Alla inlägg den 26 juni 2009

Av Mikaela Billström - 26 juni 2009 23:30


Hejsvejs!



Ikväll tog jag och Charlies våran lilla kvälls runda som vi brukar göra och då såg vi en massa polisar några hus ifrån mitt. Såg på engång att det var något allvarligt då tekniska var där samt typ fem polisbilar och ett flertal polishundar. Jag gick hem och läste på St:s hemsida där det stog att en kvinna hade blivet brutalt mördad. Hels sjukt, att något så jävla hemskt kan hända så nära. Det skrämmer mig lite att inte veta vem kvinnan är, tänk om det är någon man känner?Och hur kan detta hända igen i lilla kvissleby?


Igår tog vi hem en skön vinst som vi verkligen behövde för att bättra på självförtroendet lite. Synd bara att U21 killarna förlorade ikväll mot England med straffar. Dom är så gymt duktiga, dom spelade ut England i förlängningen men dom där jävla straffarna gav dom en förlust.

Markus Berg, vilken jävla kämpe. Vilken jävla teknik, om jag hade fått 2 %

av hans teknik hade jag varit överlycklig. Jag blir helt hypnotiserad när jag ser honom spela, precis som jag blev av Zlatan när han började spela i landslaget.


Hur som helst var det jävligt tråkigt, jag hade dessutom betat lite pengar på Sverige som skulle ge nästan fyra gånger pengarna om dom vann.


Har varit på stan idag också och köpte ett par nya skor och en tröja.

Vart lite uppfräschning i sminklådan också.


Imorgon ska jag på hilclimb (ursäkta stavningen)Med en massa kompisar och pappa. Efter det åker jag och Älsklingen till Sthlm för några mysiga dagar. Ska bli så skönt med en liten mini semester full med shoping och nöjen.


Vi var även hem till Ken och Jessica ikväll. Jag klippte kennys hår ute på gården och vart typ myggbiten över hela kroppen. Det kliar så in i helvete. Plus att min allergi  har satt igång nu och det slår aldrig fel, det sätter alltid igång lagomt till min födelsedag. Det är nog någonting som slår ut då som jag tydligen inte tål.


Nu ska jag gräva ner mig i soffan och titta på Snake on the plane.


Ha en underbar helg för det ska jag ha.


Xo M





Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards