Alla inlägg under september 2012

Av Mikaela Billström - 23 september 2012 14:03


Ledsen för dålig uppdatering men jag har varit sjuk. Känns dock bättre nu och jag är feberfri men denna förkylning blir jag inte av med. Ledsen att jag har varit dålig på att höra av mig men jag har inte haft någon ork, min prioritet har varit att vila och kolla på film. En vän sa till mig att hennes förlossning satt igång i vecka 37 för att hon hade en feber infektion i kroppen så jag har varit lite orolig för det..


I går lämnade jag hemmet för att åka ut till Timrå med familjen för att titta på folkrace. Var skönt att komma ut lite, vi satt på ett berg och drack varm chocklad och fikade och hade det jätte mysigt. Synd att regnet kom och avlöste så vi var hemma rätt tidigt..




             




Av Mikaela Billström - 19 september 2012 21:55


  



BabyBoboo´s nya hårband.






Av Mikaela Billström - 19 september 2012 21:41


..Herregud, vilken jobbig dag.

 

Jag har varit helt sänkt. Jag har varit lite orolig för att bebisen ska må dåligt om jag är sjuk men min bm sa att vi skulle avvakta och se. Hon ringde mig idag föresten, hon hade försökt få tag på läkaren som satt datumet för mitt kejsasnitt men hon hade inte fått tag på henne så hon skulle försöka få tag på henne imorgon.. 


I morse var jag tvungen att kliva upp tidigt för Varmt hem skulle komma och sätta upp våran nya värmepump. Dom kom vid 08:00 tiden och var här till 10:00 så det gick rätt fort. Alltså, ni kan inte förstå vilken skillnad det blev. Innan dom kom och installerade den så var det 17,5 grader inne, nu har vi 21,5 grader. Det är en stor skillnad och det ska bli så himla skönt att slippa elda i vinter. Det är jätte mysigt att elda men det är väldigt tidskrävande också.




 




Jag måste snyta mig var femte minut, min näsa ser ut som en tomat.. Jag vill verkligen bli frisk nu.:( Charls tyckte inte att jag behövde mina näsdukar så han åt i princip upp tre paket så nu har jag slut :(.. Förbaskade hund <3..




 



Av Mikaela Billström - 18 september 2012 20:50


  





Mycket kan man säga om Snooki men hennes son är bedårande söt.. Lilla Lorenzo Dominic




Av Mikaela Billström - 18 september 2012 20:26


Hej mina fina!


Mår inge vidare idag..Just nu ligger jag nerbäddad och har riktigt ont i mitt bäcken, det är en stor påfrestning att bara resa sig från soffan. Jag har ju varit på sjukhuset och vårdcentralen hela dagen och allt har gått bra. Träffade en läkare imorse som klämde och kände på bebisen för att se hennes position i magen. Läget var oförändrat - hon låg fortfarande på tvären..

 

Vi tog sedan prover och gjorde massa andra hälsokontroller för att allt sånt ska vara klart inför min operation. Sedan träffade vi narkosläkaren som berättade lite praktiskt kring själva operationen sedan fick vi gå upp på förlossningen och träffa en barnmorska för att få bekräftat vilket datum det skulle bli..

 

Min barnmorska och Aurorabarnmorskan sa att det skulle ske 7-10 dagar innan beräknad förlossning men vi fick den 16 Oktober som förlossningsdatum,alltså endast 3 dagar innan vårt utsatta datum.


Träffade min bm på vårdcentralen för lite kontroller efter jag hade varit på sjukhuset och jag berättade för henne vilket datum vi hade fått. Hon tyckte det var väldigt konstigt då vi bode få en operationstid runt den 10 Oktober. Hon skulle ringa sjukhuset imorgon och fråga hur dom tänkte kring detta datum så vi får väl se om jag får ett annat datum. .

 

Jag vill gärna ha ett tidigare datum så jag håller tummarna för det. :)

 

 

 

 

 

 

 


Det är sjukt jobbigt att vara sjuk..Och i morgonbitte kommer det några hantverkare som ska sätta upp våran nya värmepump. Hoppas att jag tar mig upp ur sängen då för det är bara jag hemma..Bara tanken känns jobbig..




Ne, nu vill jag må bra..helst nu på engång!NYSS!!




Av Mikaela Billström - 17 september 2012 20:58








Detta hoppas jag att jag slipper..



HAHAHA..



 

Av Mikaela Billström - 17 september 2012 20:47


Hej hej hallo!


Har legat i soffan och halvsovit hela dagen och nu känns det lite bättre. Micke kom hem med tidningar, godis (kinderägg och mentos) och frukt förut. Micke är inte heller pigg så vi har nog smittat ner varandra.. Typiskt. Är lite små nervös inför morgondagen, försöker inte tänka på det men det är inte så lätt :).. 



Micke knäppte precis ett kort på min mage. Jag har väldigt svårt att acceptera min storlek av mage, jag går in i saker hela tiden och försöker få på mig kläder som jag hade för 6 månader sedan. Min hjärna har inte riktigt fattat hur stor jag faktiskt är nu :).

 

 


Men det är bara ca tre veckor kvar nu och det känns ganska bisarrt,minst sagt.




 

Av Mikaela Billström - 17 september 2012 15:53



Ligger just nu i soffan med Charls och Chanel och fryser. Även fast jag har täcke och filt så är det kallt..Min hals är också svullen så jag tycker förbannat synd om mig själv just nu. Inte nog med att man är höggravid så ska man behöva bli sjuk också. I morgon ska vi träffa läkaren hela förmiddagen sedan på eftermiddagen ska jag till bm för kontroll så jag hoppas att jag är lite piggare då.


Nu blir det "The real housewives of New Jersey".. Hoppas att Micke kommer hem snart :(.. 

 

Bhuuuhu.

 

 

 

 

 

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards