Alla inlägg den 2 juni 2012

21

Av Mikaela Billström - 2 juni 2012 00:14






Jag och gubben var nyss på Statoil och hyrda några filmer. Vi har köpt vattenmelon, körsbär jordgubbar och en massa annat gott. Det är mina cravings - Frukt och bär!Jag äter jordgubbar och körsbär varje dag. Hallon var det tidigare med efter att Micke köpte 10 kg i påskas så har jag förätit mig på det..


Det är konstigt hur magen växer. Igår när jag vaknade så märker jag att min mage har blivet mycket större. Att det kan vara en sådan markant skillnad på bara några timmar är lite skrämmande men väldigt fashinerande.


I dag är jag i vecka 21. Magen växer och folk börjar se det på mig nu. Många har kommit fram dom två senaste dagarna och pekat på magen och grattat mig. Jag bär gärna större tröjor för att dölja den lite för jag tycker att det är jobbigt när jag arbetar och vårdtagarna ska kommentera. 99 kommenetarer av 100 är ju lyckoönskningar men sedan kommer den sista procenten och kläcker ur sig "Men herregud, ska du verkligen jobba nu?". Och självklart så är det som negativa kommentarerna som fastnar..Det är märkligt..


Jag är dödligt less på dessa FL (familjeliv) morsor som tror sig veta allting och barn och graviditeter. "Neej, men ska du snitta?" ,"Men herregud, ammar du inte ditt barn?", "Nej, men ska han verkligen hetta det?" eller " Tänk på vad du äter, det kan vara skadligt för barnet"..


Självklart vill jag ha goda råd men jag tycker inte om när någon ska berätta för mig hur man ska göra. Jag vet ju hur jag är och i med det hur min graviditet är. Jag känner min kropp och mitt framtida barn bäst och i med det så kommer jag alltid att ta bäst beslut själv.


Men det är ju som det jag skrev lite längre upp. Det är ju den sista procenten som man minns - Den som var negativ alltså. Alla som vill komma med råd är hjärtligt välkomna men jag vill inte ha några förmaningar,..   















Vecka 21+1






 




Nu ska jag och snuffsen mysa ner oss med Cahlle och Nellen i soffan och titta på filmerna. Känns helt underbart att vara ledig hela helgen och inte behöva bry sig om när man ska måst kliva upp imorgon bitte. Är så himla trött på mitt alarm som annars ringer 05:50 varje jäkla morgon i princip..



Ha en underbar helg nu raringar!! 


All Chäärlek till er !


















.


Micke och Nellen har myst ner sig i soffan..  




































Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards