Alla inlägg under maj 2013

Av Mikaela Billström - 21 maj 2013 14:58











Jag ska nu testa detta nagellack, Caviar manikyr kallas det och innerhåller små "kaviar pärlor) som man strö på den våta färgen och därmed få en läcker "kaviar" look. Det ska bli en häftig 3D effekt så jag har stora förväntningar nu.

 

Jag håller er uppdaterad om resultatet.

 

209 Kr på Kicks.


 

Av Mikaela Billström - 21 maj 2013 14:49


 Tips till blondiner!



Revlon är kända för sina 3-i-1 inpackningar som ger både glans, tillfräschning utav din hårfärg och reparerar hårstrået. För alla vi som bleker håret vet ju att efter ett par tvättar är inte färgen detsamma, då är denna produkt den perfekta lösningen!

Färgbomb är bra i förebyggande syfte mot gula toner på blonda hår. Jag använder white platinum på bilden nedanför till mitt hår, blonda hår gulnar ofta efter ett par tvättar och då är det perfekt att underhålla med en revlonbomb. Denna inpackning kan jämföras med en nyansering/toning hos frisören, skillnaden är att denna inte gör annat än gott för hårstrået.

 

 


 

(Bild från Googel)



Av Mikaela Billström - 20 maj 2013 10:29

 

Imorse vaknade jag av att Mira hade krypit från sin säng till mig så nu är det dax att sänka hennes säng. Går allt i den här farten så är hon snart tonåring. .




 

Av Mikaela Billström - 19 maj 2013 20:41


Jag älskar att läsa bloggar om smink och andra skönhetsprodukter så här kommer mitt favorit smink och det jag använder till vardags.







 




Ögonbrynspenna från Lumene. En mjuk penna som inte gör brynen för mörka. Jag har små ögonbryn och med denna penna kan man lätt fixa en illusion av att brynen är tjockare. Jag har nr 2 på min penna, perfekt för dig med ljust hår.

 

Pris:79 rikstaler (Rena rånet?)


 

 

 

För att fixa mjukare linjer från pennan så suddar jag ut dom med denna, Brow colur tri brow. Med den kan du lätt mixa fram din lämpliga nyans.

 

Pris: 189 kr




 


Cheek and lip är perfekt  för att få naturligt rosiga kinder och läppar. Jag brukar använda den mest på läpparna och det sitter hela dagen, även när du äter och dricker. Det brukar vara väldigt ovanligt.

 

Pris: 155kr







Smashbox photo finish primer är en oljefri primer som gör att sminket sitter hela dagen. Hyn blir jämnare och sammetslik och det blir mycket lättare att applicera foundation/puder med denna grund. För bäst resultat använder jag en fuktighetskräm under.


Pris. ca 500kr


 


 

Den bästa eyelinern som jag har testat. En lätt applicerande ljuk pensel gör att du kan komma nära ögat utan problem och den sitter väldigt bra.  Loreal Paris Lineur intense heter denna.


Pris :169kr


   




Cover up mix från Make up store är en kär vän om sömnen har uteblivet. Du kan lätt trolla bort mörka ringar under ögonen eller andra otrevligheter.


Pris: 285 kr



 



Jag förstorar ju mina läppar men nu var det ett tag sedan så det syns knappt längre men när jag vill ha lite mer volym så använder jag denna från Procle. Läpparnas blir synligt större och det håller i sig ett bra tag, dock kan det kännas lite obehagligt men vill man vara fin får man lida pin ;-). 


Pris: ca 50kr (Rena rånet)





 



Blusch colur från Make up store är ett bra rouge till vardags då det är väldigt naturligt. 


Pris: 155 kr




 



Världens bästa foundation. Bareminerals gör hyn naturligt matt och trollar bort dina blanka partier och synliga porer. Den stimulerar även cellförnyelsen i huden och hjälper huden att skyddas mot yttre påverkan.Detta foundation är den bästa mineralprodukten du kan köpa.

PS: Det är väldigt viktigt att du använder rätt borste till denna produkt. Kan rekomendera Kabuki brush från samma märke.


Pris: 500kr




  



En dyr mascara behöver inte vara bättre. Jag har testat dom flesta på marknaden men för mina fransar så är Telescopic från Loreal bäst. Med en smal borste är det lätt att separera fransarna och du kommer åt dom från roten vilket gör att fransarna ser mycke längre ut. En mycke bra mascara för ett mycket bra pris.


Pris :179 kr






Hoppas att ni fick något tips nu :)!


Av Mikaela Billström - 19 maj 2013 19:57

 

Godkväll!


Idag har vi myst i stugan och bara tagit det lugnt. Det har varit sjukt fint väder och vi var tvungen att stanna på affären och köpa den starkaste solskyddet som fanns. Är livrädd att hon ska bränna sig lillstumpan.. Det är så härligt att slippa dras med overaller och vantar nu när det går mot sommaren.

 

Nu ska vi äta bakad potatis och hamburgare och såklart ska vi inte missa matchen. Känner på mig att Sverige kommer att ta hem det här ;-)

 

 


     

Av Mikaela Billström - 18 maj 2013 22:45

 

.. Jag lovar att jag ska gottgöra dig imorgon min älskling..

 

 

 

Av Mikaela Billström - 18 maj 2013 22:38

Godkväll!


Eftersom jag var ut igår så har det inte blivet många handtag idag, har varit jätte seg och imorse kräktes jag. Så jobbigt att vara bakfull med en 7 månaders bebis som man vill busa med, tur Micke var hemma och sköte henne. Mot eftermiddagen var jag back on track igen så vi grillade hamburgare och satt ute på altanen i det härliga vädret och bara njöt. Nu ligger vi i soffan och tittar på Eurovision och äter massa skräp, jag har laddat hem filmen The bling ring som jag ska se sedan, har ni sett den? Den verkar väldigt bra, jag uppdaterar er senare om filmen.

 

 

 


Jag fick Lördags-bakis-rosor av Micke idag också:)!Så himla fina.

 

 




     

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards