Alla inlägg den 28 augusti 2011

Av Mikaela Billström - 28 augusti 2011 14:35

I går var jag ut på IKEA och köpte lite nödvändigt hem till huset. Vi har ju bara köpt hem renoverings grejer så det behövdes lite upppiffning. Jag var även in på Bista city och köpte ett mineral puder som tydligen ska vara väldigt bra. Eftersom jag får problem med finner varje gång jag har mens så kommer min hy liksom inte ikapp. Jag täcker över det med foundation och resultatet av det blir ju ännu sämre så nu ska jag ge det här en chans.. Hoppas at det funkar bara, det känns som att man är osminkad när man använde pudret.
Nu när jag släppte ut Chanel så såg jag att hela min bil var täckt av gula och röda löv. Nu börjar löven att falla och hösten börjar dra in men för mig känns det faktsikt bra. Jag älskar hösten och när det börjar bli lite kallare ute. Dessutom så gillar jag att ha på mig långa tröjor, jag hatar linnen och t-shirts och det beror helt och hållet på mina tatueringar på höger armen. Det ska bli så skönt den dagen dom är helt borta för jag tycker faktiskt om mina armar och har ingen emot att visa upp dom.
 
Fösta veckan i September för en väldigt speciell känsla med sig. Det är den veckan som Hösten tar över och mörkret och kylan sveper in. Den känslan tar mig tillbaka då vi var i skogen och vandrade i timmar och ropade på dig. När jag tänker tillbaka så får jag en varm känsla även fast det jag vet att det inte är så man borde minnas det. Det är egentligen helt fantastiskt hur en hel by samlades upp och gjorde allt för att hjälpa till.. Det onda kunde inte förstöra det.
Nu ska jag lägga mig i soffan och försöka få bort min huvudvärk. Det var en helt OK kväll igår men jag får betala dyrt för det idag. Jag har laddat upp med lite Gossip girl, jag älskar den serien och jag kan sitta och titta på deras kläder i timmar..
 
   
 
 
 

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards