Alla inlägg under november 2009

Av Mikaela Billström - 20 november 2009 23:57


Tjingelingen!


Har precis kommit hem från statoil. Har hyrt två filmer som vi ska titta på nu.

Idag har vi varit en sväng på Birsta och shopat, det visade sig också att några från Idol var där. Tur att jag hade med kameran (Idol nörd som jag är).


Hittade iallafall ett par Stövlar, en skiva och några nagellack. Efter Birsta åkte vi på ica för att köpa lite fredags gott :)


Bjuder på lite bilder -


 


Träffade på Mamma Linnea Helena och Annie på Birsta.



Mina nya fina nagellack.



   


Mina nya stövlar som faktiskt kommer ifrån Dinsko, inte riktigt min affär men jag tyckte om dessa skor. Ca 550:-, som hittat med andra ord.



 


Snuffsen och jag äter på Birsta city.



 


Mamma och Annie lär mörda mig för att jag publicera denna bild, men jag tyckte den vart bra.



 



Haha, ja,vad ska man säga.. Ni kanske känner igen dom här?


   


     


Finally!!Nu är den färdig. Visst vart den snygg?Har bara kastat på några kläder för att se hur det blev och jag är hel nöjd. Nu har jag ett till ställe att hänga mina kläder på..Fan, jag måste verkligen rensa ut en massa gammalt. Varför är det så svårt att skiljas ifrån just kläder?hmm..

Av Mikaela Billström - 19 november 2009 14:07


Ojoj, Jag som tyckte att lilla Eddie var lite små homo och en smula fjollig men min uppfattning ändrades lika fort som dom här bilderna publicerades-



 








    



Plötsligt har jag tagit tillbaka allt jag har sagt..

Av Mikaela Billström - 18 november 2009 21:41


Godkväll!


Blev inge jobb för mig imorgon då killen som jag ska jobba för är sjuk. Synd, jag hade sätt lite fram emot det.

Men åh andra sidan så behöver jag plugga så det gör egentligen inget,.Får göra inskolningen nästa vecka eller nått.


Nu står micke i hallen och bygger på min nya klädhängare, han ä sjukt duktig på att snickra och greja.

Jag lägger upp en bild på den när den är färdig.


Ikväll ska vi bara mysa och titta på paradise hotel. Ska göra en inpackning från kerastas. Enligt mig så är det dom bästa hår produkterna och speciellt för dem med blonderat hår som är lite torrare än normalt. Gör man en inpackning från kerastas så blir håret helt underbart sedan, ska även smörja in mig med CK body lotion som också är en favorit.




 


Min nya kofta som jag älskar, den passar till det mesta och är varm och skön. Finns att fynda på hm för ca 400:-. 

Som hittat. Så typiskt Chanel, igår kämpade jag för att få en fin bild på henne med hennes nya jacka men hon total vägrade, men nu när jag skulle knäppa ett kort på min nya kofta, ja då går det bra att vara med när hon vet att jag inte vill ha med henne. Flört





  



Chanel med sin nya vinterjacka. En urdålig bild med blå ögon men jag hade inte så många att välja mellan. 

Av Mikaela Billström - 18 november 2009 13:31



Idag har jag en grym huvudvärk som inte vill ge med sig alls. På bordet ligger det en bunt med uppgifter som jag måste ta tag i.. Jag måste även in på Freesks sen och hämta lite artiklar till min kläd hängare. Micke ska bygga en sån där som finns i butikerna som man hänger kläder på. En sån som man har stående framme i tex sovrummet för den är så het. Väldigt praktiskt också, man hänger bara upp kläderna där isället för att vika in dom i något skåp.

i walk-in garderoben som Micke gjorde i ordning till mig finns det ingen plats kvar för den är fullproppad med handväskor..:)Min egna lilla samling. Hittade en kuvert väska i Sthlm från DKNY som jag är sugen på att köpa, vi får se nästa gång jag åker ner. Var in på sexy.se igår och beställde en mjukdress därifrån, funderar på en Bh också men det är så jäkla svårt att veta hur den sitter om man inte får prova den först.



Ne, jag hinner inte med att skiva mer nu.


    



Av Mikaela Billström - 17 november 2009 18:46




Idag klockan två fick Tina och Micke sin lilla Tindra.


Längtar tills vi får se underverket.





tinatova   

Av Mikaela Billström - 17 november 2009 14:02


Har mycket som jag skulle uträtta idag när jag väl var ledig men jag har inte ens kommit in i duschen än..typiskt.

Har iallafall gjort klart mitt arbeta om pri peri och postnatalt utvecklingsstörning så nu hoppas jag att min mentor uppskattar det och ger mig högsta betyg..Måste plugga hela kvällen också, känns så där..


Fick ett brev från Sundsvalls kommun idag om att jag var lasad vilket betyder att jag har jobbat tillräckligt länge inom kommunen så jag har förtur till anställning/vik. Det är ju jäkligt bra.


På torsdag ska jag följa med som elevassistent på Skvadern tillsammans med Helene, det kommer att bli intressant.Glad



Ne, nu måste jag fräscha till mig och dra in till stan. Chanel har lagt sig i mitt knä och jag vill egentligen inte väcka upp henne men jag måste, bhuuhu..Jag känner mig som en känslokall idiot när jag måste göra det.


Uppdaterar lite pics senare.


xo.


Av Mikaela Billström - 16 november 2009 19:29


Idag hade jag bara två lektioner på skolan så jag slutade efter lunch. Jag åkte på Freesks och hämtade upp Micke sen drog vi till donken och åt. Eller åt och åt, jag får seriöst inte i mig någonting som kommer därifrån. Vet inte varför men jag får en liten äckel känsla av det.. Men det går snabbt att bara svänga in i driven och köpa nått lätt.

anyhow, när jag kom hem ifrån skolan så somnade jag och vaknade inte förnst halv sex så då var det bara att kasta sig in i bilen och åka på ica för att handla middag. Jag har alltid maten klar till Micke kommer hem, inte för att han förväntar det (långt ifrån) men för att jag tycker att det är min "uppgift" och att han jobbar hårdare än mig.

Därför ser jag alltid till att det är städat och att maten är klar när han väl är hemma. Sen får man ju bättre tid med varandra om vardags sysslorna är gjorde..


Imorgor är jag LEDIG, ska ha en sovmorgon sen ska jag ut och fixa lite ärenden i Birsta. Måste ringa Helene och kolla vilken dag vi ska ha inskolning också, tänkte ha det nått i veckan..Funderar på att jobba några pass i hemvården nu i November också eftersom jag inte får något CSN bidrag i december..Ärligt talat så känns det inte så jäkla kul att gå dit igen och jobba men det handlar ju bara om några pass, förhoppningsvis så vaknar jag inte upp om 20 år och fortfarande är kvar där (som många andra) :)Hoppas på att Ellenore ska ringa nått också så jag får nått pass hos dom.Det hade varit greate. 


Just nu lyssnar jag på ljudboken " En nästan vanlig man", den borde ni läsa eller lyssna på. Jag köpte den innan jag åkte ner till Sthlm, tiden går så mycket fortare när man kör om man har en bra bok att lyssna på.


Den är helt skruvad men ändå jävligt bra, jag rekommenderar er att läsa den...

Efter den boken kommer uppföljaren "förlåt min vrede" som jag har hört också ska vara väldigt bra.


Jag och Micke funderar på att åka till Sthlm igen nu i December och köpa julklappar. Jag älskar Sthlm runt jul, det är en fin stämning. Jag och Micke pratade om att flytta ner faktiskt, vi har bollat med tanken fram och tillbaka..

När jag ska fortsätta plugga så bor jag ju bättre i Sthlm än i Sundsvall egentligen och Mickes företag är ju riktat emot sthlm och inte Sundsvall.. Men det är ingenting som kommer att hända nu i sånnafall, om det nu händer över huvud taget. Glad


Mamma skickade nyss Sms och klagade över att jag lägger ut fula bilder på henne, vilket jag inte tycker att jag gör.

Så därför kommer nu en fin bild på min lilla mamma. och även pappa :)


( jag förbannar min mamma att jag inte fick hennes pigment)


mammapappa   


Oj, klockan har bara rusat iväg så nu måste jag börja med maten och väcka upp Micke som har tagit en powernap.



Tjingeliing.




Av Mikaela Billström - 14 november 2009 19:14


Vi tog en taxi till Kungsholmen och gick på hund cafet/affären Small to big som Elin hade rekommenderat oss om.

Vilket otroligt härligt ställe, det första vi mötes av när vi kom in var ett gäng hundar som var där och fikade med sina mattar. Det fanns en lite Chihuahua där som såg ut precis som Chanel fast hon var mycket ljusare. Hittade iallafall en perfekt jacka till lillstumpan. En rosa/svart med huva. Inne på cafet satt även skådisen Claudia Galli med hennes hundar och fikade, hon hade världens sötaste mini hund som var sjukt social.


Eter det tog vi en promenad in till centrum för att fortsätta våran lilla shoping runda.


Har köpt ett nytt minneskort så jag ska knäppa lite så lägger jag upp lite bilder när jag kommer hem från bion ikväll..Hoppas att 2012 är lika bra som vi tror att den är Glad


Nu måste jag fräscha till mig.




Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards