Alla inlägg under januari 2013

Av Mikaela Billström - 22 januari 2013 14:24

 

Hej fina Tisdag.

 

 

Vi har varit på öppnis idag med Ossian och Tyra sedan åkte vi in till stan en sväng för att uträtta några ärenden. Jag sprang in en sväng på Tre små bussfrön när jag liks var i Bommen och köpte en Gegamoja mössa och en Lasse Åberg body till Miris. 50% på allt så jag betalade bara 200 kr, vilket fynd :).

 

 


Jag ska åka och handla nu sedan ska jag hem och städa och sätta upp lite nya gardiner. 





 

Radarparet 


Av Mikaela Billström - 22 januari 2013 00:06

 

 

Vilken underbar serie. Jag ligger i sängen och äter glass och tittar, det var längesedan jag skrattade så här mycket. Livet är underbart.


Iphone uppd.


Av Mikaela Billström - 21 januari 2013 20:07

 Hejsan!


Vi har haft en lugn helg, vi har varit i Birsta och köpt lite saker till hemmet sedan har vi promenerat och ätit gott. En skön och avslappnande helt enkelt.  Bara vi tre. I dag har mamma och Annie varit här och fikat och surrat skit och fikat annars har det inte hänt så mycket. Imorgon ska vi på öppnaförskolan och träffa Miras små vänner och leka lite, det är mysigt att starta dagen på öppnaförskolan för man kommer liksom igång. 

 

Jag har beslutångest angående mitt hår . Jag vill göra det lite mörkare men varje gång jag har färgat håret mörkt så har jag ångrat mig och jag vet att det kommer att ske även denna gång men ja, jag tror nog att jag ska det ändå.  Värsta som kan hända är att jag får färga tillbaka det.

 

 

Kolla vilka fina tulpaner som jag fick av älsklingen. Mira fick som vanligt en kanin, hon samlar på dom och hon har ett helt gäng nu.






Nu ska jag göra en inpackning innan Top model börjar.


Trevlig kväll folks.  

Av Mikaela Billström - 18 januari 2013 14:06

 

Hej mina fina!


Imorse fick jag och Mira kliva upp tidigt för att bege oss till vårdcentralen. Denna gång var det för mammas och tant Saras, jag måste få hjälp med att välja preventivmedel, en graviditet nu skulle vara väldigt oönskade och eftersom jag aldrig skulle kunna förmå mig själv att göra abort är det säkrast att skydda sig mot oönskad graviditet. Kan lova er att jag skulle bli gravid på engång bara för att denna gång vill jag verkligen inte det -Murphys lag.. I går fick Mira sina vaccinsprutor och det var en hemsk upplevelse, Helene och Ossian var fina och följde med som stöd. Mira satt i mitt knä och jag höll i hennes ben och hennes armarn. Hon var så himla glad och nyfiken så det gjorde så ont i hjärtat av vetskapen att dom snart skulle göra henne illa. När dom gav henne sprutorna brakade allt löst, Mira hade ett skrik som jag aldrig har hört förut. Hon vart hysteriskt men hon lugnade sig lite men på kvällen kom allt tillbaka. Hon var så himla ledsen för hon hade säkert ont av sprutorna, Marlena våran bvc ssk sa att det är vaccinet som stramar under huden och det kan göra ont. Efter ett tag fick hon en alvdeon och då blev det bättre.. Jag gruvar mig redan inför nästa   gång hon ska få sprutor, Micke har lovat att ta henne då.. Mamma hjärta.



Nej, även fast det var en fin tid så skulle jag inte vilja bli gravid igen.. Vi får se om några år hur läget ser ut då. Skulle jag inte få uppleva en till graviditet så är jag fullkomligt nöjd med Mira. Hon har gjort mitt liv komplett.

 

Sommar 2012.


       



Av Mikaela Billström - 15 januari 2013 18:10


Idag efter öppnaförskolan så gick jag Helene och Carro till Tre små busfrön, jag har hört mycket om den affären men har aldrig varit där men jag måste säga att det var en jätte fin liten butik. Dom hade fina märken och bra priser, jag kommer definitivt att gå dit fler gånger. Jag hittade ett par Alfons byxor, en Lasse Åberg body och en gegamoja mössa till Mira och eftersom det var 50% på allts så betalade jag endast 260 kr för allt.  FYND!

 

 

 

Ni som har små busfrön hemma borde ta en titt i denna fina butik, speciellt er Njurundabor - Vi ska gynna våra små ortbutiker så dom har en chans att finnas kvar.

 

 

 

http://tresmabusfron.se

 

 





 

Av Mikaela Billström - 15 januari 2013 13:52






















Hej hej!


Idag har jag och Mira varit på öppnaförskolan i Njurundabommen. Jag tror att Mira är för liten för att uppskatta det än men det är trevligt för mamma att träffa sina vänner i allafall..  Vi är väl 8-9 stycken mammor som brukar umgås och lika många barn så vi är ett stort gäng Ersättningen är snart slut så jag måste åka och handla nu men jag uppdaterar lite senare istället.

 


   






  




Föresten, TUSEN TACK till alla fina människor som kommenterade angående den elaka kommentaren som jag fick.

 

Ni är guld värda.








Av Mikaela Billström - 14 januari 2013 15:15

 

Hej mina fina!


Idag har jag och Mira bara barit hemma och myst på. Det är kallt ute så det blev ingen promenad idag, har hört att det ska hålla i sig hela veckan. Jag målade en tavla idag som jag tänkte sätta upp i Miras rum men den blev inte lika fin som jag hade föreställt mig tyvärr.. Micke ringde precis och sa att vi nu har sålt Saaben.. Vi har ju tänkt att sälja den länge men det är ändå lite sorgligt. Nu ska vi klara oss på en bil tills vi har hittat en bra andrahand bil men det ska väl gå bra. Dom dagarna som jag vet att jag ska göra något så får jag väl köra in Micke på jobbet så vi kan ha bilen.. Inge mer med det. 





Vilket konstverk va? 50 000 kr snabbaffär. Någon?

 


 

Av Mikaela Billström - 13 januari 2013 20:58

 

 

"Men du plockade ut barnet ur magen, inte riktigt samna sak & kmr aldrig bli som en vaginal fl, tänkte bara informera om det men förstår vad du menar. "

 



Såklart kom denna kommentar utan underskrivt så egentligen borde jag inte bry mig men jag blev väldigt ledsen när jag läste den. Så vad menar du egentligen ? Att mitt barn inte är lika mycket värd som dom barn som kommer till genom en vaginal förlossning ?  Ska det vara någon skillnad på den kärlek man känner ?Jag skrev i mitt inlägg att det kan inte vara något större än att ge en människa liv, så du menar att jag inte har gett Mira liv ? När du kommer med sådana påståenden så antar jag att du har fött minst två barn, ett med kejsarsnitt och ett vaginalt - för jag antar att du har så pass mycket på fötterna innan du kläcker en sådan vidrig kommentar och om du nu känner så så borde du gå och uppsöka en psykolog för då är det nått fel.

 

Jag skulle  verkligen vilja att du utvecklar dig så du är mer än välkommen att mejla mig på m.billstrom@gmail.com. 

 


 Jag hoppas verkligen att Micke imorgon när han är på jobbet kan hitta din IP adress så jag får veta vem det är som kan vara så j*vla elak.. Gud,  Jag var inte så här känslig innan jag fick barn men nu förstörde detta hela min kväll.

 

 


 


Mamma älskar dig Mira. . 








Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards