Alla inlägg under juni 2013

Av Mikaela Billström - 12 juni 2013 10:12


Jag är med i en sluten grupp på Facebook som har ca 400 medlemar, där ibland en kvinna som många gånger ha fått hjälp ekonomiskt för hon är ensamstående mamma till två söner och har det kämpigt.  Igår kom det fram att hon hade lurat oss alla på pengar och att hon har satt detta i system för hon har gjort det i många andra grupper också. Hon hade dessutom sålt sin barnvagn och när hon fick in pengarna från två olika kvinnor så sa hon att kontot var hakat och att hon hade polisanmält händelsen. Hon beklagade sig och fick tröst men sedan när tjejen i fråga som hade köpt vagnen skrev till henne via vår grupp så valde hon att lämna gruppen omedelbart. Hon lovade att skicka vagnen när hon fick in pengar, alltså måste hon har gjort av med 4-5000 som hon fick in när hon "sålde" vagnen några dagar tidigare.


Detta drabbar ju dom människor som verkligen behöver hjälp, jag säger nu inte att denna kvinna inte behövde hjälp för det kanske hon behövde men man kan inte stjäla av människor och speciellt inte av människor som har hjälpt henne ekonomiskt. Jag är med i UNICEF, jag brukar ofta lägga pengar i rödakorset bössan , jag ger alltid om jag kan till tiggarna som sitter över hela Sthlm (Ja, jag vet att dom kanske lurar mig men det finns ju nån liten preocent att dom inte gör det).

 

När nått sånt här händer så ifrågasätter man folks motiv, människorna som verkligen behöver hälp - Får dom den eller går det allt för ofta till dessa tjuvar?



     



Av Mikaela Billström - 11 juni 2013 21:30



Idag hade vi en jätte fin dag på klampenborg. Tack för idag mina fina mammor, jag är glad att jag har er.

 

  


                             

Av Mikaela Billström - 11 juni 2013 15:40


Vem tar ett banklån för att kunna gifta sig?  I mina öron låter det helt sjukt..


Skulle ni kunna låna pengar för att kunna genomföra ert drömbröllop?

 

 

 

 

 

Av Mikaela Billström - 9 juni 2013 18:35


 

Beställde nyss detta fina armband och det tycker jag att ni också ska göra.

 

Alla pengarna går till cancerforskning, så ni slår två flugor på en smäll - Du får ett snyggt sommararmband samtidigt som du gör gott.


Detta armband kostar 100kr. Kolla på deras hemsida som jag har länkat här under så kommer ni garanterat att hitta något fint till er själva eller till någon som du håller kär.


  


https://www.ungcancershop.se

 

 

 

 

Av Mikaela Billström - 8 juni 2013 16:44



I morse gjorde vi iordning frukost i vardagsrummet och tittade på tv4 där dom visade alla förberedelser inför bröllopet. Efter frukosten åkte vi till stugan och hängde där ett tag, Micke och pappa tog en whiskey och vi spelade lite dart. Nu är vi hemma igen och vi sitter och myser i soffan med en prinsesstårta och tittar på vigseln. Madde ser gudomlig ut, vilken brud. När Marie Fredriksson framförde sin låt " Ännu doftar kärleken" så kom tårarna.

 

Vi hörs lite senare raringar.

 

Xo



           

Av Mikaela Billström - 7 juni 2013 11:36


God förmiddag!


Igår var vi på stan och firade nationaldagen sedan åkte vi till Mickes föräldrar och grillade. Vädret var på topp så jag solade och fick lite mer färg, det börjar ta sig. Jag får vara försiktigt för jag bränner mig och blir röd hela tiden, jag känner mig som en vampyr för jag tål knappt solsken.


Nu ska jag ta en dusch innan Mira vaknar.




         

Av Mikaela Billström - 7 juni 2013 10:50

 

 

Du är världens bästa man och den absolut bästa pappan som Mira kan ha.


Av Mikaela Billström - 6 juni 2013 10:43

 

Godmorgon mina fina!


Jag och musslan har varit vaken sedan 0800, vi har ätit gröt och tittat på Sunes sommar. Jag älskar den filmen, vilken sommarkänsla man får. Idag ska vi åka in på stan och titta på nationaldagsfirandet sedan ska vi hem och grilla och mysa ute i solen. Jag måste jobba på min bränna också, som sagt jag vägrar att vara blek denna sommar.

 

 

 


Igår fyllde min bror 31 så vi var där och firade honom. Kenny, du var ju nyss 17?Hur kunde det gå så här fort?  

 

Nu måste jag ta en snabbdusch innan vi ska åka. 

 

Ha en fin dag nu.

 

Xo

 


                 

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards