Alla inlägg den 4 mars 2009

Av Mikaela Billström - 4 mars 2009 21:42

HejHej!

 

Jag har stressat från morgon till kväll idag, nu sitter jag hemma och kollar på efterlyst. Dem har ett stort repotage om Caroline Stenvall och om Psykot som mördade henne. Han bara ljuger, och ljuger, och åter ljuger.

Han gör mig riktigt irriterad även fast jag vet att han inte är värd det.


Jag tycker att han kan slå sig ihop med en annan mördare härifrån, dem har Verkligen mycket gemensamt.


Även fast jag är ledig imorgon ska jag ställa klockan på 07:45 för jag ska se på nyhetes morgon. Det är en tjej som ska vara med och berätta om hur det är att leva med obotlig cancer och dessutom orka vara mamma arbetskamrat fru och vän samtidigt. Jag har följt hennes blogg väldigt länge så det känns lite som ett måste att se det.


Läs hennes blogg här : 

http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman//


Mamma och pappa var här ikväll, jag klippte pappas hår sedan kollade vi på massa bilder, blandannat bilder från våra utlands semestrar.

Kändes så skönt att kolla på bilderna när jag vet att det bara är ett litet litet tag innan vi ska åka igen:)Sol, vita stränder,och god mat. I like.


Nu ska jag återgå till efterlyst.


Kisses




Nathalie,Idag har mina tankar gått till dig.

All prat om Carolines Stenvalls mördare sätter i gång alla gammla minnen som jag har placerat  så långt bak i huvudet som det bara går.

Men dom dåliga minnerna övervägs utav dom fina och positiva.:)

Hoppas så att du har det bra .



Av Mikaela Billström - 4 mars 2009 11:27


Vaknade tidigt imorse av att några karlar plingade på, dem skulle kolla om våran fläkt var okej. Sen somnade jag om igen tills Micke kom med frukost på sängen. Jag känner mig fortfarande dålig men klart mycket bättre än förut. Jag skulle ha åkt in till stan idag, skulle hämta Maijsan på travet när hon slutade men jag vet inte om det blir för sent då micke ska åka till verkstaden senare. Vi har juh två bilar nu men den "gamla"saaben har vi inte kört på länge nu så batteriet har dött i den. Ska ta en dusch och se hur jag känner mig.


 Nu sitter jag i sängen tillsammans med Charles och tittar på Wallander.

SKa ta tag i mig själv sedan och plugga klart, jag har ganska mycket att göra nu under sportlovet. Har en hemtenta ochså i psykologi som ska in på måndag:(Känns väldigt tärt..


Men nu kallar duschen.


Vises.




Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards