Direktlänk till inlägg 17 oktober 2008

Pigge

Av Mikaela Billström - 17 oktober 2008 16:54

hej!


Idag har jag legat till kl två typ, kunde inte somna i natt, det var helt omöjligt:)När jag vaknade fick jag skynda mig till banken för att sätta in pengar på en tjejs konto, jag har köpt en vård-bok på blocket.

Sen hem och städa. det såg ut som nån hade släppt en bomb här hemma.

Sjukt igentligen att man kan få till så jävligt när man är två vuxna:)


Har köpt Pigge Werkelins Bok "Klockan 10:31 på morgonen i Kaolak"

Har läst boken men jag kunde inte låta bli att köpa ljudboken.

Jag rekomenderar er att läsa/lyssna på denna bok, Efter ni har gjort det så kommer ni garanterat att uppskatta det ni har. Pigge är en hjälte, låter säkert helt sjukt klyschigt men han är faktiskt det.

Att vara i ett helt främande land med sina två små barn och sin fru och plötsligt kommer det en stor vägg med vatten och splittrar hela familjen.

Det tar Pigge ungefär fem veckor att samla ihop hans döda familj och få återvända till Sverige. Det han går igenom är så groteskt och vidrigt att man inte kan föreställa sig det, men ändå fortsätter han dag efter dag .

Sverige ger honom inget stöd, vart han än ringer ber dom honom att vänta, eller att återkomma. Han måste helt enkelt ta saken i egna händer.


Nu måste jag hoppa in i duschen för att ge mig av in till staden för att hämta majkel, sen ska vi ut på birsta och shopa lite.

Måste ringa ut Maia också, har glömt bort det hela dagen.


Imorgon blir det jobb.


PussenBye.

 
 
Ingen bild

Maijs

18 oktober 2008 13:05

Ja tänk om folk kunde uppskatta det dom har... allt för vanligt att de inte är så!! speciellt relationer... jag känner mig så jävla ensam just nu så om du bara visste!! puss

 
Carogiin

Carogiin

18 oktober 2008 22:04

Läs "När livet stannar".. handlar om en mamma som var med i Tsumnami. Jätte bra! Hmm, skulle dra hem nu ikväll men ja.. om du läser bloggen kanske du förstár. SÖkt universitet till váren, se om ja kommer hem permanent. saknar dej!

http://caroliinee.bloggagratis.se

 
Ingen bild

ms

19 oktober 2008 01:23

Pigge är då ingen hjälte :). Att bara nån vecka efter man kommit hem stå i tv och säga att man ska skaffa nya barn så snabbt som möjligt får mig att tro att han är lite sjuk.
Sen att göra reklam också mitt i tragedin för sitt flygbolag gör det inte bättre.

Hur som helst kan det vara en bra bok, Men nån hjälte vette fan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikaela Billström - 23 april 2014 13:43


Hej mina fina!   Jag har en liten bloggpause nu, har ingen lust att skriva helt enkelt men ni som vill får gärna följa mig på min instagram Mikaelans_ heter jag där .    Jag kommer snart tillbaka.   All kärlek till er     ...

Av Mikaela Billström - 11 april 2014 20:02

Härliga Fredag!   Imorse kom syrran hit och vi bestämde oss för att åka in på stan och kolla lite men innan vi åkte gick vi bort till lekparken där Tessan och Wille var och lekte. Vädret var helt fantastiskt och man känner verkligen att våren lig...

Av Mikaela Billström - 11 april 2014 19:56

När älsklingen kom hem så hade han presenter med sig till mig och musslan        ...

Av Mikaela Billström - 9 april 2014 20:12


  Uppdrag granskning går just nu på SVT och dom tar upp fallet om Christina Hedlund som åkte till Polen för att göra en bröstoperation. Kliniken som utförde operationen var en skandalklinik och Christina är nu skadad för livet, hon är ett "vårdpake...

Av Mikaela Billström - 9 april 2014 12:17

 .. Som den sämsta mamman jag är så glömde jag helt bort att Mira hade tid hos BVC idag.. Vi satt hemma och åt lunch och då slog det mig att FAAAN.. Marlene som är hennes bvc sköterska gav oss en ny tid och sa att det inte var någon fara då det är så...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards