Alla inlägg den 20 juni 2012

Av Mikaela Billström - 20 juni 2012 20:45



  • I dag ett samtal med en vän så kom det upp ett Sex and the city klipp i mitt huvud. Om ni är SATC fantaster som jag så kanske ni vet vilket klipp jag syftar på.



    Kommer ni ihåg när när Carrie och Charlotte är och ska shopa inredning till hennes nya kontor?Hon ska köpa skrivbord, stol et.c och Charlotte är med som smakråd. Carrie frågor Charlotte om varför hon har slutat att springa.. Hon tycker det är lite märkligt då hon vet att Charlotte älskar det.


    Charlotte  :


    I am so happy that i´m terrifield.

     Nobody gets everything that they want. Look at you. Look at Miranda.

    You´re so good people and look at what happened to you


    Of course something bad is gonna happend to me..



    Carrie :

     

    You run every day, that's what you do..

    You can´t stop being who you are because you´re afraid..Right?

     

     

     

     





 

Av Mikaela Billström - 20 juni 2012 20:12



Challen är sjuk..I går kväll när jag och Micke var ute med Charls och Chanel så vart Charls sjuk, han kunde inte andas och började skaka. Vi fick bära honom hem för han ville inte gå själv, väl hemma sprang han och gömde sig för att få vara för sig själv. Eftersom Charls är en känslig kille så tänkte vi att det säkert blir bättre då det har hänt förut att han blir så här efter att han har ätit gräs- I morse när vi vaknade hade han samma symtom så vi kastade in oss i bilen och åkte upp på veterinärhuset på Södra berget. Vi fick en akut tid där som tur var så vi har varit där hela dagen nu och tagit röntgen och en massa prover. Dom hittade inget fel men dom ville söva honom och gå ner i halsen för att se om det är något som har fastnat där eftersom han har problem med att andas. Vi bestämde att vi skulle avakta till imorgon bitte för att se hur han var då annars åker vi in med honom igen och genomför operationen.  Det var jag som ville avakta tills imorgon, jag vill inte söva honom  om det fanns en chans att det skulle ge med sig då han har blåsljud på hjärtat vilket inte är bra när man ska få narkos.





   '


Lillhjärtat är nervös hos veterinären..



  


Plåster på efter alla blodprover..

 

 

Detta är det absolut jobbigaste med att ha djur.. Att se dina små älsklingar sjuk är hjärtskärande.. Denna akuttid kostade oss en hel del som vi skulle kunnat ha haft roligare för på semestern men Ballen är värd sin vikt i guld..Och mer där till.

 

Jag tycker att det borde vara billiagre att gå till veterinären. Tänk dom som inte har råd att gå till veterinären, det går ju ut över djuret. Visst, man kanske inte ska ha hund om man inte har råd men alla kanske inte har räknat med att slänga ut tio tusentals kronor för en operation..

 

Nu håller vi alla tummarna för att vi vaknar med en frisk rödhårig Charls imorgon!!!

 

 

 

 

 









Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards