Alla inlägg den 13 juni 2012

Av Mikaela Billström - 13 juni 2012 17:45


Raringar..Jag lever..



Har fått många frågor om varför jag inte har uppdaterar bloggen och svaret är ganska enkelt - Jag är så himla trött hela tiden. Det är pga av järnbristen tror jag. Ha också jobbiga sammandragningar titt som tätt. Jag har varit hemma ifrån jobbet idag och ska vara hemma imorgon också för att vila upp mig. Jag får inte lyfta eller stressa under sammandragningar vilken kan bli lite svårt eftersom du aldrig vet när dom väljer att komma och för att mitt jobb medför en hel del stress och ofta tunga lyft. Har hört så himla mycket skräckhistorier nu om sammandragningar i vecka 22 så ni anar inte. . Det gör min ännu mer försiktig.. Jag har ju inte bara mig själv att tänka på så jag tänker inte bara köra på om kroppen säger ifrån. Jag känner att jag börjar bli lite tyngre nu. Har bara gått upp på magen och runt midjan än så länge så det känns skönt. Micke får hjälpa mig upp från soffan nu mera. Känns som om alla mina magmuskler är finito..Haha vilka muskler tänker ni nu..


Från en sak till en annan..



Personalen på mormors boende misstänker att hon har fått en hjärnblödning alt Tia attack igår när hon ramlade ur sin säng. Hon hade sedan dess bara sovit och varken ätit eller druckit. Det är inte vad jag behöver nu om jag får lov att vara egoistisk. Jaghar så mycket annat i mitt huvud nu också händer det här. Mamma var och hälsade på henne idag och då fikade hon faktiskt lite med henne så jag hoppas att det går åt rätt håll nu och att hon inte blir sämre.. Min lilla lilla mormor.  





 




Ska försöka göra nått vettigt av dagen ialf och hänga tvätten ute på gården sedan måste jag åka och handla lite mat. Jag tar allt i min takt nu så det händer inte så mycket när jag är hemma ensam. Herregud, tänk er hur seg jag kommer att vara om tio veckor?Haha.. Men jag är glad och lycklig..Och det är jag fullkomligt nöjd med:)!



Xx








   



Hittade denna bild i bildarkivet.. En bild från Sandras lustfest som hon hade och alla från jobbet var där.. Det var nog tre år sedan denna bild knäpptes.


Det är så himla tragiskt att Ewa inte längre finns hos oss ..:,(  

Av Mikaela Billström - 13 juni 2012 12:33




Du måste bli frisk nu mormor..;(



 

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards