Alla inlägg under december 2011

Av Mikaela Billström - 15 december 2011 16:44


Lohan har vikt ut sig i Playboy och jag tycker faktiskt att bilderna blev bra.

Jag tycker inte alls att det är tacky eller fult med utvik om det inte går över gränser och blir till porr.


Jag tycker att Lindsey ska vara stolt över sina bilder för dom är otroligt vackra..


Mycket bättre än paparatzzi bilderna som jag la upp här om dagen..






     

...

Av Mikaela Billström - 14 december 2011 18:52








Renoveringen börjar gå framåt..

Just nu ligger jag och Nellen och tar en liten pause i soffan.. Man blir så himla trött av detta.





  





   

Av Mikaela Billström - 14 december 2011 14:41



Lindsey Lohan är ett intressant fenomen enligt mig.


Jag har alltid tyckt om henne men på senaste tiden så har hon bokstavligen talat rasat.


Låt bilderna tala för sig själv.




Här är Lohan under sin storhetstid..


     





Här är lite nyare bilder på henne..




             




Det är tragiskt.. Jag hoppas att hon tar tag i sig själv blir sitt gamla jag igen.


Av Mikaela Billström - 13 december 2011 20:41

Hej mina fina! 


Jag är väldigt upptagen just nu så det är därför bloggen får lida. När jag kommer hem ifrån jobbet på eftermiddagarna så börjar jag att hjälpa Micke med renoveringen här hemma. Just nu ser det ut som om någon har slängt in en atombomb i köket och i matsalen.

Det är påfrestande att bo mitt i det så vi ligger i för att få det klart så fort som möjligt. Allt grovgöra är nu gjort så imorgon början vi med golvet. Hundarna får bo i vardagsrummet, dom är lite missnöjda över att inte få sprinag omkring men jag är så rädd över att det ska ligga nån spik framme eller att dom ska få en sticka i tassen.


Jag uppdaterar lite senare igen.. Måste verkligen få något i magen nu :)


X

Av Mikaela Billström - 11 december 2011 22:19



 




Efter en lång och ansträngande helg på jobbet så är jag nu hemma och myser framför brasan. Jag ligger i soffan och tittar på Americans next model Allstar på webben.  Det är den senaste säsongen och nu är det deltagare från tidigare säsonger som är med och tävlar och det görsäsongen till den bästa ever!Gillar ni ANTM så kommer ni att älska denna säsong.


Detta är min favorit, Allison..


   



Let’s be honest here - Hon ser faktiskt ganska läskig ut med stora ögon och stor mun men jag tycker att hon är så himla orginel och vacker.



En annan favvo är Lisa.. Hon är inte frisk någonstans.. Men hon är så himla ball.

Hon har också ett orginelt ansikte men hon är också väldigt vacker.


 


    






Ska inte berätta alltför er som kommer att titta på säsongen men det blir en hel del drama..

Tjejen som vinner blir diskad pga av att hon b.la har gått ut på facebook och sagt att det var hon som vann tävlingen.

Inte direkt ett smart drag.. HAHAHA







Av Mikaela Billström - 9 december 2011 13:11


I går var jag ju som sagt på Efva Attling edventet. Det var tyvärr ingen Efva där så jag kände mig lite lurad.. Istället för Efva var det istället en blond och sur Stockholmare. Hon tyckte enbart att jag var jobbig och en jävla bondläpp med mina frågor om smyckerna. Helt ärligt så visste jag mycket mer om Efvas kollektion än vad hon visste, kändes ganske bra när jag frågade om ett speciellt smycke och hon inte hade hört talas som det. Såklart så försökte hon ju prata bort det men det gick ju så där..

Jag gick istället till den ordinarie personalen och fick då hjälp utav en gullig tjej men mörkt långt hår. Jag hade bestämt mig för att köpa en ring som jag länge har tänkt att köpa. Det är en tjock silver ring med texten "From here to eternity". Vi provade ut vilken storlek jag skulle ha på ringen och hon gav mig en ring i storlek 17. Jag testade den och jag fick på mig den utan problem, ringen var grymt snygg så jag sa till tjejeni kassan att jag skulle slå till.. Men när jag skulle ta av mig den så gick det inte,,


RING JÄVELN SATT FAST!


 


HIttade denna bild på googel och på ett ungefär så såg mitt finger ut så här..Plus att det vart lila.



Jag fick panik och började toksvettas.. Jag klädde av mig det jag kunde ta av mig och jag kände mig yr i huvudet. Fingret hade blivet svullen och börjat ändra färg till lila. Jag sa till tjejen att hon måste klippa bort ringen, jag betalar BARA HON FÅR BORT RINGEN!Vid detta tillfälle så kollade ALLA i butiken på mig men det var något jag struntade blankt i.. Mitt finger bultade och mitt huvud snurrade. Vi försökte med lotion men inget hjälpte, mamma drog i ringen men det resulterade med att fingret blev ännu mer svullet. Jag sprang ner på toaletten och sköljde fingret i kallvatten i en minut och då till slut fick jag av ringen..


Men herregud vad mitt finger gjorde ont..Summan av detta är att jag i allafall har lärt mig vilket ringstorlek jag har och att jag aldrig mer ska trycka ner mina fingrar i en ring i storlek 17! Så typiskt tjejer, Så typiskt mig..



Jag köpte i allafall ringen och ärväldigt nöjdöver den. Köpte man något somkostade över 1500kr så fick man en gåva. Manfick välja mellan örhängen, armband och manchettknappar. Jag valde manchettknapparna för jag har länge kollat på dom till Micke. Dom kostar ändå 2100 kr så att jag fick med som för att jag köpte en ring för 1500 kr är ju en rätt bra affär.




   



I dag är det Fredag och jag är ledig för jag ska jobba hela helgen. Ikväll är det Idolfinaloch jag och Micke skulle ha värsta myskvällen men med min tur så funkar inte våran parabol. Micke är ite i ovädret och försöker fixa det nu.. Jessica kommer om en stund också för vi ska försöka få ut hennes löshår. Jag brukar aldrig ta ut hår utan jag sätter bara i det men det ska nog gå bra. På eftermiddagen ska jag till mina fina svärföräldrar på middag.


Kör försiktigt om ni ska ut i detta busväder.


X /M

Av Mikaela Billström - 7 december 2011 22:19





I morgon, på min lediga dag kommer världens bästa Efva Attling till stan. Det ska bli kul att täffa henne för jag älskar verkligen hennes smycken och har nog lagt en mindre förmögenhet på min Efva samling..Eller Micke har det. ;)




 

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards