Alla inlägg under april 2011

Av Mikaela Billström - 8 april 2011 20:07


Hej Hej!


Jag mamma och Annie åkte och hälsa på mormor idag på eftermiddagen. Vi hade köpt med oss en massa gott fika och mormor var väldigt pigg idag. Så himla kul att hälsa på henne när hon har en "bra dag" om jag får uttrycka mig så.


Jag tror hon tyckte Chanel var lite undernärd för när vi inte såg så tog hon sin middag och la den i en blomkruka och gav hundarna. Charls huvud var alldeles för stort med Chanel kunde få ner sitt lilla huvud i krukan. Hon är rolig mormor, även fast hon har en begynnande demens så är hon helt med till och från och när det blir några tankevurpor så är hon enbart charmig. 


 


Chanel 


 


Chanel äter ur blomkrukan 


 


mums..



Min fina lilla mormor tillsammans med Chanel  .


En tragisk sak som hände igår kväll var att när jag skulle lägga mig och tittade på en film . Jag hade kopplat macen till tvn och hade därför laptopen i sängen. Det var ingen bra idé för jag ligger allt annat än stilla när jag sover.  Såklart så sparkar jag ner laptopen i sömnen så nu är luckan lite skev. Så irreterande,.


Nu ska jag kika lite på talang och ringa upp Sara. I morgon ska jag upp tidigt och jobba men jag jobbar bara 7-12 så jag är ledig resten av helgen sedan.


Ha en underbar helg.


Xo M

  


 


Jag är förjävla snygg..


 


Nellen och Micke


Av Mikaela Billström - 8 april 2011 19:50





 

Jag är helt frälst i denna karl, om man nu kan kalla honom för karl för han är allt annat än manlig. Vilken energi och glädje han sprudlar av,man blir så himla glad bara av att se honom.


Ni har väl inte missat Superstylisten Jonas?


Om ni har gjort det så finns alla avsnitten att se på tv3 play.


Ge det en chans. jag lovar att ni inte kommer att bli besvikna..





Av Mikaela Billström - 8 april 2011 12:13


Kom precis hem ifrån jobbet. Jobbade kortdag idag eftersom jag ska jobba i morgon också. Sara är här nu så ska hjälpa henne med lite uppgifter inom sjukvård. Eftersom jag fick högsta betyg i det när jag pluggade så jag är ju den ultimata läraren ;)


Det regnar ute, min hår är blött och det har börjat att krulla sig. Det är det fulaste som finns, krulligt hår. Vissa lockar kan vara fina men inte krull för det ser bara ovårdat och fult ut.


Nu ska jag kolla på senaste avsnittet utav Big brother och mysa ner mig i soffan.



 

Av Mikaela Billström - 7 april 2011 21:17


Var in på Bydalen golv idag och tittade på heltäckningsmattor. Jag har ett fint nytt ek golv i sovrummet men det ser så himla mysigt ut med en riktigt lurvig heltäckningsmatta.


Det finns så himla många snygga heltäckningsmattor, inte sådana som Farmor hade förr utan nya och fräscha. 


Dom här bilderna kommer ifrån googel men dom var väldigt lika hur mitt sovrum ser ut.



 



 



Synd bara att mattan kostade 699 kr/kvadraten så med andra ord skulle det kosta över

10 000 kr för mitt sovrum. Just nu måste jag prioritera annorlunda med tanke på att vi ska resa lite nu till våren. Sedan kanske det är onödigt att sätta in mattan då vi snart flyttar till hus..


Men hur det än blir och vart det än blir så ska jag ha en heltäckningsmatta. Tänk er att sätta ner fötterna på morgonen när man vaknar  på något mjukt och gosigt istället för ett kallt trägolv.


Av Mikaela Billström - 7 april 2011 17:03


Jag hatar människor som aldrig tänker. Jag kan bli så himla frustrerad, man behöver inte vara smartast i stan men man kan ju i allafall fösöka tänka. I går när jag var på ica och stod i kassan så var det en medelålders kvinna framför mig. Hon betalar sina varor och går och ska packa ner dom när hon plötsligt säger till kassörskan "Kan du komma och packa ner mina varor och gå ut med dom till min bil?". Kassörskan säger bara att det inte går för hon sitter ju i kassan men att hon gärna får låna ett vagn eller en korg. Du fnyser idioten åt kassörskan och frågar istället en 80 årig gubbe som står bredvid henne om han kan bära ut hennes varor.  Han svara lite osäkert att han kan hjälpa henne med det. 


Jag förstår inte, hur kan be en gammal farbror att bära sina kassar när hon kan göra det själv?Det var liksom två halv fulla kassar så hon hade ju kunnat bära ut dom i en hand om hon hade velat men hon ville helt enkelt att någon annan skulle bära dom åt henne.


Vilken jävla idiot..Jag kan bli så jävla uppretad.




 

Av Mikaela Billström - 7 april 2011 16:50


Hej mina fina!


Micke har haft fri dag idag och efter han kom hem ifrån tandläkaren i morse så åkte vi in på Birsta för att besöka Telenor och lite annat. Det har varit nå strul med täckningen på iphonen som vi hoppades på att dom kunde fixa. Köpte ett nytt skal och en ny HDMI sladd så jag kan ha skärmen på tvn istället för datorn.  När jag kom hem hade jag fått mitt nya Louis vuitton skal på posten, trodde jag inte skulle få det idag men posten måste ha varit sen. Visst är det snyggt?;)




 



I kväll blir det bara slappning i soffan.  Jag och några av tjejerna funderar på att gå ut på Lördag, var så längesedan sist och det skulle ha varit kul att gå ut och släppa loss lite. 


Den som lever får se..


Av Mikaela Billström - 5 april 2011 20:59


Sitter och tittar på Plastik turisterna, det handlar om svenskar som åker till Thailand för att göra en plastikoperation. Jag hade nog föredragit att operera mig i Sverige, dels för att jag tror att det lättare kan bli missförstånd i tillexempel Thailand. Kirurgerna fattade inte vad patienterna menade utan nickade bara och såg mest sur ut. Jag tror även att om det blir några komplikationer så är det väldigt svårt att få hjälp med det. Jag skulle nog aldrig välja att operera mig i Thailand.. Men jag skulle inte ha något emot att operera mig. Jag har funderat länge på att göra två olika operationer men har gruvat mig en längre tid. 


Tycker helt klart att man ska göra en plastik operation om man mår dåligt över något.

Har man små och obefintliga bröst varför ska man då må dåligt över det när man kan fixa det? 





Några omskriva plastikoperationer 



 


Megan Fox.

Jätte fin före men så otroligt mycket snyggare efter..




 


Den omtalade Heidi Montage

Kan inte säga så mycket mer är - SUCCESS!


 


Fergi

Ännu en lyckad operation 



 


Donatella Versace

Fail, Fail, FAAAIL..



     


Courtney Love

Såg 20 år yngre ut efter hennes operation. Det kunde hon behöva..


 


Amy Whinehouse

Jag tycker personligen Amy är väldigt ful men hennes operation blev också lyckad.

Av Mikaela Billström - 5 april 2011 19:59

 


Jag försöker lära mig själv att göra denna fläta men det är jätte svårt. Speciellt när man gör på sig själv.. Men visst är det snyggt?


Måste öva..


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards