Alla inlägg under april 2011

Av Mikaela Billström - 20 april 2011 14:12


Vaknade i morse och hade en fruktansvärd värk i magen. Tvingade mig själv ut med hundarna så dom fick kissa sedan dess har jag legat i soffan. Kollar just nu på en film som heter "Fyra år till" och den är faktiskt riktigt bra. Sara kommer snart hit så jag ska tvinga henne att gå och köpa en sallad till mig. Jag är så himla hungrig så jag skulle kunna äta vad som helst.


I morgon börjar påsken, gud vad tiden går fort.. Middag hos Mickes föräldrar i morgon sedan middag hos mamma och pappa på Fredag..:)


Lite bilder från från påsken 09-10.


 

Mamma jag och syrran..


 

Min fina lilla mormor






Jag och farmor som inte har någon kontakt längre och nog aldrig kommer att ha det heller.












  


Annie och Fredde







Mor och far <3








Once upon a time..



 


Jag Charls och min älskade lilla syster..









 





Mammi



   

Annie och älskade lilla Clio som vi var tvungen att ta bort för 9 månader sedan. Saknar dig Kiafia..

Av Mikaela Billström - 18 april 2011 22:56


Idag har jag bara legat hemma i soffan och tittat på en massa drama. Har hittat en massa godingar på nätet och jag är helt lost. Annars har jag bara varit ute med hundarna och städat lite. I morgon är ledigheten slut för då ska jag jobba igen men det ska faktiskt bli skönt, jag har varit ledig i tre dagar nu så det får räcka.


 

Drama i kubik ..



Nu ska jag fixa mitt nytvättade hår så det är fint tills imorgon men först blir det lite soffmys med Snuffsen.




Idag tänkte jag på en sak som en gammal dam sa till mig.

Hon sa "Alla träd växer inte till himlen "


Och hon har helt rätt..Klart hon har det.

Av Mikaela Billström - 17 april 2011 17:54


Blev en två timmars promenad idag i det underbara vädret. Charls fick följa med för vi behöver få ner han lite i vikt, nästan 6 kg är rätt mycket för en "liten" chihuahua. Chanel fick stanna i Volmsta hos Hasse och Anette för hon orkar inte gå så långt.


 



Fick höra mer grejer om Mr A idag. Haha, det börjar bli väldigt  komiskt.. Karln är inte bara psykiskt sjuk, han är en mytoman och en spåtant också. Inte illa, inte illa alls..


Av Mikaela Billström - 16 april 2011 19:23

 



Kom hem för en stund sedan och när jag slog på tvn för att slö titta lite så såg jag till min stora förtjusning att filmen  10 orsaker att hata dig gick på kanal 5. Jag och syrran har nog sett den filmen 50 gånger men den var lika bra varje gång.


Heath Ledger har en av huvudrollerna och det är han som gör hela filmen enligt mig. Han var en fantastisk skådespelare..


Om ni inte har sett den så är det på tiden att se den nu. ;)


Nu ska jag göra mig i ordning inför bion.


Av Mikaela Billström - 15 april 2011 19:17


Jag kan inte för allt i världens förstår varför så många har börjar pierca sig i underarmen. Det ser ut att göra så jävla ont och det är enligt mig inte ett dugg snyggt. Tycker det ser helt vrickat ut. Många har även börjat att sätta piercingar runt bröstkorgen och nyckelbenen och jag tycker faktsikt att det ser otäckt ut. Fan, tänk när man bara ska krama om någon så kan man ju fastna och slita upp piercingen. Ajaj..


   (Bild från googel)



Herregud, jag kanske är gammal nu men vad är det för fel på ett smycke i naveln?



     

Av Mikaela Billström - 15 april 2011 16:42

Kom precis hem efter en lång promenad. Är lite seg i benen men ska ändå ta på mig skorna och springa bort på affären och handla hem lite gott tills ikväll. Pappa ringde nyss och erbjöd sig att byta däck på min bil, synd bara att jag inte har några sommardäck.

Jag köpte nya sommar och vinterdäck men dom fick mamma med när hon köpte min gamla bil. Måste lämna in bilen på service också så det lär bli en billig historia.. :(

Så typiskt, varför kommer alla tunga räkningar samma månad?Ni som inte har bil kan skratta hela vägen till banken för det är fan dyrt. Ska skaffa mig en gammal fiat Uno eller vad dom heter, :)Ne fy, jag älskar min bil så den är värd all möda.


Ha en fin helg mina raringar ..




      

Mina små odjur ute på äventyr 




    

Challe Balle är andfådd 










Jag och Charls myser i solen..


 

Av Mikaela Billström - 15 april 2011 13:17

Hej på er!


Kom precis hem ifrån jobbet så nu gör jag helg. Är ledig hela helgen så det känns underbart, det ska även bli jätte bra väder .. Funderar lite på att gå på Scream 4 premiären ikväll, jag älskar Scream filmerna så jag har längtat efter denna film..



Nu ska vi ta en promenad så vi syns lite senare..



Av Mikaela Billström - 14 april 2011 12:47

Hej Hej!


Tog en promenad i morse tillsammans med hundarna ute i det underbara vädret. Det är 11 grader varmt idag och rabatterna börjar blomma. Det är helt underbart och man blir så pigg och glad. Ska börja springa lite nu och inte bara promenera. Blev lite motiverad utav Ellinor igår på jobbet när hon berättade att hon skulle springa hem. Ska försöka gå ner till 67 kg igen så jag måste börja fokusera lite nu. Härligt att fotbolls säsongen drar igår snart och är det någon utav er mina fina läsare som är sugen på att vara med så hojta till. Vi har ett jätte härligt lag och vi har grymt roligt :)


Ne, nu ska jag ta en dusch och hitta på något.


Ut i det underbara vädret med er..


 


Tog bara ett kort ifrån min iphone. Det ser ut som ett bomb nedslag i bakgrunden..




"ingen som tvingar dig att titta på skiten, byt kanal om det stör dig då"


- Ja du, du lever inte som du lär. Samma sak gäller ju här också. Du behöver inte läsa om du inte vill ..  Din anonyma fegiiis.



   

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards