Alla inlägg under oktober 2010

Av Mikaela Billström - 22 oktober 2010 18:06


Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie





Av Mikaela Billström - 21 oktober 2010 21:27


Kom precis hem ifrån jobbet. Var grymt skönt att få komma hem och bara lägga sig i soffan och mysa.


Ser just nu på lyxfällan där Venita ifrån Bartenderskolan är med, oh jisses - den tjejen verkar verkligen ha huvudet på skaft. Men hon är ändå super söt och hon verkar genuint snäll, rakt igenom. Hoppas det löser sig för henne iallafall.


  

Av Mikaela Billström - 21 oktober 2010 10:53

Hej mina fina!


Jag tänkte passa på att slänga in ett inlägg innan jag ska iväg till jobbet. Igår gjorde jag  mina första 10 timmar på ett nytt jobb, det funkade bra tycker jag. Det var annorlunda men det känns skönt med nått nytt. Klockan 1200 börjar jag igen och slutar inte förnst 2200 ikväll, med andra ord ett rätt långt pass men det ska nog gå bra.


Jag har sagt till mig själv att fixa tågbiljetterna till Sthlm nu i två veckors tid men har inte tagit för mig det än så ikväll MÅSTE jag göra det. Är ju bara två veckor kvar innan vi åker och det ska bli så himla skönt.



Ne, nu måste jag äta något innan jag far iväg på jobbet  


  

Av Mikaela Billström - 19 oktober 2010 16:33

  


Ett armband ifrån Efva Attlings nya kollektion. Armbandet är lite ovanligt om man tittar på Efvas andra smycken men jag gillar att hon blandar lite klassiskt med lite nytt.


Grymt snyggt armband.. 

Av Mikaela Billström - 18 oktober 2010 21:02

Godkväll!


har varit en fullspäckad eftermiddag. Har ett litet projekt med mamma och pappa som vi håller på att fixa lite med. Ska berätta vad det är när jag vet om det blir av eller inte men jag kan berätta att det har med en flytt att göra..   



  


Sedan har jag ett stort dilema med Charls (min chihuahua). Han har blivet lite typ personlighetsändrad. Han kissar inne minst två gånger per dag och när jag tar han i örat och ska sätta han på plats så visar han tänderna. Varje gång han känner sig trängd så visar han tänderna, han har även blivet sur på Nellen. Hon får knappt komma upp i soffan när han ligger där. Idag när jag precis hade tagit en dusch och gick ut i hallen så ser jag att Charls står böjd över mina nya Fredd Perry skor. Jag såg först inte vad han gjorde men när jag kom närmare så står hundjäveln och pissar rakt ner i min sko..När jag närmar mig och ska ta i han så gissa vad ha gör?visar tänderna.. Vad gör man?Jag vill ju inte ta bort honom men det känns som att han har blivet personlighetsändrad.. Jag ska ge det några veckor till och hoppas på det bästa annars ska jag kontakta en hundpsykolog och se om jag kan få nån hjälp för det här funkar verkligen inte..


  


Imorgon ska jag ringa mäklaren och köpa ett par nya inne skor som jag ska ha på jobbet.



Av Mikaela Billström - 18 oktober 2010 13:00


Förlåt för usel uppdatering. Har jobbat hela helgen med en sjukvärk i ryggen men det har faktiskt gått förvånansvärt bra.  Jag har haft Jersey shore maraton nu sedan igår och herregud vilken dramatik, Paradise hotel framstår som rena bomlibompan bredvid Jersey shore.

Kungarna av Tylösand är en dåligt copycat av just Jersey shore, ingen annan som har tänkt på det?


Nu ska jag återgå till soffan och fortsätta se den underbara serien, idag på min lediga dag behöver jag en stor dos utav dramatik.. 


  

Av Mikaela Billström - 15 oktober 2010 20:29

Tjingeling!


Efter jobbet idag hämtade mamma och pappa upp mig sedan åkte vi till Hudik för att shopa lite. Kom hem för en stund sedan och har nu tänd ljus i hela lägenheten och ligger med mina små chihuahuaor i soffan och äter ostkrokar och en massa godis.


Skulle var ledig i helgen men har fått tagit på mig att gå ut ändå.. Men men.. Börjar ju på en nytt ställe på Onsdag. Ska bli kul att prova på något nytt även fast det är inom samma branch.


Åter till idol.. 


Xo M




  

Av Mikaela Billström - 14 oktober 2010 02:16

  


Gud,vilka underbara människor..Allt kändes tungt men när jag nu satt på tvn för att titta på Glada Hudik teatern fick jag en härlig känsla i kroppen.. Dom här glada och underbara människorna är verkligen en färgklick i den här alldeles för gråa världen..

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards