Alla inlägg under juni 2011

Av Mikaela Billström - 22 juni 2011 00:12


Småstadsliv på rånar turné  ..


Lyssna på länken nedan


Smugglarnas inbrott  



Det är såklart jätte hemskt för han/hon som blir utsatt för ett inbrott i sitt hem men jag kan inget annat än att skratta åt detta klipp. Finns det någon latare inbrottstjuv?Han som sitter i bilen och delegerar verkar hur som helst vara väldigt törstig..








Av Mikaela Billström - 20 juni 2011 18:41

Hej mina fina!


Det har varit en hektisk dag på jobbet, planeringen strulade och det krävde en massa extra energi innan det var fixat. Jag sökte semester Fredag+Lördag för jag kom ju på att det är en speciell dag på Fredag (förutom Midsommar då), hoppas bara att bossen godkänner det..


 


Nu måste jag verkligen gå igenom mina kläder som fortfarande inte har kommit upp ur flyttkartongerna. Nu måste jag ta mig samman och fokusera inför det här, vad ska jag ha kvar och vad ska bort?



 

TTYL


Av Mikaela Billström - 20 juni 2011 18:32


Sedan jag kom hem ifrån jobbet nu på eftermiddagen har jag googlat runt och kollat på en massa väskor. Jag har blivet lovat en ny schysst väska så nu gäller det bara att jag ska hitta den rätta..


Jag väljer mellan dessa märken - Marc Jacobs, Louis vuitton och miu miu.



           


Det är konstigt att man kan ha en sådan stark passion för någonting. Jag blir nästan upphetsad när jag ser en väska som jag vill ha, det är som en förälskelse.. Fast denna förälskelse blir utbytt på en gång den kommer hem till mig för då börjar det en ny jakt på en annan väska..


Tur att jag inte är likadan när det gäller killer.. Eller hur?

Av Mikaela Billström - 18 juni 2011 18:08

Hej mina fina!


I dag har jag inte gjort någonting, mamma och pappa var här på förmiddagen för pappa skulle sälja sin BMW som fortfaraande stod kvar här på uppfarten men pajasarna som skulle köpa den kom för sent så vi hann inte åka in på Birsta och köpa det vi skulle. Vi skulle på Fresks och köpa färg till mina blivande walk in closet. Det kommer att bli den snyggaste walk in closet som ni någonsin har skådat, i promise ;). Stor kommer den också att bli för det är mitt gamla sovrum som jag hade när jag var liten som jag ska göra om.


Jag mamma pappa och Micke åkte sedan och käkade sedan åkte jag hem. Har lite beslutångest över hur jag ska göra i kväll. Hade gärna hittat på nått med Annie men vi får se hur det blir..


Bjuder på lite bilder när jag och hundarna busar ute i regnet.


         




Det är några som har frågat om mina tatueringar som jag har på armen och hur dom ser ut..

Nu kanske ni förstår varför jag aldrig visar mina armar?Jag måste ta tag i detta nu.. Tatuera över eller ta bort.. Jag orkar inte att jämnt tänka på att  klä mig så att dom inte syns... Jag hatar dom så himla mycket :,(


 

Av Mikaela Billström - 17 juni 2011 22:07


Äntligen helg, det ska bli obeskrivligt skönt att vara ledig denna helg för veckan som kommer kommer att vara fullspäckad med jobb.. Men det går nog bra, går ju på semester den sista Juni så jag härdar på tills dess.


Ligger just nu i soffan och tittar på Jerseylicious säsong 3. Har ni inte sett den serien och tycker om drama så får ni inte missa den, Jersey shore kan slänga sig i väggen.. Nästan ialf.



 

Bitchen Tracy från Jerseylicious..



Vi funderade på att vara några stycken här i morgon och grilla men det verkar som att vädret inte kommer att tillåta det. Jag ber till vädergudarna att dom ger oss strålande sol imorgon.. Men med min tur lär det vara spöregn och då blir det att packa upp dom sista fyrtio flyttlåderna. Jag tror jag har fem stora flyttkartonger med kläder som jag fortfarande inte har packat upp, jag fattar verkligen inte hur otroligt mycket kläder jag har samlat på mig. Jag lider av separationsångest och väldigt svårt för att göra mig av med saker och då speciellt kläder. Jag kan ge bort kläder till vänner och familj men jag skulle aldrig slänga nått.


Hoppas att ni får en underbar helg mina raringar.


TTYL


/Mickanpickansockerdrickan 

Av Mikaela Billström - 16 juni 2011 14:36

Min bank ska stängas igen och idag var jag dit för att tömma mitt bankfack men jag mötas av en stor lapp där det står att banken har stängts igen och flyttas till stan. Jaha, men mina saker då?Vart ligger dom?Dom kan väl inte bara ha stängt igen kontoret utan att alla ha tömt sina fack?
Herregud vad less jag blir.. 
Jag ska passa på att vila lite nu sedan är det dax för lite kvällsjobb..
TTYL..
  

Av Mikaela Billström - 15 juni 2011 22:33


Hej Raringar!


Jag har haft en enormt stressig vecka och det har gått ut över er, im so sorry.. Jag ska skärpa mig, jag lovar. I dag har jag varit på Apt på jobbet sedan åkte vi ut till Svartviks herrgård och åt lunch och tackade av Ann som ska gå i pension. 



 

Söta Erika som jag har fått förmånen att lära känna nu när vi har börjat att arbeta tillsammans.


 

Lilla Madde med sitt rapunzel hår var också med på Svartvik och åt lunch. :)



I går fyllde Anette år så vi var där och grattade henne och åt jätte god mat. Jag har aldrig tyckt om stark mat men det vi åt igår var obeskrivligt gott. Vart nog två liter vatten när jag kom hem sedan och ett antal toalett besök under natten men det var det värt, lätt..



 

Paketöppning :)


 

Maria och Jörgen - Alltid lika snygga..


 

Hasse håller ställningarna.. ;)


Vi har precis tänd en brasa här hemma för det ska tydligen bli frost i natt. Jag hoppas att sommaren kommer att komma tillbaka snart för jag saknar den :(



TTYL



 


Av Mikaela Billström - 13 juni 2011 00:56


Herregud vad vi har jobbat och stressat denna helg.Känns lite som semester att komma tillbaka till jobbet i morgon.  Vi har flyttat och grejat hela helgen förutom att mamma och pappa tjatade med oss till stugan för lite grillat..


Klockan är nu 01:00 och jag ska kliva upp om fem timmar så jag avslutar nu med några bilder ifrån visiten i stugan.


Sleep tight raringar..



                                      

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards