Alla inlägg under juli 2011

Av Mikaela Billström - 10 juli 2011 22:24




Denna låt har fastnat i mitt huvud..

Av Mikaela Billström - 8 juli 2011 22:13


Förlåt mig.. Jag har varit en usel bloggare och prioriterat andra saker framför er. Det har hänt mycket dom senaste dagarna och min hjärna har inte riktigt registrerat in allting. En kär arbetskollega har gått bort i veckan och jag tror att jag talar för alla när jag säger att ingenting kommer att bli som det var förr utan henne. Jag träffade en tjej som jag jobbade med på stan idag och vi pratade om det som har hänt. Hon sa till mig -" Varför just hon?Ingenting kommer någonsin att bli sig likt utan henne" och jag kan ingenting annat än att hålla med. 


I Onsdags så var jag på Belle visage och började min behandling för att ta bort min tatuering. Jag har läst om att det skulle göra sjukt ont och att man knappt kunde stå ut men seriöst - JAg trodde att det skulle vara mycket värre. Sure, det gjorde såklart väldigt ont men det är ingenting jämfört med att fylla ut läpparna. Eva på Belle visage är helt underbar så jag rekomenderar er att gå dit om ni ska ta bort era tatueringar eller om ni ska göra någon annan behandling. JAg tycker det är grymt viktigt att man klickar med personen som ska göra behandlingen, skulle personen i fråga vara en sur bitch skulle jag aldrig gå dit, hur bra personen än är.. Ne, jag rekommenderar verkligen Eva på Belle..


 

Precis inna behandlingen.. Lite smått nervös.


 

Det ser ut som att jag har Sundsvalls fetaste arm men det bjuder jag på. Grejen som Eva håller i skjuter ur sig laser typ. Den känns som om någon skjuter på än samtidigt som någon annan eldar upp skinnet runt om. Sjuk känsla, tatueringen ser jätte äckligt ut nu för det tar säkert minst tre behandlingar till innan det är borta och då är det bara en tatuering till som ska bort:)


 

Vi fick låna en frisör stol på Belle visage så jag passade på att färga Emelies hår..



På Onsdag kväll var jag Emelie, Annelie och Linen på gatufesten och vi drack en hel del. Jag och Emelie delade på två flaskor bubbel sedan var vi klara.



 

Jag och gumman på Oscars toalett


 

Jag och Emelie i daltons tältet 


 

JAg och Annelie 


 

Jag och Emelie


 

En mycket skön snubbe som jag och Emelie hängde med hela kvällen.. 


 

Haha?wtf?



 

Snyggast i stan


 

Tre heta blondiner ;)


 

Same, Same 


 

Linen, jag och Emelie


 

Finaste tjejerna i Daltons tältet 



Chanel är sjuk, åkte in akut igår till veterinären och dom upptäckte att hon hade en sprucken analsäck (Fräscht?). Lill gumman hade jätte ont så jag måste medicinera henne nu. Hon fick en krage av veterinären igår men den var helt värdelös så jag åkte in på stan idag och köpte en uppblåst krage som funkar jätte bra. 



 

Chanel i sin första krage..



Nu ska jag mysa ner mig i soffan.,


Lev väl 


//M

Av Mikaela Billström - 6 juli 2011 12:27


Skulle precis göra ett inlägg om vad jag skulle ha på mig ikväll, att jag ska börja min behandling med laser om att ta bort min tatuering idag och en massa andra ytligheter.


Men allt känns bara befängt. Musten har sipprat ur mig och jag känner mig plötsligt så himla svag. Jag kan inte förstå det, det får inte gå så här fort..


Lilla röda blomma.. Vi kommer att sakna dig..






Av Mikaela Billström - 4 juli 2011 19:22


Hej mina fina!!



Jag älskar våran fina huvudstad men just nu känns det faktiskt riktigt skönt att vara hemma.  Just nu ser jag fram emot Gatufesten med bästa brudarna :) Ska gå på Onsdag sedan vet jag inte riktigt vilka dagar som jag ska gå. Ska kolla med tjejerna så får vi se sedan.



 

Linen och Emelie 



Ligger just nu hemma med Ipaden i soffan och tittar på Solsidan. Det är så himla skönt att vara ledig, att bara vara och ta dagarna som dom kommer. Jobbar man 100% så finns det inte många såna dagar. Jag skulle helst vilja jobba 50-60 % bara men det blir det nog inte på tal om på ett antal år.. Men skönt skulle det vara måste jag medge.



Jag köpte denna plånbok i Lördags också. Jag behövde en liten för min LV plånbok är rätt så stor, den får knappt plats i mina mindre väskor.


 

(Bild lånad från googel)



Nu ska jag ta en power walk runt Skottsund. Känner att man har lagt på sig lite under helgen som har varit..


Lev väl


//M



En sak till - Tack till alla som har grattat mig via sms, samtal och Facebook. Ni är guld värda mina vänner..

Av Mikaela Billström - 3 juli 2011 23:41


Svaret är NEJ!Jag är inte gravid. Det är klänningen som putar ut..



      

27 grader klockan 23:00..Inte illa för lilla Svedala..


    

Det jobbar en kändis på mitt hotell.. Ser ni vem det är som står bakom kassadisken ?;)



    

Jag borde bli fotograf..


 

Vid hotellet..

         

På väg upp mot Gondolen 


 

:)


    


Jag har varit på stan idag och shopat lite. Hittade bla en jätte fin klänning från Filippa K som jag blev förälskad i. Valde mellan en ljus beige och en ljus rosa och det blev den nedan..


 

Köpte även nya hus till Iphonen. En från DKNY och en från Tiger..



 

Har köpte lite annat också men jag lägger upp bilder på det i morgon..



Var ju på Söderstadion i kväll och tittade på Hammarby matchen och det var väldigt trevligt. Lyckades även ta T-banan därifrån och det är en storframgång för mig, tror det kanske är fjärde gången i hela mitt liv som jag åker T-bana men det gick ju bra det med. En del taxi chaffisar är så himla sura och otrevliga så det kändes bra att inte sponsra dom med pengar för en gångs skull.


Åker nog hem i morgon som det ser ut nu. Ska träffa Emelie på Tisdag för att fixa hennes hår inför Gatufesten.. Funderar på att gå en sväng på Grönan innan vi åker i morgon, Djurgårdsfärjan är ju precis vid hotellet.


Den som lever får se..


Lev väl


Av Mikaela Billström - 2 juli 2011 17:34

Hej mina fina!


Sitter på hotell rummet nu och passar på att blogga innan vi ska på Gondolen och käka. I dag har vi varit och shopat. Jag har sprungit omkring mellan LV, Marc Jacobs. Nathalie Shuterman, Chanel och Nk för att hitta en väska. Till slut hittade jag den..


Det blev en väska ifrån Marc Jacobs. Passade även på att köpa en passande plånbok till. Var först lite osäker på att köpa en grå väska men sedan tänkte jag till lite.. Varför ska väskorna alltid vara svart?Det är ju rätt tråkigt.



Vad tycker ni?


 


Har även köpt lite annat med den visar jag imorgon. Nu ska jag ta en dusch och göra mig lite fräsch för en kväll på stan.


TTYL Raringar..




    

Av Mikaela Billström - 1 juli 2011 01:14


Hej mina fina!


Vilken jävla dag jag har haft på jobbet idag. Jag önskar att jag kunde berätta allt som har hänt för er men tyvärr så går min tystnadsplikt in där. Efter att jag fick jobba över en timme så åkte jag raka vägen hem för att fixa lite innan några stycken skulle komma hit och gratta mig.. 


     

Emelie och Linen solar vid Ljungan 



 

Lykke, Majsan, Linen och Emelie myser i solen



 

Sis och Mami


 

Brun och fräsch


 

Emelie


 

Min fina Pappa


 

Fredde


 

Majsan och hennes Lykka..




Eftersom jag fick jobba över och inte hann göra nån mat så beställde jag hem pizza. Fyra familjepizzor.. Classy ;)



Nu ska jag packa lite och sedan ska jag lägga mig och sova. Det kommer att bli en lång dag i morgon.. Tur att vi både har hus och hund vakt så man kan resa lite :)


Vill tacka för dom fina presenterna som jag har fått idag. Jag tycker så himla mycket om min familj och mina närmaste vänner... Ni är guld värda.  


TTYL 



 

Nu myser jag Ballen och Nellen ner oss i soffan..


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards