 18 år, vart isåfall drar man gränsen?


Kan detta ge en negativ effekt? Kan det slå tillbaka mot dessa "blogg/fb" barn när dom blir större?


Min åsikt i detta är att jag har svårt att tro att detta kan vara negativt för Mira. Jag skriver om Mira i bloggen främst för att våran familj ska få hänga med och se henne när dom vill, jag lägger aldrig ut några lättklädda bilder eller bilder som på något annat sätt är opassande eller kan uppfattas som stötande. Kan hon må dåligt av detta när hon blir större? Jag har lite svårt att se det.. Jag kanske har fel. Jag är ju stolt över henne och vill visa upp henne för hela världen och om jag hade valt att blogga utan att ha med Mira hade det kanske blivet tvärtom, Varför bloggade du aldrig om mig?




Man gör såklart som man och man måste acceptera varandras beslut men jag är lite nyfiken på vad ni tycker?Gör jag och alla andra fel när vi lägger upp bilder och skriver om våra barn?

 

 


 

Av Mikaela Billström - 23 maj 2013 13:07

 

Tyra satt inte stilla en sekund, därför fotot blev så suddigt:)



 

Tyra huligan. Haha sötasre får man leta efter.



 

Clara Ozzy och Mira utforskar.

 


  

Den finaste tjejen som finns.


Av Mikaela Billström - 22 maj 2013 20:21


 



 

Jag följer allt som händer i Boden flera gånger om dagen och igår när jag fick reda på att Missing people hade hittat kroppsdelar så känns det som att hoppet är ute. Jag trodde faktiskt att hon levde, kanske var det en önskan eftersom jag inte vill ta in vilken sjuk jävla värld vi lever i. Vem fan mördar en 20 årig tjej och sedan styckar henne? Finns detta verkligen i våran värld och ska vi bli tvingad att leva i den isåfall? Jag ber till Gud om att gärningsmannen åker fast och att det inte blir ett nytt Mats Alm fall.

 

Hoppet är ute..

Klockan 21:00 tar dom upp Vatchreeya fallet i Efterlyst. 

Av Mikaela Billström - 22 maj 2013 17:52


Har ni läst någon bok som Buthler och Öhrlund har skrivet?



Om inte så måste ni göra det, dom är fantastiska författare och man riktigt drunknar i deras böcker. Dom har te.x skrivet böcker om Christoffer Silfverbielke som jobbar som sjärnmäklare i Stockholms finansvärld och han är avundan av många, men helt känslokall och hänsynslös under den charmfulla ytan. Van att få vad han vill. Han är mångmiljonär men framgångarna är inte nog utan han vill hela tiden ha mer och mer. Han är ute efter spänning och han får det genom att utnyttja andra människor. 

 

En nästan vanlig man är den första boken, sedan kommer Grannen, återvändaren och nu denna vecka släpps uppgörelsen som är den sista boken. Jag har väntat på den sista boken länge och har nu beställt den i cd bok så jag kan lyssna här hemma medans jag leker med Mira.

 

Alla som jag har rekomenderat denna bok till har fastnat så ge den en chans, ni kommer inte att ångra er.

 

 

 

Av Mikaela Billström - 22 maj 2013 12:06

God förmiddag!

 

Jag och Mira har haft en stressig förmiddag men nu sitter vi ute på altanen och ska äta torsk och potatis. Jag kokade upp lite mat till lillhjärtat igår så vi ska testa den idag då. Jag har börjat att ge henne hemlagad mat men jag brukar också köpa färdig gröt och ibland frukt förutom banan som är lätt att mosa. Min mixer är försvunnen så måste köpa en ny och det är svårt att göra mos av äpplen och päron. Jag har ingenting emot att köpa färdig barnmat eftersom det finns dom vitaminer som dom behöver i den maten och jag vill tro att den är väldigt bra gjord. När jag gör mat själv till henne så vet jag ju faktiskt inte heller vad som finns i mina råvaror, te.x köttfärsen - Vet jag att den är okej?Nej det vet jag inte, lika lite som jag vet att barnmaten är okej. Jag känner lite 50/50 där..  Jag kommer att fortsätta göra egen mat men jag kommer även att köpa färdig ibland eftersom det är så praktiskt. 


Dessa brukar jag köpa åt Mira. Hur brukar ni göra med barnmaten?Litar ni på vad som finns i burkarna eller gör ni egen? Roligt att höra eran åsikt!




 


 

 

Om två timmar är det sista föräldrargruppen, känns lite sorgligt faktiskt.

 

Ne, nu är det matdax säger Mira.

Av Mikaela Billström - 22 maj 2013 11:49




Helt ärligt nu, jag har ALDRIG ätit något som ens är i närheten av denna chocklad. Den är helt fantastiskt och nu tror ni nog att jag använder lite för stora ord men jag är helt seriöst.

 

Ni måste testa denna nya chocklad från Lindt strawberry intense.  


Pengarna tillbaka om ni inte gillar den, ÄVEN om chokladen är slut.. ;-)

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards