Alla inlägg den 18 juni 2012

Av Mikaela Billström - 18 juni 2012 16:34

Hej mina fina!


Hoppas att ni mår bra?Jag mår helt fantastiskt psykiskt men fysiskt är det lite värre. Jag har haft en hemsk yrsel hela dagen och en känsla av att blodet inte går runt i kroppen som det ska för jag domnar bort lite i benen och jag blir svag. Jag kanske behöver blod helt enkelt.. Idag kom Micke in på lunchen för vi skulle äta på Mcdonalads men innan vi gick in så kräktes jag på deras parkering.. Och det ska jag säga er - Det äckligaste som ni kan göra är att kräkas när ni äter järntabletter, Det känns som om någon har lagt tio stycken rostade femkronor i munnen på dig :)!Jag tror jag kräktes pga av yrseln.. Det känns inte helt Okej att vara ute och köra med jobb bilen i det tillståndet så jag försökte att undvika det.


Aktiviteten i magen lugnar mig en hel del. Monkey kan vara lugn i 6-7 timmar och det bidrar till ångest för mig då jag är rädd för att hon inte mår bra men i samma stund jag sätter handen på magen och puffar på henne så får jag nästan alltid tre puffar tillbaka. När jag lägger mig så jag får magen i kläm så blir det livat där inne. Igår filmade jag magen och man kunde se när hon tryckte sina fötter mot magen.


Lill hjärtat.. Längtar så himla mycket efter dig.



Vi ska knäppa lite fina graviditetsfoton snart också. Mest för ett fint minne och som vi kan göra en förstorning av. Vet ni någon bra fotograf?Jag funderar på att knäppa "ala naturel". Jag vill inte få någon porrkänsla över bilden utan mer som om det är helt naturligt - Vilket det är. Som bilden på Gynning nedan, Hur vacker är hon inte och det är inte ett dugg sexistiskt heller. Jag skulle vilja bli fotograferad nu snart medans magen fortfarande är fin och inte allt för stor.

























    


























Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards