Alla inlägg under april 2013

Av Mikaela Billström - 8 april 2013 12:52


Hej !


Denna morgon har inte varit en dans på rosor för ovanlighetens skull. Den annars lugna Mira har varit arg och har skriket och tjurat sedan klockan 0600 imorse. det är väldigt lätt att känns sig som världens sämsta mamma. Nu har jag äntligen fått henne att somna ute på altanen medans jag ligger i soffan och äter hallon och tittar på The O.C Jag hoppas att hon sover ett par timmar så jag kan ladda lite batterier och sedan vara den mamma som jag vill vara, inte en stressad och ledsen mamma som sliter sitt hår.

 

 

 

 


I går var vi på Himlabadet och badade med Mira för första gången, det var riktigt mysigt. Dom har ett fint babybad där så vi kommer garanterat åka dit flera gånger.

 


                  

.

Av Mikaela Billström - 6 april 2013 21:48




Mammas mobil är den bästa leksaken man kan tänka sig.

Av Mikaela Billström - 6 april 2013 21:44

 

Jag har åkt omkring med min bilnyckel på taket sedan i Onsdags. Det var bara en lyckträff att vi hörde nått röra sig på taket när jag svängde ut på e4:an idag så jag stannade och Micke klev ut och hittade min extranyckel på taket, kan inte förstå hur den har kunnat lega kvar där så länge utan att ramla av. Man ska ju ha tur ibland också. .


Behöver jag säga att jag har huvudet fullt nu för tiden?

Bara 30 år kvar till pension..

 

 

 

 

Av Mikaela Billström - 6 april 2013 21:37

 

God kväll mina fina!


Idag har jag och min lilla familj varit på auktion i Gnarp, var rätt roligt faktiskt. Micke känner han som anordnar de,t  vi ropade in en trämöbel till Mira som jag målade ikväll, ett syskrin till mamma och en prydnadservice. Efter auktionen åkte vi till metropolen Hudiksvall och tittade lite där. Det har varit en lugn dag och såna behövs, Mira är så aktiv hela tiden så på kvällarna är jag helt slut. Hon är en sån energi och hon vet vad hon vill, det är på hennes sätt allt ska ske. :).. 


Imorgon ska vi åka på Himlabadet. Vi har aldrig varit där och inte heller badat med Mira för den delen så det ska bli roligt. 

 

 


 

Av Mikaela Billström - 4 april 2013 21:07

  




Det är verkligen jätte svårt att hitta en mascara som man trivs med, jag har testat alla men tröttnar fort och går vidare men nu har jag hittat en mascara som jag verkligen gillar. Nya False Lash Wings fokuserar på längden. Borsten är upphöjd på den yttre kanten för att speciellt vinkla ut dina yttre ögonfransar upp till 2 gånger mer. När du har applicerat mascaran på rätt sätt så det det ut som om man bär lösögonfransar.



Pris :169 kr 

 

 

 

 

 

 
 

Av Mikaela Billström - 3 april 2013 21:11


Idag har vi bara varit hemma förutom en sväng till Lottas kondis. Jag har fortfarande ont i visdomstanden, väldigt jobbigt. Fick ett tips om en en bra tandläkare som jag nu har kontaktat så jag hoppas dom ringer upp imorgon, vill dra tanden så fort som möjligt nu. Ska lägga mig i soffan och titta på Mot alla odds nu på svtplay, jag älskar den serien och jag blev jätte glad när jag såg att dom hade gjort en säsong 2..

 

Nu blir det en till alvedon.. Aj aj..

 

 





         

Av Mikaela Billström - 2 april 2013 16:06


Hej !


Jag har varit vaken hela natten pga av tandvärken. Jävla visdomstand. Idag känns det bättre men jag måste boka en tid ändå, gud jag vill verkligen inte.. Nu har jag precis varit på gymmet sedan åkte jag och handlade och skjusade Sara, Mira är hos mamma och pappa så ska gå över och hämta hem henne nu. 

 

Vi hörs senare!!

 

 




 

Av Mikaela Billström - 1 april 2013 17:40


Hej mina fina!


Påsken har varit lugn och fin, vi har grattat farfar, ätit påskmiddag hemma hos Mickes föräldrar och varit på Opus. Vi har även gått långa promenader och åkt till Birsta och shoppat. Idag har jag haft tandvärk för första gången så har mest legat framför teven hela dagen, blir det inte bättre imorgon så får jag bboka en tid hos tandläkaren. Suck.. Jobbigt..jag hatar verkligen tandläkaren.


Micke åkte precis till stan för att köpa lite Max mat, som pricken över I;et efter denna onyttiga helg.  






Middag hos farmor och farfar



 



Min älskade trollunge.



 



Älskade farfar



 



Mira fick påskägg av farmor och farfar. Jätte fina kläder och roliga leksaker.



       

Hahaha gosen min.



  


Middag på Opus igår med mamma och pappa.




Imorse kom pappa över och vi tog fram utemöblerna och satt oss i solen och åt lunch. Vi gjorde iordning pannkakor med hallon sedan satt vi och njöt i solen.



 






Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards