Alla inlägg under februari 2013

Av Mikaela Billström - 17 februari 2013 01:00


Hej Carina!


Vad roligt att du gillar min blogg. Jag ska försöka svara på dina frågor så gott det går:)


 

1. Vad uppskattar du hos dina vänner?ge mig tre egenskaper.

Den var svår..

1. Bra lyssnare

2. Att man försöker ge någonting tillbaka, te.x Om jag frågar om personen vill hänga med på saker och jag aldrig blir tillfrågad tillbaka om jag vill följa med. Det är sårande.

3. Ställer upp och tar sig tid.



2. Har du många nära vänner?

Ja, jag har många vänner. Jag umgås med många vänner nu under min mammaledighet och det är skönt att ha vänner med bebisar i samma ålder som Mira. Man har många tankar och funderingar som man kan dela med varandra. Jag är mer för kvalite än kvantitet. 


3. Kommer du och din man vara tillsammans hela livet tror du?

Ja, det tror jag. Det var tänkt så ialf ;)!Jag har aldrig träffat en finare människa och jag är så trygg med honom.


4. Vill du ha flera barn?

Jag tror att jag vill ha en till men det får ödet bestämma, blir det inte så är jag mer än nöjd.


5. Hur många kg har du gått ner sedan graviditeten?

Jag har inte vägt mig sedan jag blev gravid. Jag sa till min bm att jag inte ville veta min vikt och hon tyckte jag var helknäpp. Jag mäter iställer, eller jag använder mina "smaljeans" som tumstock. Dom ska jag i men det är fortfarande lite kvar. Jag jobbar på det ;)


6. Dina bröllopsfoton är magiska. Du var fin i brunt hår, inga planer på att go back?

Åh, tusen tack fina du. Många säger att jag passar i brunt men saken är den att jag alltid ångrar mig efter ett tag och vill bli blond igen. Men vi får se hur det blir, det är inte omöjligt :)


7. Tycker du inte att du borde växa ifrån dina såpor snart?

Haha, Ja..eller kanske inte. Jag älskar drama, och speciellt realitydrama. Jag kopplar liksom av hjärnan då.. Så tyvärr..


8. Varför blev det Mira?det är ett ovanligt namn.

Det var en liten tjej på 1 år som dog i Tsunamin i Thailand , hennes mamma dog också. . Hon var så otroligt fin och hon hennes namn var just Mira. Jag fastnade för det namnet då jag tycker att det var ovanligt och vackert.


9. Varför samlar du på just väskor ?Hur har du pengar till dom?

Hur jag har pengar till dom?Ja, eftersom jag jobbar så får jag ju lön och för dom pengarna kan jag få väskor , det är inte alls svårt.. Nej men seriöst det är ju inte så att jag köper en väska i månaden. Det kanske blir fem schysta väskor om året så det är ju inte så himla mycket. Jag köper bara märkes väskor så jag sparar hellre pengarna istället för at köpa en väska på te.x Åhlens. Väskor är min grej, vet inte varför det blev så.. Jag bara älskar dom :)!


10. Vad gör dig arg/ledsen?

När man försöker och inte får uppskattning för det.

 

 

Jag är så himla trött nu så nu måste jag sussa. Jag har precis beställt 100 foton på Mira och det tog sin tid, mina ögon blöder.. Jag ska göra ett fint scrapalbum till henne som hon ska få   .

 

     

 

 


Av Mikaela Billström - 16 februari 2013 18:02

 

Hej hopp!


Imorse kl 10:00 vart den 1 1,5 h på gymmet. Jag hade noll lust, jag ville stanna hemma med Mira och Micke men jag åkte ändå och det kändes så bra efteråt. Annars har vi bara varit hemma idag, vi har försökt fått bort isen på taket och ätit en god lunch. Mamma och pappa kommer snart hit för vi ska titta på melodifestivalen och äta pizza/thai mat och dricka ett glas vin. Dom åker ju till Spanien tillsammans med syrran och Fredde på Måndag morgon. Vi funderade på att följa med dom, Micke tog tillomed semester denna veckan men vi kommer att stanna hemma. Tankarna kring att Mira är lite för liten är det störstra orsaken och även att vi borde lägga pengarna på att fortsätta renovera huset.  Micke förslog igår att vi skulle åka till Ullared i veckan och det kändes som en bra idé fast sedan tänkte jag om. Miris ska bila i ca 18 timmar isåfall och det känns lite för länge men något roligt ska vi allt hitta på. Vi tänkte åka och bada i Matfors på Måndag för då har dom uppvärmd bassäng, ska bli så mysigt att få bada med lillhjärtat.



Nu måste jag städa till lite här innan päronen kommer.

 

Trevlig Lördag.

 

 


  



Dagens - 45 min kondition och 30 min styrke.





Av Mikaela Billström - 16 februari 2013 17:53


Hej mina vänner!


Jag hör från många mammor att dom får lite hjälp med barnen, om dom ens får någon hjälp alls. När dom väl ska få lite egen tid så är det max för att åka till affären eller dyligt, pappan är då "barnvakt". Hur kan pappan till barnet vara barnvakt?Det är för mig helt obegripligt, man kan inte vara barnvakt åt sina egna barn. Jag tror papporna skjuter sig själva i foten lite där för när dom inte hjälper till skapar dom en dålig stämning som kommer att tära på förhållandet. Dessutom blir det en ond cirkel för barnet kommer inte vilja vara med pappa pga av att barnet blir "mammigt". 


Det är vanligt det här.. Tycker papporna borde skärpa till sig och komma tillbaka från 1800talet och hjälpa till med barnen. Vi mammor behöver våran egna tid för att orka vara bra mammor.

 

 

 

 

 

 


Av Mikaela Billström - 15 februari 2013 16:37

Vilka minnen denna låt har med sig. Jag tänker på skolavslutningarna man hade som barn, vilken lycka och vilken känsla.


Jag kommer att ha med denna låt på Miras dop. Den känns rätt i hjärtat.  

 

 


Av Mikaela Billström - 15 februari 2013 16:20

 

Hej mina fina!


Det var väl ingen som missade att det var alla hjärtans dag igår och det gjorde såklart inte vi heller. Micke kom hem med blommor och presenter till både mig och Mira. Jag fick en ny tränings outfit, jätte skön och snygg medans Mira fick leksaker och en teddy björn. Vi gjorde en hemgjord pizza och åt chockladdoppade jordgubbar och tittade på filmen Stolen. Mamma var också förbi med tulpaner och en nalle till Mira. 




    



Dagen träning blev 60 minuters kondition på gymmet, det gick lite segt idag men jag är ändå glad över att jag åkte och tränade. Den bästa träningen är den som blev av som sagt;)! Skönt att jag har  min tränings buddy som sitter i samma sits som mig och också vill tappa några kg. Vi kan peppa varandra :)!

 

 

Nu väntar jag på att Micke ska komma hem från jobbet sedan ska vi åka och handla middagen. Micke är hemma en vecka nu så det ska bli så skönt att få lite avlastning här hemma.

 

 

Ha en fin helg nu.

 

/M

 

 

   








Av Mikaela Billström - 14 februari 2013 08:48







Snart ska jag och Mira åka till Maria på Essvik och bli bjuden på lunch. Ska bli roligt att träffa alla andra milf mammor, var ett tag sedan nu. Idag tänkte jag strunta i att träna för vi ska göra i ordning en god middag ikväll och äta en massa onyttigheter.




Jag älskar dig, Micke. "Duuu är deeen vaaackraaste jag möööött"


  




        

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards