Alla inlägg under februari 2013

Av Mikaela Billström - 13 februari 2013 19:15


Hej mina vänner!

 


Som ni vet har jag tagit tag i träningen igen efter graviditeten och för att sporra mig själv kommer jag i varje inlägg skriva ner vad jag har gjort den dagen, alltså vilken träning jag har utfört. Jag vill såklart inte stå i skamvrån och ligga på latsidan nu när jag måste dela med mig av min träning så detta vet jag kommer att hjälpa mig. Jag har under den senste månaden tränat ca 4 gånger i veckan men nu ska jag försöka träna 5 dagar i veckan, i mån om tid och ork.

 

Jag vill gå ner så jag kommer i mina gamla 36or. Idag är det knappt att jag får på mig mina 38or, eller jag får på mig dom men det hänger lite bihang utanför ;).

 

 

 

 

 

Idag på gymmet.





Dagens - Långpromenad på förmiddagen med vagnen och hundarna sedan 1,5 h på gymmet. Mest kondition - cykling, crossen och bandet.


Av Mikaela Billström - 12 februari 2013 17:46

 

 Idag ska jag och alla andra pantertanter från byn på vattenspinning. Om ni inte har testat det så tycker jag att ni ska ge det en chans, jag är inte typen så går på vattengympa och dyligt men det är en väldigt bra träningsform. Det är riktigt jobbigt så man är helt slut när man kliver upp ur basängen efter 1 timmes träning.



Varje Tisdag  klockan 20:00 - 21:00 i Njurunda hallen.


Nu ska jag göra en kycklingsallad innan det är dax. Miris och hjärtat får lite ensamtid ikväll   




 

Av Mikaela Billström - 12 februari 2013 15:37


Hej mina vänner!


Jag kom precis hem från en shoppingtur på stan. Jag har köpt födelsedagspresenter till både mamma och Evelina. Evelina fyller 7 år idag, storatjejen. Nu ligger jag  Mira och Chanel i sovrummet och tittar på Solsidan och äter gott och blandat och bara myser. Jag misstänker att Mira har gjort något i blöjan så jag ska gå ner och byta på henne nu. 


Hpp Hipp Hurrrra för Evelina IDAG!


HURRA HURRA HURRAAAAA!




     

Jag och Eve badar.

Av Mikaela Billström - 11 februari 2013 14:59


 

Av Mikaela Billström - 11 februari 2013 14:54


Jag kom precis hem från träningen, det vart ett lugnt pass idag. Nu ligger jag i soffan och tittar på Jonas Gardells underbara serie "Torka aldrig tårar utan handskar" och äter godis. Jag vet, jag borde äta nått nyttigt men jag hade inget hemma. Jag ska be Micke stanna och handla när han åker hem. Mira sitter fortfarande i bilstolen och sover, ska strax väcka henne.


Om ni har missat denna serie så måste ni se den. Den är helt underbar.




 

Av Mikaela Billström - 10 februari 2013 11:55

 

Funderar lite kring Miras dop.. Har nu skrivet ner lite tankar och hur och vart vi vill ha det. Mamma ska sjunga "Lilla Sofie", en låt som mamma sjöng för mig när jag var liten och som jag nu brukar sjunga för Mira. 

 

 

 

 

 

 

Inbjudningskort - Gör egna på nätet.


Vart - Galtströms kyrka.


När - Mars-April.


Dopfest - Hemma.


Präst - Olle (samma som vigde oss. Kommer ej ihåg efternamnet)


Faddrar - Syskonen Kenny Annie och Maria


Fest eller fika - Fika.


Kläder - Vi köper en ny dopklänning med ljusrosa band.


Fotografering - Vi fotograferar vid ett annat tillfälle. Före eller efter dopet.


Psalmer - Vet inte riktigt, men Tryggare kan ingen vara är väl klassisk?Ska kolla lite efter nån psalm som vi gillar.


Musik - Lilla Sofie och Sång till Friheten.

 

Vem sjunger - Min mamma.



Av Mikaela Billström - 10 februari 2013 10:26


Godmorgon mina fina!

 


Miris vaknade som vanligt 08:30, det slår aldrig fel. Vi gick ner till vardagsrummet för att låta Micke få sovmorgon, det behöver han. Igår morse var det han som tog Mira och jag fick sovmorgon till 10:30. Mira har precis somnat på filten bredvid mig och jag tittar på QX galan, lite konstigt tycker jag allt att det är för Maria Montazami vann inte ett pris. Jag som trodde hon var Sveriges största gayikon?. 


I går var vi in på Birsta och köpte ett nytt ps3. Micke har pratat om det länge så igår slog vi till, det var han värd. Sedan åkte vi runt och letade efter någon som kunde göra förstorningar. Tillslut kom vi till Media market och där kunde dom hjälpa oss, vi ville göra en förstoring på Clever till mamma som hon har pratat mycket om att hon ville ha så vi ville göra det för henne och hon uppskattade det verkligen. Jag köpte även en jätte fin onepice till Mira och nya byxor (Leggings ofc) och en tröja till mig själv.


I går kväll bjöd mamma och pappa oss syskon med respektive på middag. Det var trevligt, vi kollade på gamla foton på oss när vi var små. Mira är väldigt lik mig när jag var i hennes ålder, det är lite konstigt för hon är jätte lik Micke också.

 

 

Nu ska jag och pluttan ta en dusch sedan ska vi väcka pappsen. 

 

Ha en fin avslutning på helgen.

 

 

 


   
 

Av Mikaela Billström - 8 februari 2013 16:25



Den kvinnliga motsvarigheten på The Hangover.

 


Ni måste se den, var längesedan jag såg en sån bra film.





   

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards