Alla inlägg under september 2012

Av Mikaela Billström - 7 september 2012 14:57





Indahjälpen startades strax efter tsunamikatastrofen de 26 december 2004. Syftet är att ge direkthjälp till drabbade barn och unga kvinnor i Khao Lak området.

 

Indahjälpen har fått sitt namn efter smyckestillverkaren inda design, grundat 2003 av Linda Gudmundsson. Linda omkom i tsunamin utanför Khao Lak tillsammans med sin dotter Mira och sin pappa Göran. Lindas designade smycken kommer att fortsätta tillverkas av hennes familj och säljas till förmån för indahjälpen.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Alla behöver en egen skyddsängel.

 

 


Små änglar 10 - 40 mm långa tillverkade av pärlor, stenar, glas och silver. Fästes med karbinlås på en halskedja, armlänk, mobilen eller som örhänge. Finns i alla färger.
Bär en egen ängel eller ge bort den till en annan ängel du känner.
Det är lätt att skaffa sig en: Skänk 100:- till Indahjälpen så kommer den flygande till dig!


Postgiro 152 28 33-1 
Glöm inte att uppge ditt namn och adress

Ring eller maila gärna om du har frågor till
indahjalpen@yahoo.se

08 7900900 eller 072 2525790




 

 

Mira är ett namn som fastnade i mitt huvud när jag för första gången läste om den fruktansvärda tsunami katastrofen 2004. Jag fastnade för en liten tös som hette Mira 1 år som tillsammans med sin mamma Linda var försvunnen.  Dom hade varit på stranden när vågen kom..

 

Mira hittades åtta månader senare..

 

 

Nu ska jag köpa en skyddsängel till min lilla Mira i magen, ängeln ska få hänga ovanför hennes säng.

 

 

 

 

 

 

 

En bild jag tog från Indahjälpen.se. 

Mira 1 år.

 

Vid kortet står denna text -

 

Det ofattbara hände på en fjärran strand

Men mamma och jag höll varandra i hand.

 

  
 

 

 

 

  
 

 

Av Mikaela Billström - 7 september 2012 12:26


Igår fick jag hem min nya Burberry body med posten. Det lilla tygstycket är nog det sötaste jag någonsin har sett, är super nöjd och glad över att jag valde den. I går hämtade jag och mamma vagnen på Barnens hus så nu står den här hemma i hallen. Den är jätte fin och jag längtar tills vi får börja att använda den. Slänger upp en bild på den sedan..


Jag har sovit till klocksn 10:00 idag men jag är fortfarande så himla trött. Jag sover så dåligt på nätterna för jag vaknar varje gång jag ska vända mig. Det är synd om Micke för han måste ju vakna så som jag håller på.. Vi brukade alltid skeda förut men det går inte så bra just nu då jag far runt som ett yrväder.






       



Av Mikaela Billström - 5 september 2012 18:59





Jag är så tacksam..





 

Av Mikaela Billström - 5 september 2012 18:47


Dagens HISS!  

 


I morgon kan jag hämta min barnvagn. Ska blir skönt att få hem den nu och provköra den lite.


Jag mamma och Annie var i skogen med hundarna i morse och då såg jag en orm. Jag tyckte det var helt fantastiskt då jag typ aldrig har sett en orm ute i naturen förut. Chanel hoppade dock på ormen och jag fick nästan en hjärtattack för jag trodde att hon skulle bli huggen.. Hon är fan inte rädd för någonting lillgumman.



 




Dagens DISS!  



Det ultimata sättet att förstöra dagen är när man finner en räkning i brevlådan på 4019kr från kommunen..Förstår inte varför jag har fått den över huvudtaget..Jag hatar verkligen när man får såna räkningar som man inte har räknat med. Jag hade kunnat köpt Gucci skötväskan för dessa pengar istället för att hålla Sundsvalls kommun under armarna.


Tappade även min iphone i golvet för 1000 gången så nu sjönger den nog på sista refrängen..





 

Av Mikaela Billström - 4 september 2012 23:34


Ikväll gipsade Micke min mage. Han var en naturbegåvning och avnjutningen blev helt perfekt :)En riktigt schyst idé och ett fint minne att ha kvar av sin graviditet.



Jag köpte gipset på Panduro för 189 kr.





            

Av Mikaela Billström - 4 september 2012 23:08







Kolla vilken gudomligt underbar body jag har köpt till lillan.




Burberry it is !!:)




 

Av Mikaela Billström - 4 september 2012 16:51


Hej Hej!


Har precis kommit hem från stan och ska strax hoppa in i duschen för att sedan åka hem till syrran och gratta henne. I morse var jag hos barnmorskan och allt såg bra ut. Magen hade inte växt så mycket, 1 cm på två veckor men det kunde bero på att hon ligger på tvären. Hon verkar gilla att ligga så för hon verkar inte ha några som helst tankar på att vända sig. Min bm sa att hon nog hade lagt sig i position där och att jag måste få hjälp av en läkare för att  försöka vända henne om jag inte vill göra ett snitt.



Nu måste jag göra mig i ordning. Vi höres lite senare istället.


POK




  


 

Hittade Charls på övervåningen liggande i babygymet :)!!







Av Mikaela Billström - 4 september 2012 07:50








Hej mina fina!


Jag och hundarna är uppe med tuppen idag. Mickes alarm ringde klockan 0600, jag försökte somna om men då började magen hoppa upp och ner för då hade lilltjejen svalt fostervatten och fått hicka så då var det bara att kliva upp. Sitter nu med Chanel i famnen och äter frukost och tittar på Vakna med the voice. Ska ju till bm klockan 0900 och mamma ska följa med för vi ska direkt in til stan sedan. Har fått en inköpslista av älsklingen som jag ska fixa, vi renoverar just nu det stora sovrummet så vi måste ha lite lister och annat dit.Vi funderar på att flytta vårat sovrummet dit in sedan för det är mycket större än det sovrum vi har idag. 

 

 

        




Föresten..

Jag har inte fått några bristninga på magen än vilket jag är väldigt glad över, Jag har bara fått små små vita strimmor på höfterna som knappt syns. Jag använder ett stick som Helene tipsade om som heter  Cocoa butter pregnancy stick från Body shop och jag tror faktiskt att det fungerar. Det ska göra huden med elastisk och mer fuktig och doften av cocous gör ju inte saken sämre. Micke smörjer in varje kväll så det har blivet en liten vana :). 


Ett tips till er som ruvar !




 




 


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards